COVID 19 : ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς τις εξελίξεις στον τομέα της “πανδημίας”. Αν κάποιος το κάνει, ας εξηγήσει και σ’ εμένα : πώς και πότε περάσαμε από την παραλλαγή “Eris”, στην παραλλαγή “Αρκτούρος” και από εκεί σε μια με ένα περίεργο όνομα που δεν θυμάμαι [θα το ψάξω, αν και δεν ξέρω αν έχει νόημα]. Οι παραλλαγές παρελαύνουν με την ταχύτητα που δέσποσε στο “πολιτικό” προσκήνιο ο κύριος Κασσελάκης, ενεργοποιώντας αυτόματες διαδικασίες κατά παραγγελία διαλόγων και αντεγκλήσεων.
Η χτεσινή είδηση από την αμερικανική επικράτεια, αποτελεί προοίμιο αντίστοιχων παντού, της χώρας μας μη εξαιρουμένης.
Είχαμε μιλήσει για περίεργες κινήσεις μελών της “επιστημονικής” κοινότητας – Αγαπηδάκη, Γκάγκα, Βασιλακόπουλος, Παγώνη etc – δηλώσεις τους δηλ. περί ιικής
έξαρσης το φθινόπωρο, μασκών, εμβολίων, κοκ. Αυτό, σε ένα οικουμενικό πλαίσιο ενορχήστρωσης που, απορεί κανείς …πόσους και ποιους αφήνει ανυποψίαστους.
Σημειωτέον ότι ίχνος ανησυχίας δεν έχει διατυπωθεί από επίσημες πηγές περί επικινδυνότητας της νέας παραλλαγής, ή των προηγούμενών της.
Εν τούτοις, η hot είδηση που λέγαμε, αφορά σε σχέδια για
…νέα λοκντάουν, εργασία απ’ το σπίτι, μασκοφορία για όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών – ως εναλλακτική της “λύσης” του home schooling που επίσης προωθείται. Και βέβαια …εμβολιασμού, ίσως και υποχρεωτικού.
Δημοσιογραφικά μέσα στην απέναντι όχθη έχουν πιάσει δουλειά, σπέρνοντας αριθμούς κρουσμάτων και νοσηλειών σε νοσοκομεία που έχουν αρχίσει να “πιέζονται”.
“Ειδικοί” προειδοποιούν για την πιθανότητα ενός
…tripledemic, προσβολής δηλ. από …δύο παραλλαγές του ιού [θυμάμαι επιδημιολόγο να εξηγεί, πρόπερσι, γιατί αυτό είναι αδύνατο] και συνάμα από γρίπη. Όπως και για την πιθανότητα αν προσβληθείς δεύτερη φορά από κορωνοϊό, να τον πάθεις …βαρύτερα απ’ την πρώτη [εκτός, εννοείται, αν εμβολιαστείς].
Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεκινήσει προμήθειες υλικού για την αντιμετώπιση του νέου κύματος, δραστηριοποιώντας “ειδικούς” συμβούλους για νέα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ο “πρόεδρος Biden” ανακοινώνει ότι …τα νέα εμβόλια θα είναι έτοιμα σε λίγες εβδομάδες, προσθέτοντας πως
…θέλει όλοι να τα κάνουν.

Το αληθινά ανησυχητικό αφορά στην ενεργοποίηση των ίδιων των φαρμακευτικών, οι οποίες ετοιμάζονται πυρετωδώς [και …αφιλοκερδώς] για τον επόμενο γύρο, παράγοντας ενώ μιλάμε εκατομμύρια δόσεων εμβολίων, αγνώστων λοιπών στοιχείων πέραν του ότι είναι …νέα [μιλάμε για την πεμπτουσία της τεχνολογικής εξέλιξης].
Περιέργως, ούτε το CDC, ούτε ο WHO κάνουν λόγο για υποχρεωτικότητα. Στην οποία ωστόσο με έμφαση αναφέρονται οι αρχές πολιτειών των ΗΠΑ [εννοείται …δημοκρατικής εκπορεύσεως], με τη συνεπικουρία τοπικών “επιστημονικών” φορέων.
Την ίδια στιγμή οι αρχές ρεπουμπλικανικών πολιτειών όπως η Φλόριντα και το Τέξας εκφράζουν δυσφορία και αποστασιοποίηση.
Το μήνυμα του τέως προέδρου, κάτω, είναι χαρακτηριστικό.
Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, όπως προκύπτει και απ΄αυτό, εξακολουθεί να μου είναι η πιο
συμπαθής περίπτωση στην αμερικανική πολιτική σκηνή – άχετα απ’ το πόσο “ακραία” ή “γραφική” φαντάζει αυτή η άποψη.
Ελπίζω βέβαια να “βοηθήσει” να ξεχάσω ότι η δική του επιπολαιότητα ευθύνεται για τα αδοκίμαστα εμβόλια. Τα οποία, τώρα ακόμα, συμπεριλαμβανομένων των νέων, [θα] διανέμονται με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης. Η τελευταία, παρεμπιπτόντως, δια στόματος WHO …έχει κηρυχθεί λήξασα.
Η υπόθεση προδιαγράφεται κωμικοτραγική τουλάχιστον – με έμφαση στο
δεύτερο σκέλος.

3
(Visited 64 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply