BILL MAHER’S RECITAL

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στον “εμβληματικό” ηθοποιό – TV host της αριστεράς Bill Maher [μπορεί να βρει κανείς τα posts πληκτρολογώντας τον όνομά του]. Η κοινή λογική, την οποία επιμένει να υπηρετεί, τον έχει φέρει στην “περίεργη” θέση να βάλλεται εξ αριστερών, ενώ κοντεύει να γίνει ήρωας σε συντηρητικά μέσα τύπου Fox. Αν το σκεφτεί κανείς, η θέση του δεν είναι τόσο περίεργη. Όπως το θέτει ο ίδιος :

“Δεν είμαι εγώ που άλλαξα. Είναι η αριστερά, η οποία τώρα αποτελείται από ένα μικρoσκοπικό αριθμό πολιτικών που “το ‘χουν χάσει”, και ένα τεράστιο αριθμό που αρνούνται να μιλήσουν γι’ αυτό. Αλλά εγώ θα συνεχίσω να το κάνω. Γι’ αυτό είμαι ήρωας στο Fox αυτές τις μέρες”.

Υπάρχουν πολλά να σχολιάσει κάποιος σ’ αυτά που ο BM λέει παρακάτω [βλ. βίντεο] Νομίζω όμως ότι είναι
αυτοτελώς ενδιαφέροντα. Και αξιαγάπητα ειπωμένα.

5
(Visited 69 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 Comments

 1. stcigar February 6, 2023 at 11:05 am

  Εντωμεταξύ όταν λένε ότι δεν υπάρχουν αγορίστικα και κοριτσίστικα παιχνίδια, εννοούν ότι μπορούν και τα κορίτσια να παίζουν για παράδειγμα με όπλα? Ή μήπως ότι πρέπει όλα τα παιδιά να παίζουν τελικά με κούκλες? LGBTQ+ κούκλες εννοείται..

  Reply
  1. Oannes February 6, 2023 at 11:52 am

   Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν παίζει κάτι του στιλ “τα αγόρια γίνονται κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια”. Με “δεδομένο”, δεκαετίες τώρα, ότι το μέλλον είναι γυναίκα, αυτό που προωθείται είναι μια περιφρονητική επικράτηση του θηλυκού στοιχείου σε όλα τα μήκη κα πλάτη. Αν για τους άνδρες αυτή αφορά σε προϊούσα πουστοποίηση [μεγάλο ποσοστό αγορακίων μιλούν σαν πουστάκια ακόμα κι αν δεν είναι] για τις ήδη γυναίκες αφορά σε μια υπερεκθήλυνση [με πρότυπο τις βιονικές καριόλες που κατακλύζουν την “ποπ” της περιόδου]. Μην ξεχνάμε άλλωστε την τοξικότητα των υπαίτιων για όλα τα δεινά του κόσμου αρσενικών.
   Σε μερικά θέματα, όπως η διευρυνόμενη συμμετοχή γυναικών στο στρατό γίνεται βέβαια κάποιο σκόντο [όπως και για τους LGBTQ] αλλά …φαινομενικά. Γιατί ζητούμενο εδώ είναι η τελική υποβάθμιση του επιπέδου της εκπαίδευσης, ώστε αυτές/αυτοί/αυτά να αντεπεξέρχονται.

   Reply
   1. stcigar February 6, 2023 at 12:16 pm

    Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου εκτίμηση. Το ζήτημα πάντως της βιολογικής μεταβολής δεν είναι καθόλου ανύπαρκτο. Δεν είναι μόνο οι θηλυκές ορμόνες που χρησιμοποιούνται μαζικά στη ζωική και φυτική παραγωγή, αλλά και τα φυτοφάρμακα που μετατρέπονται σε οιστρογόνα όταν εισέρχονται στον οργανισμό μας και κάνουν τους άντρες λιγότερο άντρες και τις γυναίκες περισσότερο γυναίκες (μια σημερινή δεκατετράχρονη αντιστοιχεί βιολογικά σε μια προχτεσινή δεκαοχτάχρονη). Άσε που μακροπρόθεσμα επίκειται σύμφωνα με ορισμένους (-ες) κανονική αντρική εξαφάνιση: https://www.sciencealert.com/the-y-chromosome-is-slowly-vanishing-a-new-sex-gene-could-be-the-future-of-men
    Αν και κατά τη γνώμη μου μέχρι τότε η χρήση των αντρών ως μέσου γονιμοποίησης των γυναικών θα έχει καταστεί περιττή..

    Reply
    1. Oannes February 6, 2023 at 1:04 pm

     Σίγουρα. Κατά πάγια, δική μου επίσης άποψη, ένα απ’ τα central points εδώ ειναι η τεχητή γονιμοποίηση – η τεχνολογία [αυτής και όχι μόνο] είναι το “πολιτσμικό background” για την προώθηση μιας …αγάπης ανεξάρτητης από σεξουαλικό προσανατολισμό. Το “έσονται οι δύο εις σάρκαν μιαν” διαχωρίζεται από την αναπαραγωγική διαδικασία, η οποία θα συντελείται με εργαστηριακές μεθόδους.
     Κι αυτή θα είναι η “απόλυτη” μέθοδος αντισύλληψης – πληθυσμιακού ελέγχου. Ο τελευταίος είναι βασικό ζητούμενο της όλης “κλιματικής-πολιτικής-οικονομικής-υγειονομικής” ατζέντας.

     Reply

Leave a Reply