DIDIER RAOULT : ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ…

Από την αδιάκοπη ροή ειδήσεων του Planet-Sanitarium, διαλέγουμε την παρακάτω [in.gr], αντιπροσωπευτική ξανά του πώς τιμούν, κάποιοι, ελληνική γλώσσα + καθήκον στην ενημέρωση.

Όταν η κόρη καταγγέλλει τον αντιεμβολιαστή πατέρας της – πώς εμπλέκονται οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, Ντόναλντ Τραμπ και Ζαϊρ Μπολσονάρο.
«Συνωμοσιολόγος» χαρακτηρίστηκε από την ίδια του την κόρη, ο γιατρός που βρίσκεται πίσω από μία αμφισβητούμενη θεραπεία που παρασχέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ.
Πρόκειται για τον ηλικίας 71 ετών Ντινιέ Ραούλ, τον πιο γνωστό μικροβιολόγο της Γαλλίας, τον οποίο η κόρη του, Μαγκαί Καρκοπινό-Τιζολί, αποκάλεσε δικτατορίσκο. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα δικαστήρια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω ύβρεων και προσβολών.
Η Καρκοπινό-Τιζολί, ειδικός στην Αγγειολογία στο Νοσοκομείο Sainte-Marguerite της Μασσαλίας, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επιθέσεις επειδή τάχθηκε κατά του πατέρα της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Adam Sage, από τo The Times.
«Ονειρεύεται να πάρει το Νομπέλ», είπε στο περιοδικό L’ Express. «Έχει γίνει ο αρχηγός των συνωμοσιολόγων και των αντιεμβολιαστών», πρόσθεσε.
Ο γιατρός αυτός πρότεινε την υδροξυχλωροκίνη κατά του κοροναϊού
Ο Ραούλ, πρώην διευθυντής της Ομάδας Ερευνών για Μολυσματικές και Τροπικές Ασθένειες στη Μασσαλία, έγινε γνωστός στη διάρκεια της πανδημίας από τον ισχυρισμό του ότι ο κοροναϊός μπορούσε να αντιμετωπιστεί με ένα φάρμακο κατά της ελονοσίας, την υδροξυχλωροκίνη.
Αυτό το φάρμακο το έλαβαν όταν νόσησαν οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, Ντόναλντ Τραμπ και Ζαϊρ Μπολσονάρο. Και αυτό, παρ’ όλο που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο φάρμακο δεν είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση της Covid-19.
Πολλοί υποστήριξαν ότι αν αυτό το φάρμακο χορηγείτο ευρέως, η καραντίνα θα μπορούσε να αποφευχθεί. Και ο ίδιος ο Ραούλ υποστήριξε ότι ο εμβολιασμός ίσως να καθιστούσε την πανδημία χειρότερη.
«Ανέχεται δίπλα του μόνο αυτούς που τον κολακεύουν»
Η δημόσια αποστασιοποίηση της Καρκοπινό-Τιζολί από τον πατέρα της είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό ύβρεων στο Twitter. Η ίδια κατηγόρησε για διάφορες ανώνυμες προσβλητικές αναρτήσεις τον Ερίκ Σαμπριέρ, έναν μικροβιολόγο που εργαζόταν με τον πατέρα της, αλλά εκείνος αποποιήθηκε κάθε ευθύνη.
«Αποφάσισα να μη σωπάσω και να καταγγείλω δημοσίως την παρενόχλησή μου», είπε η Καρκοπινό-Τιζολί στο L’ Express. «Ο πατέρας μου δεν δέχεται ποτέ να τον αντικρούουν. Δεν μπορείς να σταθείς δίπλα του αν δεν συμφωνείς με όλα όσα λέει. Αυτή η συμπεριφορά έχει οδηγήσει στην απομόνωσή του. Ανέχεται δίπλα του μόνο αυτούς που τον κολακεύουν», συμπλήρωσε.
Η Γαλλίδα ερευνήτρια επέρριψε ευθύνη και στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseilles επειδή δεν επανέφερε στην τάξη τον Ραούλ πριν ο τελευταίος εξαναγκαστεί σε παραίτηση. «Αυτή η κατάσταση είναι καταστροφική για την εικόνα του Πανεπιστημίου», τόνισε.Μιλάμε τώρα για τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο καθηγητή με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί απ’ αρχής πανδημίας,
* έναν απ’ τους πλέον επιμελώς δυσφημισμένους επιφανείς γιατρούς του κόσμου, ένεκα της “αιρετικής” στάσης του. Τα παραπάνω γράφονται τη στιγμή που είναι κατοχυρωμένο στη συνείδηση [σημαντικού τουλάχιστον ποσοστού] του κόσμου, ότι μεγάλος αριθμός “νεκρών από κορωνοϊό” οφείλεται στις μαφιόζικες τακτικές εναντίον του Raoult και άλλων συναδέλφων του, και βέβαια στη δυσφήμιση / απαγόρευση αποτελεσματικών φαρμάκων όπως η υδροχλωροκίνη, η κολχικίνη και η ιβερμενκτίνη, την οποία, σήμερα ακόμα, κτηνάνθρωποι στα ελληνικά social media χαρακτηρίζουν …“φάρμακο για αγελάδες”, ακολουθώντας και εδώ τον κατάπτυστο πρωθυπουργό της χώρας.
Ως προς την υδροχλωοκίνη, τα αποτελέσματα που είχε παρουσιάσει ο DR απ’ την επί του πεδίου πρακτική του [περίπου 100% επιτυχία] είχαν απορριφθεί ως μη εκπληρούντα τα “πρωτόκολλα μελέτης”… Από τα ίδια μέσα ενημέρωσης που έσπρωξαν στη συνέχεια, ως μόνη λύση και με ναζιστικές μεθόδους, εμβόλια δοκιμασμένα αποκλειστικά σε
ποντικούς – πειραματόζωα.
Σε κάθε παρουσίαση όπως η ανωτέρω υπάρχει ένα peak, το οποίο διαλέγεται για τίτλος, ή υπότιτλος. Εδώ το maximum χυδαιότητας αγγίζει ο χαρακτηρισμός του DR ως συνωμοσιολόγου …“απ’ την ίδια του την κόρη”.
Αλήθεια, μπορεί να υπάρξει αντίλογος σε τέτοιου επιπέδου εγγύηση φερεγγυότητας;
Ως προς τη Μεγάλη Εικόνα : στη
συμμορία των Fauci, Daszac κλπ., δεν φτάνει που τη βγάζουν καθαρή για τα εγκλήματά τους εναντίον της ανθρωπότητας. Από αμυνόμενοι που θα έπρεπε να είναι, κλεισμένοι στη μικρή περιοχή τους …περνούν τη σέντρα και βγαίνουν στην επίθεση.
On second thought, η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Γίνεται άλλωστε μονόδρομος, όταν έχεις τις πλάτες του πολιτικού-δημοσιογραφικού κατεστημένου, αμφοτέρων αφειδώς
χρηματιζόμενων απ’ το φαρμακοδιατροφικό.
“Ειδήσεις” τέτοιου τύπου, αποδεικνύουν πέραν αμφιβολίας το βαθμό στον οποίο έχουμε μπλέξει. Και την απιθανότητα η υπόθεση “πανδημία” να τελειώνει όπου να ’ναι.

* Οι πρώτες [19, 20 Μαρτίου 2020] από ένα πλήθος αναφορών στον Didier Raoult και την υδροχλωροκίνη, εδώ και εδώ.

6
(Visited 62 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply