DIAMOND & SILK

Το δυναμικό ντουέτο των Diamond & Silk ανήκει στους σταρ του εναλλακτικού infotainment με άποψη. Οι αδελφές Neitha Lynnette Hardaway, Herneitha Rochelle Hardaway Richardson έγιναν διάσημες για την υποστήριξή τους στον υποψήφιο / πρόεδρο Trump, προκαλώντας σοκ και δέος [και …μίσος] για τις συντηρητικές απόψεις τους στην αφροαμερικάνικη κοινότητα, όντας αφροαμερικάνες οι ίδιες.
Ήταν από τις πρώτες που γνώρισαν την
λογοκρισία των social media αμφισβητώντας την επίσημη αφήγηση περί Covid 19.
Πρόσφατα η 51χρονη Lynnette Hardway [Diamond]προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που “πέθαναν ξαφνικά”, με όλο και περισσότερους, δημοσιολόγους και μη, να αποδίδουν την αύξηση των περιστατικών σε επιπλοκές των
εμβολίων.
Παρακολουθούμε [κάτω] την αδελφή της να μιλάει για το γεγονός.

Το θέμα τώρα της αντιπαράθεσης που μαίνεται στο διαδίκτυο είναι : πώς γίνεται μια από τις ορκισμένες εχθρούς των εμβολίων να υφίσταται τις [υποτιθέμενες] θανατηφόρες συνέπειές τους; Ήταν εν τέλει εμβολιασμένη;
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο από τη θέση του πρώην προέδρου, μεγάλου φαν τους, Donald Trump στην υπόθεση “side effects”. Θέμα για το οποίο ουδέποτε έχει πάρει θέση.
Και πώς να πάρει, όταν την εντολή για την διανομή των εμβολίων με διαδικασία κατεπείγοντος την έδωσε κατ ‘ αρχήν
ο ίδιος…

4
(Visited 134 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Timothy Price January 22, 2023 at 6:05 pm

  Sad news.

  Reply
  1. Oannes January 22, 2023 at 6:10 pm

   Yes, I liked those two.

   Reply
   1. Timothy Price January 22, 2023 at 6:16 pm

    They were an excellent team.

    Reply
 2. stcigar January 22, 2023 at 7:37 pm

  Κάτι τέτοια είχα υπόψη μου όταν έγραφα χτες περί εναλλακτικής ενημέρωσης. Γιατί μια ματιά στη.. mainstream ενημέρωση μας δείχνει πως η αποθανούσα νοσηλευόταν – και πάλι για “μυστήριους” λόγους – από το Νοέμβριο τουλάχιστον, οπότε και η αδερφή της έκανε δημόσια έκκληση να προσευχηθούμε για τη ζωή της. Κατά τάλλα πέθανε “ξαφνικά” δυο μήνες αργότερα..

  Reply
 3. stcigar January 22, 2023 at 8:58 pm

  Γενικότερα πάντως δεν έχει νόημα να ψάχνουμε “ξαφνικούς” θανάτους από τη στιγμή που για τους περισσότερους ανθρώπους έχει περάσει ένας χρόνος και βάλε από τον τελευταίο εμβολιασμό και σύμφωνα με ορισμένους θεωρούνται πλέον.. ανεμβολίαστοι.

  Reply
  1. Oannes January 22, 2023 at 9:25 pm

   Υπάρχουν διάφοροι που κάνανε 4η και 5η δόση [Παπαδάκης] μέχρι και σχετικά πρόσφατα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όπως το λες φαίνεται να είναι και μακάρι.
   Ούτως άλλως είναι λάθος προσέγγιση η των “αρνητών” με το επιχείρημα περί side effects. Θα έπρεπε να αρκεί ένα “δεν θέλω” και η συζήτηση να τελειώνει εκεί. Ούτε “γιατί” ούτε “γιατί κλάνει το παπί” ας πούμε. Δεν θέλω και τελείωσε.

   Reply
   1. stcigar January 22, 2023 at 9:39 pm

    Συμφωνώ απολύτως. Το πρόβλημα με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού ήταν (και είναι) ο υποχρεωτικός χαρακτήρας του. Κατά τάλλα όποιος θέλει να τρυπηθεί, ας κάνει και Φάιζερ ας κάνει και ηρωίνη. Who gives a fuck.

