MARJORIE TAYLOR GREEN

Ώρες ώρες, αφελής ων, αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται κάποιοι άνθρωποι μ’ αυτό που κάνουν, αποκαλώντας το “δημοσιογραφία” και, προφανώς, αμειβόμενοι γι’ αυτό. Με τι είδους διάθεση ξυπνάνε το πρωί, για ν’ αρχίσουν “δουλειά”, πώς πάνε για ύπνο το βράδυ, ικανοποιημένοι απ’ τον εαυτό τους και από μια ακόμη παραγωγική ημέρα. Είπαμε, είμαι αφελής. Αναφέρομαι εν πάση περιπτώσει για μια ακόμα φορά στο in.gr, από κείμενο του οποίου αντιγράφω:

“Η διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter ανέστειλε χθες Κυριακή για δώδεκα ώρες τον λογαριασμό μιας βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων, οπαδού θεωριών συνωμοσίας, διότι παραβίασε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, γνωστοποίησαν τόσο η ίδια όσο και το πολιτικό γραφείο της ενδιαφερόμενης.
Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, που εξελέγη στην Τζόρτζια (νότια) και εκπροσωπεί την πολιτεία αυτή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, χωρίς να κρύβει τη συμπάθειά της προς το ακροδεξιό συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon, αναφέρθηκε σε αναρτήσεις της νωρίτερα χθες στις επαναληπτικές εκλογές για δύο έδρες στη Γερουσία, κάνοντας λόγο για νοθεία.
Στα μηνύματα
της βουλευτή τοποθετήθηκε σχεδόν αμέσως ειδική σήμανση από διαχειριστές του Twitter, με την οποία σημειωνόταν πως «ο ισχυρισμός ότι έγινε νοθεία είναι αμφισβητούμενος. Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το tweet, ούτε να το αναπαράγετε, εξαιτίας του κινδύνου βίας».
Χθες το απόγευμα, η διεύθυνση του Twitter αποφάσισε να θέσει σε αναστολή τον λογαριασμό της για δώδεκα ώρες. «Ο εν λόγω λογαριασμός τέθηκε προσωρινά σε αναστολή
λόγω πολλαπλών παραβιάσεων των δεοντολογικών κανόνων μας», εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Η κίνηση προστέθηκε σε σειρά πρωτοβουλιών των μεγαλύτερων ονομάτων των ψηφιακών υπηρεσιών για την εκκαθάριση των πλατφορμών τους από εξτρεμιστές οπαδούς του Τραμπ, μετά τα βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου”

Η δουλοπρεπής ουδετερότητα της αναφοράς στις τακτικές Third Reich and beyond “των μεγαλύτερων ονομάτων των ψηφιακών υπηρεσιών για την εκκαθάριση των πλατφορμών τους από εξτρεμιστές οπαδούς του Trump”, είναι το κύριο πιάτο. Με δεδομένο όμως το πόσες φορές έχω αναφερθεί σ’ αυτούς και τους ομοίους τους [Lifo, Protagon, Mea Culpa κοκ] δεν θα έκανα θέμα, αν δεν υπήρχε και το κερασάκι:
Οι τύποι
αγνοούν, ή σκόπιμα παραλείπουν εκείνο που η Marjorie Taylor Green ανακοίνωσε τις προάλλες: ότι την πρώτη κιόλας μέρα του Joe Biden στο γραφείο, σκοπεύει να απαγγείλει κατηγορία [impeachment] εναντίον του, για τις τουλάχιστον περίεργες σχέσεις του ίδιου και μελών της οικογένειάς του με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.
Είναι σαφές ότι αυτός είναι ο λόγος του μπλοκαρίσματος του λογαριασμού της από τα
φασιστοειδή του Twitter.
Η θητεία του Προέδρου – Μούμια πάντως, αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς.

2
(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply