ALL WOKE CONS

Μοιάζουν με καρναβαλιστές, αλλά δεν είναι.
Πρόκειται για τον transgender Αμερικανό ναύαρχο
Rachel Levine και τον Αναπληρωτή Γραμματέα στην κυβέρνηση Biden για την Πυρηνική Ενέργεια Sam Brinton. Το ενσταντανέ είναι από τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης στη γαλλική πρεσβεία των ΗΠΑ.
Αυτό που δεν αναφέρεται στο tweet είναι ότι ο/η/το εκ δεξιών εκτελεί παράλληλη καριέρα στον τομέα της
λωποδυσίας, με προτίμηση στις αποσκευές ταξιδιωτών σε αεροδρόμια – έχει πλέον απομακρυνθεί από το κυβερνητικό του/της/του πόστο. [φωτό κάτω]
Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση των πραγμάτων στην
πάλαι ποτέ κραταιά “φίλη και σύμμαχο”.
Παρεμπιπτόντως, καλό είναι να κρατάμε κατά νου ότι οι επιστήμονες – πλασιέ του Climate Change [= των solar panels, των ανεμογεννητριών και της φορολογίας των carbon footprints] είναι
οι ίδιοι που υποστηρίζουν με παρρησία ότι ένας transgender, ένας άνδρας δηλ. μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, μπορεί να λαμβάνει μέρος σε γυναικείους αθλητικούς αγώνες. Kαι, στη συνέχεια, όταν οι natural born women athletes ξεσηκώνονται, τις κατηγορούν ότι είναι αυτές το πρόβλημα, παροτρύνοντάς τες να λάβουν “ψυχολογική υποστήριξη” από ειδικά εκπαιδευμένους συναδέλφους τους.

7
(Visited 50 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. stcigar July 30, 2023 at 7:50 pm

  Αυτή τη στιγμή ο νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος κατά τη γνώμη μου είναι οι επιστήμονες. Η πολιτική τους επιρροή συγκρίνεται τουλάχιστον με αυτή της Καθολικής Εκκλησίας το Μεσαίωνα, μόνο που ετούτοι εδώ μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τον κόσμο.

  Reply
  1. Oannes July 30, 2023 at 8:12 pm

   Νομίζω, όσο διαλεκτικών καταβολών κι αν είμαι, ότι με άνθρωπο που δεν θεωρεί δεδομένο αυτό που λες για τους επιστήμονες, είναι αδύνατο να υπάρξει επικοινωνία.
   Προσπαθώντας να συζητήσεω με κάποιους περί κλιματικής αλλαγής και επιστημόνων τύπου Ζεφερού, προσεγγίζω το θέμα με back to basics ερωτήσεις όπως : “καλά, συμφωνείς δηλ. μ’ αυτό που λένε, ότι ο καύσωνας αυτός ήταν ο …χειρότερος όλων των εποχών; Και ότι ο τρέχων Ιούλιος είναι ο …θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ;”
   Για να πάρω μια απάντηση του τύπου “Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, σημασία έχει τι λένε τα δεδομένα”.
   Μιλάμε για κανονικό delete του ανθρωπίνου είδους εδωπέρα.

   Reply
   1. stcigar July 30, 2023 at 8:39 pm

    Δεν είναι μόνο που τους πιστεύει στα τυφλά ο μέσος άνθρωπος, είναι ότι τους πιστεύουν – ή παριστάνουν ότι τους πιστεύουν, αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο σημάδι αδυναμίας – και οι πολιτικοί. Και δε μιλάω μόνο για τους φυσικούς, αλλά και για τους κοινωνικούς επιστήμονες. Οι τελευταίοι, εκτός του ότι καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εσωτερική και την εξωτερική πολιτική των δυτικών κρατών, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε κυρίαρχο και καθολικό δόγμα τον περιθωριακό πανεπιστημιακό συρμό της πολιτικής ορθότητας. Όχι ότι και οι πολιτικοί δεν τους χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες – που φαντάζουν αθώες μπροστά σε κείνες των επιστημόνων – αλλά η παλάντζα τείνει πλέον προς την πλευρά του.. παποκαισαρισμού.

    Reply

Leave a Reply