    Reply
 4. stcigar January 23, 2023 at 7:53 am

  Ένας έμμεσος τρόπος για να διαπιστώσουμε τη δυνητικά θανατηφόρα επίδραση των εμβολίων, είναι η αύξηση της γενικής θνησιμότητας από τη στιγμή της υποχρεωτικής εφαρμογής τους. Η αύξηση αυτή όντως υπήρξε, αλλά θα μπορούσε να εξηγηθεί επίσης από την ταυτόχρονη αύξηση των θανάτων που σχετίζονταν με τον κορωνοϊό, την περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας κατά την περίοδο της καραντίνας, ακόμα και τις.. γυναικοκτονίες. Αν η αύξηση της θνησιμότητας οφειλόταν τελικά στα εμβόλια, τότε θα πρέπει λογικά να υποχωρήσει καθώς απομακρυνόμαστε από την περίοδο της τελευταίας μαζικής εφαρμογής τους. Αν όχι, τότε η αύξηση αυτή – που είναι γύρω στο 30% σε σχέση με το 2020 – θα διατηρηθεί/επεκταθεί και θα οφείλεται all things considered στην μεγάλη εξάπλωση των ιώσεων που από εποχιακές έγιναν μόνιμες λόγω διατήρησης των μασκών και ανάπτυξης ανθεκτικών μεταλλάξεων από τον καταχρηστικό εμβολιασμό.

  Reply
  1. Oannes January 23, 2023 at 9:53 am

   Λογικό ακούγεται, με μια επιφυλαξη : ουδείς μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, αν έχω καταλάβει, για τυχόν μακροπρόσθεσμες επιπλοκές του ίδιου του ιού ή των εμβολίων.
   Προσωπικά ό,τι σενάριο κι αν πάω να επεξεργαστώ, ο δρόμος γίνεται γρήγορα αδιάβατος απο ένα πλήθος “ναι αλλά”.
   Η μόνη σχετικά ασφαλής εκτίμηση είναι ότι, με δεδομένη την μικρή θνητότητα του ιού [στην οποία ακόμα και ο Bill Gates αναφέρθηκε …πέρυσι, λες και είχε επιστρέψει από ταξίδι στους εξώτερους πλανήτες] η “επιφυλακή” και τα μέτρα έπρεπε να αφορούν κυρίως στις “ευπαθείς ομάδες” – πράγμα που πολλοί “ειδικοί” συνιστούσαν.
   Αλλά πώς να γίνει αυτό όταν ο πανικός καλλιεργείτο απ’ τις μέρες της Wuhan με ανθρώπους να σωριάζονται στους δρόμους; Σ’ αυτό μπάη δε ουέη δεν έχω δει να αναφέρεται κανείς.
   Εδώ γιατί δεν είδαμε ποτέ τέτοια φαινόμενα; έχουμε πιο γερή κράση ας πούμε;
   Αμ το άλλο με τους “x” βαθμούς στους οποίους έπρεπε να κρατιέται το γαμημένο εμβόλιο μέσα σε ειδικά ψυγεία [θυμάσαι τις συνήκες “απόλυτου blockbuster” υπό τις οποίες είχαν φτάσει τα πρώτα φορτηγά;] τί απέγινε; και πάει λέγοντας.

   Reply
   1. stcigar January 23, 2023 at 10:11 am

    Καλά για την Κίνα δεν το συζητάμε – όπως και για τις υπόλοιπες “κίτρινες” ασιατικές χώρες – η θνησιμότητα του ιού σε σχέση με τον πληθυσμό υπήρξε κοντά στο μηδέν, πιθανότατα για τους γνωστούς λόγους φυλετικής ιδιαιτερότητας που χαρακτηρίζουν τις περισσότερες ασθένειες. Στο σημείο αυτό η στάση του Τραμπ υπήρξε μοιραία έως εγκληματική περισσότερο ακόμα και από τη στάση του στο θέμα των εμβολίων: με τη ρητορική του περί τεχνητά κατασκευασμένου βιολογικού όπλου έκανε την τρίχα τριχιά, ώθησε τους κινέζους (που πολύ σωστά προσπάθησαν αρχικά να το υποβαθμίσουν) να πάρουν δυσανάλογα μέτρα για τα μάτια του κόσμου και προκάλεσε ντόμινο αντίστοιχων υστερικών αντιδράσεων στη Δύση. Για μένα είναι ο κύριος υπεύθυνος της όλης κατάστασης period. Όχι ότι δεν έβαλε το χεράκι του και στο ουκρανικό..

