CDC : ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ = ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Το CDC, εχθές, κήρυξε λήξασα την πολιτική διαφοροποίησης μεταξύ εκείνων που έχουν πραγματοποιήσει το mRNA “εμβόλιο” και εκείνων που αρνήθηκαν [μπόρεσαν] να μη το κάνουν. Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα που εκτίθενται στον ιό, εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι, δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα, “απλώς” θα πρέπει να φορούν μάσκα για 10 ημέρες και να υποβάλλονται σε εξετάσεις για τον ιό την 5η ημέρα. Η ανίχνευση επαφών και η εξέταση ρουτίνας για την επιτήρηση …ασυμπτωματικών ατόμων, δεν συνιστώνται πλέον.
Η εξομοίωση των συστάσεων του οργανισμού για την πρόληψη του “Covid” γίνεται με το σκεπτικό
ότι, λόγω έξαρσης κρουσμάτων, και δεδομένου του ότι τα συμπτώματα αξιολογούνται ως ήπια, οι ανεμβολίαστοι που προσβάλλονται αναπτύσσουν, όπως και οι εμβολιασμένοι, ένα βαθμό προστασίας από σοβαρή μελλοντική νόσηση.
Αν αυτό αποτελεί κάτι άλλο από παραδοχή αποτυχίας των εμβολίων, θα ήθελα να το ξέρω. Όπως θα ήθελα να ξέρω τι θα απογίνουν τα εκατομμύρια ανθρώπων που
έχασαν τις δουλειές και τον τρόπο ζωής τους, επειδή αρνήθηκαν να βάλουν στο σώμα τους ένα πειραματικό σκεύασμα. Για να μη μιλήσουμε για όλους όσους υπέστησαν και υφίστανται τις παρενέργειές του.

ΥΓ. Επαναλαμβάνω την εκτίμηση που διατύπωνα κάθε φορά που εμφανιζόταν προοπτική χαλάρωσης των μέτρων : αληθινός λόγος ήταν “τα χειρότερα” που διαφαίνονταν. Στην περίπτωσή μας, την πρώτη ίσως που η προοπτική θα ευωδοθεί, “τα χειρότερα” …έρχονται με μαθηματική ακρίβεια.

3
(Visited 239 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. stcigar August 13, 2022 at 5:25 pm

  Όλα όσα φωνάζαμε τόσο καιρό τους ήταν γνωστά εξαρχής. Το – ρητορικό φυσικά – ερώτημα είναι “γιατί τώρα?”🙄

  Reply
  1. Oannes August 13, 2022 at 5:55 pm

   Γιατί τώρα [είτε ανεξέλεγκτο, είτε μεθοδευμένο – με την “πανδημία” σε ρόλο πρόβας τζενεράλε] έρχεται το real thing. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση. Υπάρχουν αναλυτές που μιλούν για τέρατα και σημεία για το χειμώνα που έρχεται – διακοπές ρεύματος για μεγάλα διαστήματα και δε συμμαζεύεται. Εμείς ψάχνουμε ήδη για τίποτα …μικρές σομπίτσες, μια για κάθε δωμάτιο που να θερμαίνουν στοιχειωδώς με μικρή κατανάλωση υγρού καυσίμου, ως λύση προς αποφυγή των χειρότερων.
   Αν κάτι πάντως έχει “αποδειχτεί περίτρανα” εφέτος, είναι το …global warming και το climate crisis – μιλάμε για το πιο δροσερό καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων.
   Αν και ξέρω άτομα τα οποία, τελείως κατεστραμμένα πλέον απ’ την προπαγάνδα, επαναλαμβάνουν ότι “ζεσταίνονται”, και ότι “τέτοια ζέστη είχαν να δούνε χρόνια”. Pure paranoia. Πετάει ο γάιδαρος; πετάει.

   Reply
   1. stcigar August 13, 2022 at 6:19 pm

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι, έτσι όπως ήρθανε τα πράγματα, το global warming αρχίζει να φαντάζει ως η μόνη μας ελπίδα!😁

    Reply
 2. stcigar August 14, 2022 at 10:57 am

  Εντωμεταξύ δεν προλάβαμε να βάλουμε το (σχετικά παλιό) βιντεάκι με το σκατόνερο του Γκέιτς και άρχισαν μουρμούρες για ξηρασία στην Ευρώπη και δε συμμαζεύεται. Ξηρασία. Στην Ευρώπη. Τώρα. Κάποιοι δεν μπορούν κατά τα φαινόμενα να περιμένουν μέχρι το χειμώνα για να μας ξεκάνουν.

  Reply
  1. Oannes August 14, 2022 at 1:34 pm

   Ε βέβαια. Και τώρα έρχεται …νέος καύσωνας. Επαναλαμβάνω άλλωστε ότι, περνώντας στο next level παράνοιας απ’ τον κορωνοπανικό, σημαντική μερίδα κόσμου [γνωστοί μου τουλάχιστον] μιλούν κανονικά το τελευταίο διάστημα για ανυπόφορη ζέστη. Και ξαναθυμάμαι την ατάκα του Hawking : “σε λίγο καιρό η διαφορά πραγματικότητας και virtual θα είναι άνευ σημασίας”. Ως μη σοφός ο ίδιος, δεν είχα καταλάβει αρχικά τι εννοούσε ο σοφός. Ίσως και να καταλάβαινα αν, όπως θα μπορούσε, το είχε συντομέψει : “σε λίγο καιρό, η πραγματικότητα θα είναι άνευ σημασίας”.

   Reply
   1. stcigar August 14, 2022 at 5:26 pm

    Είναι λες και κάποιος έχει διαγράψει τη μνήμη τους και οι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο για πρώτη φορά και μάλιστα μόνο από την κακή του πλευρά. Το μέχρι χτες καλοκαίρι μετατράπηκε σε “καύσωνα” και “ξηρασία”, οι βροχές και τα χιόνια έγιναν “πρωτοφανής κακοκαιρία” και “ακραία καιρικά φαινόμενα”, το κρυολόγημα “φονική πανδημία”, η ελευθερία του λόγου “παραπληροφόρηση”, τα δημοκρατικά δικαιώματα “κοινωνική ανευθυνότητα”, η νουθεσία “κακοποίηση”, το σεξ “βιασμός”.. Μόνο για τη μαζική αυτοκτονία έχουν μια καλή κουβέντα να πουν, που τώρα ονομάζεται “συμπαράσταση στο λαό της Ουκρανίας”!

    Reply
    1. Oannes August 14, 2022 at 6:02 pm

     Μυαλά παλίμψηστα!

     Reply

Leave a Reply