COVID : ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ

Ο Mark Levin [φωτό πάνω] είναι ένας από τους ευφυέστερους πολιτικούς αναλυτές, τηλεοπτικούς / ραδιοφωνικούς παραγωγούς και συγγραφείς του συντηρητικού χώρου.
Στο link
https://www.foxnews.com/shows/life-liberty-levin
υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή του με τον με τον επιδημιολόγο του Yale Dr. Harvey Risch [φωτό κάτω]. Σύμφωνα με τον τελευταίο, υπάρχει μια εκτεταμένη καμπάνια παραπληροφόρησης ως προς την Υδροχλωροκίνη από media και επιστήμονες με δημόσιο βήμα: “53 μελέτες μέχρι στιγμής έχουν δείξει πολύ θετικά αποτελέσματα. 14 δείχνουν ουδέτερα ή αρνητικά. 10 από αυτές τις τελευταίες έγιναν σε ασθενείς που βρίσκονταν στο τελευταίο, μη αντιστρέψιμο στάδιο της ασθένειας. Από τις άλλες 4, οι δύο προέρχονται από τον ίδιο συγγραφέα του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Μια άλλη, βραζιλιανής προελεύσεως είναι αφερέγγυα και θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί. Και η τελευταία είναι η, επίσης αφερέγγυα, του Lancet η οποία είναι ήδη αποσυρμένη” [βλ. ως προς αυτήν: post LANCETGATE : Η “ΜΕΛΕΤΗ” ΓΙΑ ΤΗ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ]
“Έχοντας συνηθίσει να υποστηρίζω την επίσημη επιστημονική άποψη, είμαι αρκετά μπερδεμένος διαπιστώνοντας ότι, εν μέσω κρίσης, αγωνίζομαι για μια θεραπεία που τα στοιχεία υποστηρίζουν 100%, αλλά για λόγους εντελώς άσχετους με τη σωστή κατανόηση της επιστήμης, έχει σπρωχτεί στο περιθώριο. Ως αποτέλεσμα αυτού, δεκάδες χιλιάδες ασθενείς με κορωνοϊό πεθαίνουν χωρίς λόγο. Ευτυχώς η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί γρήγοορα και εύκολα”.
Προσθέτει ότι οι ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου σε ασθενείς υψηλού ρίσκου [αν χρησιμοποιηθεί στα αρχικά στάδια], όπως και για την απουσία side effects, είναι από τις ισχυρότερες, πέραν αμφιβολίας που έχει δει στη διάρκεια της καριέρας του. Πέραν αμφιβολίας, συνεχίζει, είναι και το φαινόμενο του βομβαρδισμού με ψεύτικα στοιχεία για την HCQ που λαμβάνει χώρα εκ μέρους των mainstream media, με την συνεργασία υψηλά ιστάμενων της ιατρικής κοινότητας.
Για όσους δεν θεωρούν το θέμα …παρωχημένο [μετά από μηνών βομβαρδισμό ψεμάτων, μια τέτοια αντίδραση θα ήταν κατανοητή] αξίζει να ακούσουν την, επαναλαμβάνω, πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Αυτά, ενώ ο Donald Trump, έχων ανακρούσει πρύμναν ως προς την χλωροκίνη [και όχι μόνο], ανακοινώνει τo authorization από την FDA της θεραπείας convalescent plasma [πλάσμα αίματος, πλούσιο σε αντισώματα, λαμβανόμενο από ασθενείς που έχουν αναρρώσει από Covid] ως groundbreaking news, παρ’ ότι το ποσοστό επιτυχίας καταγράφεται στο 35%. Αξίζει να θυμηθεί κανείς τα νούμερα επιτυχίας της χλωροκίνης σε συνδυασμό με ψευδάργυρο, έως και 99%, για να αντιληφθεί τι εκτιλύσσεται στον ταλαιπωρημένο μας πλανήτη.

2
(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Reply