BILL GATES : NOT SUPER SEVERE, NOT DRAMATIC…

Θυμάμαι [βλ. post ELON MUSK …& ERIC BURDON] ένα ευτελές ον με τίτλο “κλινικής ψυχολόγου” or something, να ‘στηλιτεύει’ το θράσος του Elon Musk να εκφέρει άποψη για ιατρικά ζητήματα, χωρίς να είναι ειδικός. Δεν παρέλειπε να δώσει το σχετικό evaluation, υπάγοντάς τον σε κάποια από τις ρετσέτες, τις οποίες αναμασώντας οι του είδους της, περιέρχονται σαν “επιστήμονες” τον κόσμο. Υποθέτω ούτε η ίδια, ούτε άλλος απ΄τους έχοντες “λόγο” στο δημόσιο χώρο έχει μπει στον κόπο να αναρωτηθεί από που κι ως που ο …Bill Gates δικαιούται δημοσίου βήματος επι ιατρικών ζητημάτων, τη στιγμή που όχι απλώς δεν είναι γιατρός, αλλά δεν διαθέτει καν πανεπιστημιακό δίπλωμα. Οι iδιότητες του BG είναι “δισεκατομμυριούχος” και “φιλάνθρωπος”. Διαθέτει μια [μυθοποιημένη] ιστορία και ένα [επιμελώς καλλιεργημένο] προφίλ που του προσδίδουν αύρα “guru – ηγέτη” σε όσους δίνουν προτεραιότητα σε ζητήματα νέας τεχνολογίας, δηλ. στην συντριπτική πλειονότητα των, “νέων” κυρίως ανθρώπων.
Πάνω είναι ένα απόσπασμα απ’ τη συνέντευξη του Bill Gates στο CBS [ολόκληρη η ημίωρη περίπου συνέντευξη, κάτω]. Σε ένα σημείο ο BG παραδέχεται αφοπλιστικά: “δεν ξέρουμε ακόμα αν τα εμβόλια θα λειτουργήσουν, αν θα μειώσουν τους θανάτους και τη μετάδοση”. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια εδώ αφορά στο ότι, λόγω διαδικασίας …warp speed, το στάδιο των δοκιμών σε ζώα έχει παραληφθεί και τα τεστ γίνονται απευθείας σε ανθρώπινα πειραματόζωα [μπορεί να φανταστεί κάποιος σε τι είδους “φόρμες” έχουν βάλει την υπογραφή τους τα δύστυχα όντα].
Η δημοσιογράφος κάνει αναφορά σε ανησυχητικά αποτελέσματα ειδικά ως προς το εμβόλιο της δικής του εταιρίας Moderna, και αξίζει να προσέξει κανείς τις εναλλαγές εκφράσεων στο πρόσωπο του ανδρός: 80% των συμμετασχόντων [!] παρουσίασαν συστηματικές παρενέργειες, όπως έντονο ρίγος και πυρετό.
Ο BIll Gates λέει οτι η FDA [Food & Drug Administration] που είναι το gold standard των regulations, και που η καθοδήγησή της στην παρούσα φάση είναι η αρμόζουσα [ό,τι κι αν σημαίνει αυτό] θα πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. Οι παρενέργειες δεν ήταν “super severe”, δεν προκάλεσαν δηλ. μόνιμα προβλήματα υγείας. Ο BG δικαιολογεί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το εμβόλιό του, λέγοντας ότι χρειάζονται πολύ υψηλές δόσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και επανέρχεται για να τονίσει ότι “κάποιες από τις παρενέργειες δεν είναι δραματικές” [!], ότι είναι “απλώς πολύ επώδυνες”, ότι ευελπιστεί ότι “η FDA θα κάνει καλή δουλειά παρ’ όλη την πίεση”, …και ότι κατάλαβε, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Αμέσως μετά θα μας ενημερώσει ότι κανένα από τα υπό δοκιμή εμβόλια δεν θα είναι λειτουργικό με μια μόνο δόση.”Ελπίζουμε ότι δυο θα είναι αρκετές, αν και για τους ηλικιωμένους θα χρειαστούν περισσότερες…”
Το όραμα του BIll Gates περιλαμβάνει 7,5 δισ. δόσεις του εμβολίου, ώστε ο ιός να μπλοκαριστεί σε παγκόσμια κλίμακα.
Σημειωτέον ότι [όσον αφορά τις ΗΠΑ], ενώ το project “έρευνα / παραγωγή εμβολίων” χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβέρνηση, οι εταιρίες δεν θα πουλήσουν το εμβόλιο σε τιμή κόστους, επιλέγοντας να κερδοσκοπήσουν επί της …αμερικανικής κυβέρνησης, η οποία θα τα αγοράσει.

2
(Visited 35 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sue Dreamwalker July 30, 2020 at 12:22 am

  Thank you for this Oannes. Exactly millions of vaccines already made, with NO testing done…. Our UK government already said they had purchased millions of vaccines as they expect the flu epidemic over Autumn, and four different strains of vaccines to be given.. One for young children, one for older children one for those under 50 and the elderly… Hummmmm…… you see a picture here don’t you…
  My body is soveriegn and I will be saying NO to anything offered like I have always done..
  Sending well wishes… to you and Marina..
  💚🙏

  Ευχαριστώ για αυτό το Oannes. Ακριβώς εκατομμύρια εμβόλια έχουν ήδη γίνει, χωρίς να γίνονται δοκιμές …. Η βρετανική κυβέρνηση μας είπε ήδη ότι αγόρασαν εκατομμύρια εμβόλια καθώς αναμένουν την επιδημία της γρίπης το φθινόπωρο και τέσσερα διαφορετικά στελέχη εμβολίων θα δοθούν .. Ένα για μικρά παιδιά , ένα για μεγαλύτερα παιδιά ένα για άτομα κάτω των 50 ετών και ηλικιωμένους … Χουμμμ …… βλέπετε μια εικόνα εδώ, έτσι δεν …
  Το σώμα μου είναι πολύ χαρούμενο και θα λέω ΟΧΙ σε οτιδήποτε προσφέρεται όπως πάντα.
  Αποστολή καλών ευχών … σε εσάς και τη Μαρίνα ..💚🙏

 2. Oannes July 30, 2020 at 7:46 pm

  Thank you for your post Sue. I’m afraid there’s an ever darker plan about the bloody vaccines. This includes a digital tattoo, an archive actually of your past and current vaccinations, which will be critical of your access to services or even public places like a …super market. Talking about horrific times ahead. Somehow we must act. And do it quickly.

 3. Sue Dreamwalker July 30, 2020 at 10:36 pm

  I may email Marina with her permissions Oannes

Leave a Reply