LIFO-STYLE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αντιγράφω από την “αγαπημένη μας” Lifo.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
Είναι όντως «πρωτοφανής» η εισβολή του FBI στην ιδιωτική κατοικία πρώην προέδρου των ΗΠΑ, εξ ου και ο σάλος που προκάλεσε η έφοδος πρακτόρων του στην οικία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.
Πολλά μένουν να ξεκαθαρίσουν, αλλά η παρατήρηση του πεπειραμένου πρώην επικεφαλής του τμήματος αντικατασκοπείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, David Laufman, είναι πειστική: «Η εκτέλεση από την υπηρεσία ενός εντάλματος έρευνας στο Μαρ-α-Λάγκο δείχνει ότι η ποσότητα και η ποιότητα των αποδεικτικών στοιχείων που επικαλείται — σε ένα ένταλμα έρευνας και μια ένορκη κατάθεση στην οποία ορκίστηκε ένας πράκτορας του FBI — ήταν πιθανότατα τόσο ισχυρές, ώστε να εκμηδενίζει κάθε άποψη ότι το ένταλμα έρευνας και αυτή η έρευνα είχαν πολιτικά κίνητρα».
Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί χρησιμοποίησαν ήδη την εμπρηστική γλώσσα του Τραμπ για να περιγράψουν μια νόμιμη έρευνα στο σπίτι του, και αναμένεται ότι οι τόνοι θα ανέβουν τις επόμενες μέρες.
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο για την έρευνα στο σπίτι του Τραμπ, οι θερμοκέφαλοι οπαδοί του κάλεσαν ανοιχτά σε ένοπλη απάντηση και τελικά σε εμφύλιο πόλεμο — σε ένα ιδιόρρυθμο μείγμα φαιδρότητας και πραγματικής απειλής, αν αναλογιστεί κανείς την έφοδό τους στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021.
«Ο εμφύλιος πόλεμος 2.0 μόλις ξεκίνησε», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ένας άλλος πρόσθεσε «Ένα βήμα πιο κοντά σε έναν κινηματικό εμφύλιο πόλεμο», άλλος ότι «Έτσι ανάβετε το σπίρτο για εμφύλιο πόλεμο», και κάποιος δήλωσε πανέτοιμος για τον εμφύλιο αφού «Αγόρασα ήδη τα πυρομαχικά μου».
Και επειδή δεν γίνεται βίαιη εξέγερση δίχως κομμουνιστική κερασάκι, η ακροδεξιά ακτιβίστρια και υποψήφια για το Κογκρέσο, Laura Loomer, έγραψε στο κανάλι της στο Telegram: «Ήρθε η ώρα. Αν είστε Αμερικανός που αγαπάει την ελευθερία, πρέπει να αφαιρέσετε τις λέξεις ευπρέπεια και πολιτισμός από το λεξιλόγιό σας. Αυτό είναι ΠΟΛΕΜΟΣ! Και ήρθε η ώρα να εξοντώσουμε αυτούς τους κομμουνιστές».
Η πικρή διαπίστωση είναι ότι η ήττα του Τραμπ φαίνεται πως ούτε τα πάθη καταλάγιασε, ούτε τα ακραία στοιχεία περιθωριοποίησε
.

Αλλιώς : πώς η trash δημοσιογραφία made in USA βρίσκει μιμητές στην κόπρο του Αυγείου των ελληνικών free press.
Η λέξη “πρωτοφανής” [περιγραφή της εισβολής] τίθεται σε εισαγωγικά από τον αρθρογράφο, δήθεν σαν απλή αναπαραγωγή, αλλά στην πραγματικότητα δημιουργώντας
παραπλανητικό κλίμα. Αναφορές σε λεπτομέρειες οιουδήποτε είδους περιττεύουν, αλλά η πειστικότητα της παρατήρησης του επικεφαλής του τμήματος αντικατασκοπείας του διεφθαρμένου DOJ [Department Of Justice] τίθεται ως δεδομένη, για λόγους γνωστούς μόνο στην Lifo. Η στοιχειοθέτηση της πειστικότητας [“Η εκτέλεση από την υπηρεσία ενός εντάλματος έρευνας στο Μαρ-α-Λάγκο δείχνει ότι η ποσότητα και η ποιότητα των αποδεικτικών στοιχείων που επικαλείται — σε ένα ένταλμα έρευνας και μια ένορκη κατάθεση στην οποία ορκίστηκε ένας πράκτορας του FBI — ήταν πιθανότατα τόσο ισχυρές, ώστε να εκμηδενίζει κάθε άποψη ότι το ένταλμα έρευνας και αυτή η έρευνα είχαν πολιτικά κίνητρα“] δεν είναι παρά μια λεκτική σαπουνόφουσκα στερούμενη ίχνους επιχειρήματος, και γενικά νοήματος. Από κει και πέρα, ακόμα κι αν όλο αυτό είναι 100% δημιούργημα των Liberal leftists, σε πλαίσιο συστηματικής μετατροπής των ΗΠΑ σε Μπανανία [δεν ξέρω πόσοι αντιλαμβάνονται τί αντιπροσωπεύει η εισβολή στο Mar-a-Lago, σίγουρα πάντως όχι το τυπάκι της Lifo]
…το πράγμα, ως δια μαγείας, καταλήγει στο να κατηγορούνται οι Ρεπουμπλικάνοι : με το πρωτοφανές της εισβολής σε εισαγωγικά, η πόρτα είναι ανοιχτή στις πιο έξαλλες δηλώσεις των πλέον θερμόαιμων οπαδών του πρώην Προέδρου, και στην παρουσίασή τους ως επίσημης γραμμής του κόμματος. Προσθέτουμε μια πρέζα “απόπειρας κατάληψης [χωρίς όπλα…] του Καπιτωλίου”, και ο lifestyle πολτός σερβίρεται ως πολιτική ανάλυση δίπλα στις γυναικοκτονίες και το δικαίωμα των transgenders στην υιοθεσία.

4
(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Reply