    Reply
    1. Oannes January 23, 2023 at 11:03 am

     Μα τα περι κατασκευασμένου ιού δεν αποτελούσαν ρητορική του Τραμπ, αλλά άποψη “έγκριτων” επιστημόνων και εργαστηρίων ανά τον κόσμο. Η οποία γελοιοποιήθηκε συστηματικά εξ αρχής από τα mainstream / social media, Fauci’s orders. Αυτό που ορθώς έπραξε ο Τραμπ ήταν να “διαδηλώνει” ότι ο ιός ΠΡΟΗΛΘΕ από την Κίνα, με την πολιτικορεκτίλα να ωρύεται περί ξενοφοβικής στάσης και άλλα παρόμοια.

     Reply
     1. stcigar January 23, 2023 at 11:31 am

      Και μόνο που οι αντίπαλοι του Τραμπ υιοθέτησαν την “ρατσιστική” έως τότε άποψή του περί κινεζικού ιού (μαζί φυσικά με τις οικονομικές του κυρώσεις προς την Κίνα) μόλις ανέλαβαν την εξουσία, επιβεβαιώνει πιστεύω τη θέση μου και με το παραπάνω. Γενικότερα με την αντιφατική του στάση – λόγω μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και όχι λόγω “ανισορροπίας” – ο Τραμπ παρέσυρε τους οπαδούς του σε αντίστοιχες ανακολουθίες που τους κατέστησαν εύκολα θύματα των αντιπάλων τους. Τον ιό τον κατασκεύασαν οι βρωμοκινέζοι, αλλά συγχρόνως είναι και ακίνδυνος. Πρόκειται για κοινό κρυολόγημα, συγχρόνως όμως γιατρεύεται με περίεργες ουσίες. Τα μέτρα των κινέζων δεν είναι αρκετά, όχι σαν κι εμάς που δεν χρειαζόμαστε κανένα κοκ. Αν και το μεγαλύτερο ατόπημα των “αρνητών” (φιλικά προσκείμενοι προς τον Τραμπ οι περισσότεροι) κατά τη γνώμη μου ήταν ότι έδωσαν βαρύτητα στις – άγνωστες ακόμα – παρενέργειες των εμβολίων και όχι στην προφανή (για μένα τουλάχιστον) αναποτελεσματικότητά του, την οποία δεν αμφισβήτησαν παρά μόνον όταν ήταν ήδη πολύ αργά.

      Reply
      1. Oannes January 23, 2023 at 12:23 pm

       Αυτό που έκανε ο “φουκαράς” ο Τραμπ ήταν να πει το αυτονόητο, ότι ο κορωνοϊός ξεκίνησε απ’ την Κίνα. Η τρίχα τριχιά, η δραματοποίηση δηλ. του θέματος, έγινε απ’ τους άλλους, μέσω πηχυαίων τίτλων …ακόμα και στα ελληνικά μιντια απ’ το Φλεβάρη – Μάρτη του ’20 [“O κορονοϊός θα νικηθεί, η ξενοφοβία ήρθε για να μείνει” και άλλα παρόμοια].
       Σημαντικός λόγος πάντως για τις ανακολουθίες του Τραμπ είναι ότι η θητεία του υπήρξε εξ αρχής το αντίστοιχο μιας 24/7 καγκεμπίτικης ανάκρισης / λασπολογίας απ’ τα μίντια, τα οποία επιχείρησαν να του φορτώσουν τις πιο σουρεαλιστικές κατηγορίες. Και εξακολουθούν να το κάνουν, αντίθετα απ’ τη μεταχείρισή τους στο re-animated corpse [Αν δεν βαριόμουνα, θα καθόμουν να γράψω για το σκάνδαλο με τα classified documents που έχουν ανακαλυφθεί σε σπίτια & γραφεία του …Joe Biden. Και μάλιστα από δικούς του ανθρώπους, δικηγόρους etc.! Και τα οποία συνεχίζουν, δυο μήνες τώρα, να ανακαλύπτονται, μέχρι υποθέτω ο κωλόγερος να υποσχθεί ότι …δεν θα ξανακατέβη το 2024].
       Ως προς τους αρνητές δεν μπορώ να τους κατηγορήσω, τουλάχιστον όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Αν η υπόθεση της Diamond είναι περίεργη, ξέρω o ίδιος κάποιες [ηλικιωμένων, όλες] που δεν χρειάζεται συνωμοσιολογική διάθεση, ούτε επιπολαιότητα, για να τις αποδώσεις στον εμβολιασμό.
       Η αναποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι όντως ακόμα πιο σοβαρό θέμα. Καθότι τελικά είναι αυτή με την οποία “αιτιολογήθηκε” η υποχρεωτικότητα.

