TRUMP Vs ZELENSKYY

Πάνω : Η ενημέρωση στην υπηρεσία της διασκέδασης …και της A.I. – νέοι ορίζοντες στο infotainment. Κάτω : ο λόγος του αποκλεισμού της τραμπικής πλατφόρμας απ’ τον “Ουκρανό προέδρο”.

3
(Visited 52 times, 19 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

6 Comments

  1. stcigar February 20, 2025 at 8:57 pm

    Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά με αυτούς τους ανθρώπους. Φαίνεται να μην καταλαβαίνουν ότι στο πόλεμο υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να ΧΑΣΕΙΣ.

    Reply
    1. Oannes February 20, 2025 at 9:28 pm

      …Δεν ξύπνησα μια μέρα και δεν είχα τι να κάνω και άρχισα να αντιπαθώ τους Τούρκους. Μιλάμε για …σκατάνθρωπους, να τι δεν πάει καλά μαζί τους. Η νομαδική / πολεμοκατακτητική κουλτούρα αφενός, το Ισλάμ αφετέρου, δημιουργούν ένα blend δυσεύρετο. Αν προσθέσεις την παράνοια του μεγαλείου (τα περί Ερντογάν και ανασύστασης τη Οθωμ. Αυτοκρατορίας δεν είναι “που λέει ο λόγος”) και το ότι εμάς μας υποτιμούν βαναύσως, για να το θέσω κομψά δηλ., καταλαβαίνεις ότι η θεωρία του πρώτου πλήγματος θα ήταν η μόνη λύση, αν μπορούσε να εφαρμοστεί. Αλλά η απόσταση που μας χώριζε την εποχή του Κονδύλη έχει μεγαλώσει ιλλιγιωδώς, όπως ο ίδιος είχε άλλωστε προβλέψει. Τώρα το πρώτο πλήγμα το βάζουμε στον κώλο μας.

      Reply
      1. stcigar February 20, 2025 at 9:34 pm

        Βασικά στους ευρωπαίους “ηγέτες” αναφερόταν το σχόλιό μου και φυσικά στο Ζελένσκι. Όχι ότι πειράζει δηλαδή μια σχετική αναφορά στους Τούρκους!👍

        Reply
        1. Oannes February 20, 2025 at 9:50 pm

          Καλά αυτοί δεν είναι καν άνθρωποι, ώστε να είναι και σκατάνθρωποι. Πιστεύω ότι μ’ αυτούς λαμβάνει χώρα ένα είδος Schwab-ιανής βερσιόν των Body Snatchers.
          https://youtu.be/B2ga8rmH-no?si=1gxWV2hEwNf9UpmT

          Reply
      2. stcigar February 20, 2025 at 9:49 pm

        Κατά τη γνώμη μου πάντως η θεωρία του πρώτου πλήγματος χωλαίνει και ως ιδέα. Πες ότι “πετύχαινε” whatever that means. Και μετά τι?

        Reply
        1. Oannes February 20, 2025 at 10:01 pm

          Ο “πολεμοχαρής” εαυτός μου φαντάζεται κάτι σαν την τελευταία επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, ελάχιστα προβεβλημένη αλλά λίαν αποτελεσματική όπως αποδείχθηκε. Έκτοτε οι Ιρανοί έχουν βάλει την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια και το ρόλο τους ποιος ονειρεύεται να παίξει; guess who: οι φίλοι μας οι Τούρκοι.

          Reply

Leave a Reply