VANDANA VS BILL GATES

Έχω μεγάλη εκτίμηση στην κυρία που μιλάει στο βίντεο. Λέγεται Vandana Shiva και είναι συγγραφέας, περιβαλλοντική ακτιβίστρια, υποστηρίκτρια της διατροφικής αυτάρκειας, “οικοφεμινίστρια” και αγωνίστρια εναντίον της παγκοσμιοποίησης.
Το
βιβλίο της στο οποίο αναφέρεται, και όπου μεταξύ πολλών άλλων περιέχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Bill Gates, είναι το “Oneness Vs The 1%”
.

Ο κύριος Gates, παρεμπιπτόντως, τις προάλλες, παραδέχτηκε ότι τα mRNA “εμβόλια” δεν παρέχουν προστασία από τη μόλυνση, δεν προστατεύουν από μεταλλάξεις και έχουν μικρότατη διάρκεια ισχύος. Αυτό φυσικά για να συνεχίσει λέγοντας ότι …”όλα αυτά πρέπει και μπορούμε να τα διορθώσουμε”!

7
(Visited 56 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar January 31, 2023 at 8:58 am

  Παρεμπιπτόντως ο πλανήτης δεν αντιμετωπίζει γενικά και αόριστα πρόβλημα υπερπληθυσμού, αλλά μουσουλμανικού πρωτίστως υπερπληθυσμού. Μια σύγκριση μεταξύ του χάρτη των μουσουλμανικών χωρών και του χάρτη των χωρών με τις περισσότερες γεννήσεις μας δείχνει ότι πρόκειται κατά βάση για έναν και τον αυτό χάρτη:
  https://www.nationsonline.org/oneworld/map/World-Muslim-Population-map.htm
  https://www.pewresearch.org/religion/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_projectionsfertilitymaps4_all640px/

  Reply
  1. Oannes January 31, 2023 at 9:30 am

   Οι δείκτες είναι ζοφερότατοι.
   Πάγια άποψή μου είναι ότι οι μουσουλμάνοι είναι το κατ’ εξοχήν όχημα της παγκοσμιοποίησης. Όχι μόνο είναι οι πιο φανατικοί [η θρησκεία τους είναι νεαρότερη απ’ τις άλλες] όχι μόνο πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια αλλά είναι και, “θέσει”, απάτριδες, βλ. …κατακτητές.
   Και “εμείς” τους έχουμε προμηθεύσει το “απόλυτο” εργαλείο για την καταστροφή μας : τα identity politics.

   Reply
 2. stcigar January 31, 2023 at 10:14 am

  Πράγματι ο εθνικισμός (που από τη φύση του έχει συντηρητικό και αμυντικό χαρακτήρα) ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στους μουσουλμάνους. Η θρησκεία υπήρξε πάντα το κύριο μέσο της επέκτασής τους, όπως εξάλλου και στους Δυτικούς/Χριστιανούς προ αμνημονεύτων. Οι τελευταίοι αρέσκονται να θεωρούν εαυτούς ανώτερους των υπολοίπων γιατί κατάφεραν επιτέλους να φτάσουν στο πεφωτισμένο επίπεδο της αθεΐας και της πολιτικής ορθότητας.. λίγο πριν εξαφανιστούν!

  Reply
  1. Oannes January 31, 2023 at 10:46 am

   Ακριβώς. Και εννοείται ότι αθεία = εκκένωση μιας συγκεκριμένης θέσης, η οποία πρέπει κάπως να γεμίσει. Και επειδή κατά την άποψή μου ο Θεός, δεν ήταν τόσο το κοσμικό μαντρόσκυλο που “δίχως αυτό όλα επιτρέπονται” [Ντοστογιέφσκι] όσο η συντροφιά και η παρηγοριά ενός ανθρώπου εκ φύσεως μόνου, ο τρόπος με τον οποίο η άδεια θέση του Θεού έχει “γεμίσει”, είναι το απίστευτο δίκτυο συσκευών που μας παρακολουθούν, αλλά και …υποβάλλουν την ιδέα της παρακολούθησης [πρωτοπόρος εδώ, η βιομηχανία του θεάματος].
   Ως εκ τούτου, νομίζω ότι η κατάσταση των πραγμάτων στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το κόλπο περιγράφεται γλαφυρά από ένα βίντεο του WEF που θα ανεβάσω σε λίγο – ο λόγος που το έχω καθυστερήσει είναι ότι …έπρεπε να το αφήσω να κατασταλάξει μέσα μου [άσχετα αν είχα διαβάσει περί αυτού, ως σχεδίου, από χρόνια]. Μετά, το Σ-Κ είχα “υποχρεώσεις”, και χτες …δεν μπορούσα κυριολεκτικά να βρω κάτι να γράψω γι’ αυτό. Εν τέλει λέω δε γαμιέται, το ανεβάζω με 1-2 επισημάνσεις και όποιος θέλει το βλέπει, στα πεταχτά η στη λεπτομέρεια.

   Reply

Leave a Reply