“ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ΣΤΟΥΣ “ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ SOROS

Αντιγράφω και σχολιάζω επί τροχάδην, μια είδηση που μόνο υπό κοινωνικές συνθήκες όπως οι παρούσες μπορεί να μην είναι αυτοσχολιαζόμενη:

Κοινό μήνυμα έστειλαν δύο από τους συλληφθέντες στην αντιφασιστική συγκέντρωση της πλατείας Βικτωρίας την Τετάρτη. Αλέξανδρος Τιτκώβ και Θωμάς Λάλος, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από την αστυνομία και μετά τη σύλληψή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή, αφού τους επιβλήθηκαν πρωτοφανείς περιοριστικοί όροι…

Ο ρεπόρτερ του in.gr εννοεί την παράνομη [όπως, αισίως, όλες πλέον] …αντισυγκέντρωση που οι βρωμύλοι του ΚΕΕΡΦΑ και η …νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσαν κόντρα σ’ εκείνην κατοίκων της περιοχής, για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι γειτονιές τους. Η οποία κατάσταση μόνο με τον όρο “εποικισμός” μπορεί να περιγραφεί. Και τους οποίους κατοίκους, τα εν λόγω τσογλανομαλάκια, “ορίζουν” ως φασισταριά που κάνουν ρατσιστικά πογκρόμ.
Οι περιοριστικοί όροι στους οποίους αναφέρονται είναι όντως πρωτοφανείς. Όχι βεβαίως για τη δρακόντεια αυστηρότητα που υπονοούν, αλλά για τη γελοιότητά τους: απαγορεύεται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διαδήλωση ή συγκέντρωση και να κυκλοφορήσουν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ο stand up κωμικός και ο μουσικός ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αλληλεγγύη που έδειξαν, κατήγγειλαν την ποινικοποίηση του αντιφασισμού και των διαδηλώσεων από τη μεριά της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ποινικοποιεί τον αντιφασισμό και τις διαδηλώσεις στην πράξη. Μας θέλει σπίτι, να φοβόμαστε, να μην αγωνιζόμαστε ενάντια στη νέα χούντα. Δεν θέλει οι ντόποι/-ες να είμαστε ένα με τους πρόσφυγες. Θέλει το φασισταριό να αλωνίζει ελεύθερο, να κάνει τα ρατσιστικά προγκρόμ του, κι εμάς να κοιτάμε από το σπίτι την καταστροφή του κόσμου (αν δείξουν και τίποτα τα ΜΜΕ).
……

Η δήλωση του “stand up κωμικού” και του “μουσικού” συνεχίζεται δια του αναμασήματος όλων των εμμετικών κλισέ περί κατατρεγμένων αυτού του κόσμου, λιντσαρισμάτων οικογενειών προσφύγων, ξύλου των μπάτσων και τσαμπουκά των φασιστών.
Και τελειώνει ως εξής:

“Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την αμέριστη αλληλεγγύη που έδειξε. Παραμένουμε στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και ρατσισμό. Ενάντια στο νέο ολοκληρωτισμό, θα υψώσουμε τις γροθιές μας και τις φωνές μας. Θα διαμαρτυρόμαστε συνέχεια. Δε θα γλιτώσει κανένα κράτος και κανένα κεφάλαιο. Η αλληλεγγύη θα νικήσει!”

Το περί “αμέριστης αλληλεγγύης του κόσμου” αδυνατεί να λειτουργήσει καν σαν επιτελεστικός λόγος, να δημιουργήσει δηλ. “αλληλεγγύη” εκεί που δεν υπάρχει : ο κόσμος γνωρίζει πλέον την αληθινή ιδιότητα ανθρώπων όπως ο “stand up κωμικός” και ο “μουσικός” της πλατείας Βικτωρίας: αργόσχολοι, αρνητικού IQ “ακτιβιστές” στο payroll του Soros.

4
(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Reply