       Reply
       1. stcigar January 23, 2023 at 12:41 pm

        Δεν επιμένω προς το παρόν στο ζήτημα του Τραμπ, άσε που η συμπάθειά σου προς το πρόσωπό του κάπου συνάδει με τη ματαιοδοξία μου, αφού υποπτεύομαι ότι, αν απελευθερωνόσουν από τη βλαβερή επιρροή του, θα ήσουν.. αλάνθαστος. Κι από τα εμβόλια κι από τον κορωνοϊό έχουν χαθεί αρκετοί άνθρωποι λόγω λανθασμένων χειρισμών και δυστυχώς το θέμα δεν έχει λήξει ακόμα παρά τις επίσημες (= εξ ορισμού ψευδείς) διαβεβαιώσεις για το αντίθετο.

        Reply
        1. Oannes January 23, 2023 at 12:54 pm

         Έχω παρακολουθήσει εξ αρχής πολύ στενά την υπόθεση Τραμπ. Θα μπορούσα “να γράψω βιβλίο” που λένε, αν πίστευα ότι θα είχε την παραμικρή εκδοτική τύχη. Αυτό που τον γάμησε, και μαζί φοβάμαι και πολλούς άλλους μαζί του, ήταν η ηλίθια ανάγκη να αφήσει “το στίγμα του” ως ο …καλύτερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία. Αλλά μεγαλομανία και έπαρση δεν συνάδουν απαραίτητα με ασημαντότητα. Εξ ου και τις συγχωρείς καμιά φορά λέγοντας, δε γαμιέται, μπορεί να είναι ψωνάρα αλλά τουλάχιστον κάτι παραπάνω κάνει από διάφορους σεμνοπρεπείς του κώλου.
         Εννοείται ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο [της κωμικής έπαρσης …αξιόλογων απλώς περιπτώσεων] δίνει και παίρνει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ιδίως σ’ αυτόν του, overblown εκ φύσεως …ροκενρολ.

         Reply
         1. stcigar January 23, 2023 at 1:17 pm

          Καλά στο ροκ η έπαρση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ουσίας. Γιαυτό και όταν λένε ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι ο “ροκ σταρ” της κλασικής ή της λογοτεχνίας ή του οτιδήποτε τέλος πάντων, βασικά εννοούν ότι ο τύπος είναι ψωνάρα.

          Reply
          1. Oannes January 23, 2023 at 1:54 pm

           Δυστυχώς το pattern του ροκ σταρ έχει επεκταθεί [ή μάλλον αυτό είναι το κυρίως πεδίο εφαορμογής του] στο χώρο των επιστημόνων – ερευνητών κλπ., οι οποίοι είναι οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι επί προσώπου Γης, κατά την άποψή μου. Έπεσα τυχαία σε μια συζήτηση του “κορυφαίου ερευνητή” Δ. Νανόπουλου με τον γνωστό και μη εξαιρετέο twisted idiot Δ. Δανίκα και, κυριολεκτικά διάβαζα ξανά κάποιες προτάσεις για να βεβαιωθώ ότι δεν είχα κάνει λάθος. Μιλάμε για κείμενο στο πλαίσιο του οποίου ο Νανόπουλος [σωσίας του Κώστα Βουτσά στο πιο δυσάρεστο] διατυπώνει φράσεις όπως – κάνε αν θες υπομονή και διάβασε :
           …”με το James Webb Telescope έχει αλλάξει δραματικά η εικόνα για το σύμπαν. Κι έτσι καταλήγουμε στην απορία “τι ρόλο παίζουμε εμείς εδώ πέρα;”. Οταν βγαίνω δημοσίως και λέω ότι το σύμπαν είναι μια τυχαία διακύμανση απ’ το τίποτα, τότε ο άνθρωπος αισθάνεται ένα μηδενικό».
           – Μπορείτε να το εξηγήσετε; [Ρωτάει ο ιδιοφυής Δανίκας, νιώθοντας ότι και η ιδιοφυία του έχει τα όριά της]
           «Βρισκόμαστε στο αχανές σύμπαν κι εμείς είμαστε ένα μυρμηγκάκι σε σχέση με τα 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του σύμπαντος. Και στον Χώρο και στον Χρόνο είμαστε ένα τίποτα. Στην αρχή το σύμπαν ήταν πάρα, μα πάρα πολύ μικρό. Μέγεθος “ατόμου”. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής, της βαρύτητας και του Νεύτωνα. Πρόκειται για τον κόσμο της Κβαντικής. Εμείς είμαστε οι καρικατούρες της πραγματικότητας. Πρόσεξε, τώρα: ο μακρόκοσμος προέρχεται από τον μικρόκοσμο. Οι νόμοι των βασικών συστατικών είναι διαφορετικοί από αυτούς που ισχύουν στον μακρόκοσμο. Ας πούμε, δεν μπορείς να εντοπίσεις την ακριβή θέση ενός ηλεκτρονίου και την ακριβή δυναμική του. Η δυναμική της Κβαντικής είναι διαφορετική από τους Νόμους του Νεύτωνα. Εδώ ισχύει η αρχή της αβεβαιότητας του Χάιζεμπεργκ. Παρεμπιπτόντως, ο Βέρνερ Καρλ Χάιζενμπεργκ (1901-1976), γνωστός και ως “ο δολοφόνος του Μπορ”, ήταν Γερμανός φυσικός, με σπουδαία συμβολή στη θεμελίωση της Κβαντομηχανικής, για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής του 1932. Αρα λοιπόν ένα ηλεκτρόνιο τη μια στιγμή υπάρχει και την άλλη δεν υπάρχει».

