JOE ROGAN AND THE GOOD DOCTOR

Αυτά τα οποία αναφέρει εδώ ο γιατρός [the good doctor, που λέμε] με λίγη βοήθεια απ’ τον Joe Rogan είναι :
1. Ότι τα εμβόλια
δεν προστατεύουν από καρκίνο, διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα. Παθήσεις που, όπως ο ίδιος παραδέχεται, συνδέονται με τον τρόπο ζωής του ανθρώπου, και ως προς την πρόληψη των οποίων [επίσης παραδέχεται] μια καλή διατροφή / λήψη βιταμινών παίζει σημαντικό ρόλο.
2. Ότι πρέπει κανείς
να εμβολιάζεται εναντίον του Covid 19.
Ο οποίος Covid 19, ως γνωστόν, εκτός και αν έχει ξεχαστεί όπως τόσα άλλα, αποτελεί [τουλάχιστον “συχνά”] ένα είδος χαριστικής βολής στον πάσχοντα από νοσήματα
όπως τα παραπάνω. Ο ίδιος ο κύριος Πλεύρης αναφέρθηκε σ’ αυτό […μόνο] όταν χρειάστηκε να παρουσιάσει μειωμένα νούμερα θανάτων από Covid.
Η λογική του καθενός ας οδηγήσει στο εύλογο γι’ αυτόν συμπέρασμα.

5
(Visited 72 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. stcigar December 27, 2022 at 10:12 am

  Παρεμπιπτόντως τα “κρούσματα” είναι ακριβώς τα ίδια με τα περσινά τέτοια εποχή, αλλά οι θάνατοι (σύμφωνα με το νέο σύστημα υπολογισμού που μετράει μόνο τις πνευμονίες που καταλήγουν στο νοσοκομείο) είναι περίπου το 1/5. Παρομοίως οι θάνατοι από τον “πρωτόγνωρο φονικό χιονιά” στην Αμερική οφείλονται σε τροχαία και μάλιστα κυρίως από.. μοτοσυκλέτες. Φαντάσου δηλαδή πόσο χιονίζει πραγματικά για να βγαίνει ο άλλος βόλτα με τη μηχανή.

  Reply
  1. Oannes December 27, 2022 at 10:44 am

   Όπως το είχε θέσει στο ξεκίνημα της “πανδημίας” ο καημένος ο Alex Jones, όλοι σχεδόν οι θάνατοι, “by accident, electrocution, …shark attack, you name it” χρεώνονταν ως θάνατοι από covid.
   Τώρα η επωδός για ό,τι μαλακία βλέπει κανείς στην τηλεόραση θα είναι το climate change. Υποθέτω ότι το κλισέ με τα “πρωτόγνωρα φαινόμενα” θα πάρει κεφάλι από το άλλο των “υψηλότερων θερμοκρασιών των τελευταίων ‘xψz’ χρόνων”. Γιατί ακόμα και ο τελευταίος ηλίθιος θα αντιληφθεί κάποια στιγμή τί σημαίνει αυτό : ότι …και πριν ‘xψz’ χρόνια υπήρξαν οι ίδιες θερμοκρασίες, άρα το climate change τον πούλο.

   Reply
   1. stcigar December 27, 2022 at 11:32 am

    Κοίταζα τις προάλλες την ιστοσελίδα της NASA σχετικά με την κλιματική.. όπως τη λένε τέλος πάντων αυτή την εποχή, μήπως και κάτι μου έχει ξεφύγει, μήπως τα κατάλαβα όλα στραβά, μήπως.. και διαπίστωσα ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες – που θα χαρακτήριζα στην καλύτερη περίπτωση underwhelming – είναι διανθισμένες με δεκάδες unquestionably, undeniably, unequivocally και τα σχετικά.. επιστημονικά επιχειρήματα. Πας ναγιάσεις και δε σαφήνουν!

    Reply
  2. Oannes December 27, 2022 at 11:27 am

   Εντωμεταξύ στην Κίνα, λέει, το πράγμα φτου κι απ’ την αρχή. Υπάρχει πρόβλεψη για 1 εκατ. κρούσματα / 5 χιλ. νεκρούς ημερησίως μετά την Πρωτοχρονιά και δε συμμαζεύεται.

   Reply
   1. stcigar December 27, 2022 at 11:39 am

    Ευτυχώς που έχει τόσα προβλήματα η Κίνα, η Ρωσία και το Κατάρ και μπορούμε να βλογάμε κι εμείς εδώ στη Δύση τα γένια μας. Σόρι, τα βυζιά μας.. από σιλικόνη!

    Reply
    1. Oannes December 27, 2022 at 1:25 pm

     Ευκαιρίας δοθείσης με τα βυζιά από σιλικόνη: στο πλαίσιο της νέας εκπαιδευτικής πολιτικής της αμερικανικής κυβέρνησης, έχει εμφανιστεί ερωτηματολόγιο, απευθυνόμενο σε παιδιά του δημοτικού, περιλαμβάνον ερωτήσεις του τύπου “πόσο άνετα αισθάνεστε στο ρόλο σας ως αγόρι η κορίτσι”, “ποιό απ’ τα …70 ‘επίσημα αναγνωρισμένα’ φύλα σας εκφράζει περισσότερο” κοκ.
     Μπήκα σε sites του είδους να μαζέψω stuff για κάνα άρθρο και έπαθα τέτοια ήττα [μιλάμε για κείμενα …ειδικών] που είπα τελικά “να κάνω κάτι άλλο”.
     Το πράγμα γίνεται πλέον τσουνάμι ενάμισι χιλιόμετρο ύψος, όπως εκείνο που προκάλεσε, allegedly, o αστεροειδής – φονέας των δεινοσαύρων.
     Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τα πατερημά σου.

     Reply
     1. stcigar December 27, 2022 at 1:45 pm

      Η Δύση περνάει πλέον στο στάδιο της Νύχτας. Τουλάχιστον εμείς πέντε πράγματα τα προλάβαμε. Αλίμονο στους νέους!

      Reply
      1. Oannes December 27, 2022 at 2:08 pm

       Αυτό λέω ακριβώς κι εγώ. Το ‘τσουνάμι’ έρχεται και θα τους βρει με το selfie stick στο χέρι.

       Reply
       1. stcigar December 27, 2022 at 3:59 pm

        Δεν ξέρω αν θα το καταλάβουν. Ο εξορκισμός της πραγματικότητας με το virtual, τις λέξεις και τα ψέματα, στον οποίο επιδίδονται με αυξανόμενο ζήλο τα τελευταία χρόνια οι κοινωνίες μας, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί εξάλλου. Στους “μεγάλους” μάλιστα το κόλπο φαίνεται να έχει πιάσει περισσότερο απότι στους “νέους” που διατηρούν μια φυσική ευελιξία, σε αντίθεση με τους γονείς τους που νομίζουν ότι λόγω πείρας (my ass) γνωρίζουν καλύτερα.

        Reply
        1. Oannes December 27, 2022 at 5:23 pm

         Τ’ αρχίδια του Καράμπελα ξέρουν, the vast majority of them anyway. Άλλωστε τον δρόμο για “όλο αυτό” εκείνοι τον έχουν ανοίξει. Εξ ου και συνυπογράφω, 25 χρόνια τώρα, το τραγουδάκι του David Lowery [Cracker] https://www.youtube.com/watch?v=9uF2fC9t90Y&t=12s

         Reply

Leave a Reply