TRUMP, BIDEN, ZELENSKYY

Να σημειώσουμε ότι ο Donald Trump, σε αποσπάσματα δηλώσεων του οποίου αναφέρεται [κάτω] ο Tucker Carlson, έχει καταγραφεί επίσης να λέει “με νόημα” στον V. Zelenskyy ότι η προσάρτηση της Κριμαίας έγινε επί Obama, προσθέτοντας ότι αν ήταν αυτός στα πράγματα, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Εκτός αυτού, ο DT δεν φάνηκε να προσπαθεί ιδιαίτερα για το μπλοκάρισμα της εξοπλιστικής ροής προς την Ουκρανία : συνέβαινε προ, αλλά και επί των ημερών του, και συνεχίσθηκε μετά από αυτές.
Αυτό δεν σημαίνει ότι κρατάμε …ίσες αποστάσεις από “δεξιά” και “liberal” mainstream media. “Ακόμα και” ο Tucker, εννοείται, ξεπέφτει σε μεροληπτικά ή παραπλανητικά σχόλια. Αλλά το φορτίο του ψέματος που διακινεί ένα κανάλι σαν το CNN πχ., είναι απλησίαστο.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση,
αδυνατώ να πιστέψω ότι, με πρόεδρο Trump, η εξέλιξη στο ουκρανικό δεν θα ήταν ευνοϊκότερη από αυτό που ετοιμάζει για όλους μας ο Ζωντανός Νεκρός – νυν ένοικος του Λευκού Οίκου.
Κατά τ’ άλλα, η ανάλυση του TC είναι όπως πάντα ενδιαφέρουσα, ιδίως όσον αφορά στη διαφαινόμενη διατάραξη της ισορροπίας δυνάμεων από τον
άξονα Ρωσίας – Κίνας, αλλά και στην υπεράνω περιγραφής [ή κατανόησης] νοσηρότητα της σχέσης Biden – Zelenskyy.
Συγκλονιστικό το στιγμιότυπο
[4:55] της εμφάνισης των δύο στο πλαίσιο της επίσκεψης του “Αμερικανού Πρόεδρου” στο Κίεβο, με τον Joe Biden κινούμενο σαν ξεχαρβαλωμένο lego, και με κατά παραγγελία σειρήνες να δίνουν virtual σασπένς στην περίσταση.

7
(Visited 75 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. stcigar February 21, 2023 at 3:26 pm

  Σε κάποια φάση νόμιζα πως είναι διατεθειμένοι το λήξουν κάπως το θέμα. Και φυσικά έκανα λάθος, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις που πήγε το μυαλό μου στο καλό.

  Reply
  1. Oannes February 21, 2023 at 3:52 pm

   Τίποτα, οι τύποι είναι με τα μυαλά στα κάγκελα. Αρχίζω να δίνω όλο και περισσότερη βάση στις θεωρίες περί HAARP. Τείνω να πιστέψω ότι …αυτό ευθύνεται και για την παράνοια που κυριαρχεί στον κόσμο (μια από τις δυνατότητες του είναι, εννοείται ο εξ αποστάσεως επηρεασμός του mental state των ανθρώπων, σε επιλεκτική ή και μαζική κλίμακα).
   Άσε που, ούτως ή άλλως, και άλλες συσκευές με τέτοιες δυνατότητες υφίστανται από 20ετίας και βάλε.

   Reply
   1. stcigar February 21, 2023 at 4:12 pm

    Ότι κάποιος ή κάτι επηρεάζει το μυαλό μας είναι απόλυτα σίγουρο. Ψεκασμός, HAARP, εξωγήινοι, δεν ξέρω. Αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια δεν εξηγούνται με συμβατικές μεθόδους, πώς να το κάνουμε.

    Reply
 2. stcigar February 22, 2023 at 7:25 am

  Κι όμως τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα για λίγο. Και μετά ξεκίνησαν τις μαλακίες με τα τανκς και τα μπαλόνια.. This is not good at all.

  Reply
  1. Oannes February 22, 2023 at 8:07 am

   Και μένα με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή η τροπή. Και είναι δεδομένο, σύμφωνα με συγκεκριμένους “συνωμοσιολογικούς” κύκλους, ότι η “εξωγήινη τεχνολογία” είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινη πολύ ανθρώπινη. Άσε που και οι σεισμοί, επιμένω, δεν είναι ακριβώς αθώα και αποσυνδεδεμένη από τα γεγονότα κατάσταση. Να επισημάνω ότι έγινε πρόδφατα πέρα από τον επαναληπτικό της Τουρκίας …και στη Ρουμανία. Η οποία επίσης έχει θέματα με το ουκρανικό. Δεν μένει παρά να δούμε και στην Ουγγαρία τίποτα.
   Δεν εννοώ τίποτα συγκεκριμένο. Απλώς έχω μάθει να συνδυάζω “ακομπλεξάριστα” τα πάντα. Εν είδει δοκιμής κατ αρχήν, και αν προκύψει κάτι προέκυψε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσω εκ των υστέρων την αστοχία ή την ηλιθιότητα μιας ιδέας που είχα πριν.
   Παρεμπιπτόντως, η αρχική “εκτίμησή μου” περί όντως ανατίναξης των αγωγών απ’ τους Ρώσους, εξακολουθεί να μην μου φαίνεται τόσο γελοία όσο τη θεωρούν κάποιοι : τον επόμενο χειμώνα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στους κόλπους του ΝΑΤΟ [και] εξ αυτού, και ο μόνος που έχει να ωφεληθεί απ’ αυτό είναι …οι Ρώσοι. Και το ότι ξεκίνησαν τις επισκευές των αγωγών, πράγμα το οποίο οι περί τον S. Hersh επικαλούνται ως περίπου απόδειξη αθωότητας, μόνο απόδειξη δεν είναι, για να μην πω ότι είναι το αντίθετο.
   Πέρα από αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς είναι δυνατό κάποιος να μη βλέπει ένα, σχεδιασμό [οσοδήποτε αδέξιο] πίσω απ’ τα τεκταινόμενα : ενεργειακή & επισιτιστική κρίση, απροθυμία για τερματισμό του πολέμου που τις προκαλεί, ανατινάξεις αγωγών, και στο καπάκι 15-minute cities, εντομοφαγία και πολιτικές πράσινης ενέργειεας για τη σωτηρία του πλανήτη. Υπό την αιγίδα όλα αυτά της “πανδαμάτορος” Τεχνητής Νοημοσύνης. Εδώ μιλάμε για γενική έφοδο, κωδικός “Πίπα Κώλο”.

   Reply
   1. stcigar February 22, 2023 at 8:20 am

    Δυστυχώς δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν. Συμφωνώ σε όλα.

    Reply

Leave a Reply