           Ο υπερβαθυστόχαστος Νανόπουλος σπεύδει εν συνεχεία να ενημερώσει ότι έρχεται ο …Μετάνθρωπος, με επηυξημένες μέσω εμφυτευμένων τσιπακίων δυνατότητες, κι ότι …αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη. “Κάποιοι βέβαια …θα παραμείνουν πίθηκοι”.

           Δεν χάνει τέλος ευκαιρία να πει δυο λόγια για τον εαυτό του :
           «Δεν ήμουν ακριβώς χίπης, αλλά είχα κι εγώ μακριά μαλλιά και μούσια. Ομως ομολογώ ότι μ’ αρέσει να είμαι περιθωριακός. Δεν εννοώ αυτούς που αναγκάζονται να βγουν στο περιθώριο και στη συνέχεια μπορεί να καταλήξουν λαμόγια. Εννοώ τους άλλους που το περιθώριο γι’ αυτούς είναι επιλογή. Εννοώ αυτούς που έχουν μυαλό. Εγώ είμαι αυτός που θα μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Σε αυτή την κατηγορία ανήκω. Οπως, ας πούμε, ο τιτάνας Ορσον Γουέλς. Ο άνθρωπος που “σκοτώθηκε” από τον μεγιστάνα Χιρς».

           Πήρα “λίγη” φόρα αλλά ο συγκεκριμένος είναι από παλιά “η αδυναμία μου”. Δεν είναι σε θέση να βάλει πέντε λέξεις στη σειρά, κι ας μη μιλήσω για την “ουσία” των λόγων του. Είναι όμως μέλος [και έχει διατελέσει πρόεδρος] της Ακαδημίας Αθηνών, και βέβαια είναι ένας …περιθωριακός τιτάνας, όπως ο Όρσον Ουέλες.

 5. dnk January 23, 2023 at 10:27 am

  Ίσως το “ζήτημα” να προκύπτει άλυτο επειδή προσπαθούμε(ή έχουμε “παρασυρθεί” ώστε) να “δικάσουμε” και να “καταδικάσουμε” ή “αθωώσουμε” ιό και εμβόλιο με τους όρους που θα ίσχυαν για κάποιον άνθρωπο…

  Reply
 6. stcigar January 23, 2023 at 2:12 pm

  Ελπίζω να μην τους πειράζει τότε που χρησιμοποιώ τη μεγαλοστομία τους ότι ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα μηδενικό μπροστά στην απεραντοσύνη του σύμπαντος ως πρόχειρη δικαιολογία για να τους γράφω σταρχίδια μου. Κατά τάλλα ο Νανόπουλος – nomen est omen – αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση των περίφημων “ελλήνων του εξωτερικού” που αρέσκονται να κουνάνε στους καθυστερημένους ομογενείς τους χάντρες και καθρεφτάκια. Και με το δίκιο τους δηλαδή αν έχουν απέναντί τους το.. Δανίκα.

  Reply
  1. Oannes January 23, 2023 at 2:55 pm

   👍👍👍!!!

   Reply

Leave a Reply