USA – BANANA REPUBLIC

Η επίσημη ανακήρυξη των ΗΠΑ σε Μπανανία υπογράφτηκε από τον Εισαγγελέα Alvin Bragg. Πρόκειται για την απαγγελία κατηγορίας εναντίον του Donald Trump, για μια υπόθεση που ακόμα και επιφανείς του δημοκρατικού χώρου χαρακτηρίζουν ήσσονος σημασίας, σπεύδοντας βεβαίως να συμπληρώσουν ότι …“ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” : πρόκειται για την [κωμικοτραγικά ανύπαρκτη] υπόθεση εξαγοράς της σιωπής της στριπτιζέζ Stormy Daniels, για την υποτιθέμενη περιστασιακή της σχέση με τον DT. Εξαγοράς που, ακόμα κι αν είχε συμβεί [υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο, άσε που δεν συνιστά καν παράνομη πράξη] αφορά μια χρονική στιγμή 10 χρόνια προγενέστερη της καθόδου του DT στην πολιτική : η υπόθεση είχε μπει προ πολλού στο συρτάρι, απ’ όπου την ανέσυρε πρόσφατα ενόψει εκλογών ο χρηματοδοτούμενος από τον Soros και διαβόητος Trump hater εισαγγελέας.

Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα σε ΗΠΑ, Ισραήλ, Γαλλία, Ολλανδία, η αίσθηση που αποκομίζει κανείς είναι μιας ανθρωπότητας που μπαίνει σε περίοδο
εμφυλίων πολέμων.
Η κατάσταση στην Αμερική, παραπέμπει σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αν συνυπολογίσει κανείς τη δίκαιη οργή των οπαδών του Trump και την από ημερών καλλιεργούμενη, τεχνητή όξυνση εκ μέρους του …Transgender Movement με τη συνεπικουρία των αποβρασμάτων της Antifa.
Τo ένα από τα δυο βασικά trends του Twitter αναφέρεται στον #Trump. Το άλλο σε #civil war.
Το σχέδιο των Democrats είναι απλό, ίδιο επί της ουσίας μ’ εκείνο με το οποίο παρέσυραν τον Πούτιν : Με τα εκτεταμένα και πιθανώς αιματηρά επεισόδια να αποτελούν μονόδρομο, ο λόγος για την περιγραφή / αξιολόγησή τους περιέρχεται αποκλειστικά στα [ελεγχόμενα από αυτούς]
mainstream media.

Ας ακούσουμε ένα από τα πιο παρεξηγημένα, αδίκως διωκόμενα πρόσωπα στον Πλανήτη, ένα από τους ελάχιστους ανθρώπους που τιμούν τον τίτλο του δημοσιογράφου. Είναι ο “ακροδεξιός συνωμοσιολόγος”
Alex Jones που σχολιάζει, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα
:

6
(Visited 71 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Timothy Price March 31, 2023 at 3:26 pm

    It’s totally banana republic as there was no crime committed and if there were, it’s way beyond the statutes of limitations. It’s all trumped up by people with Trump derangement syndrome.

    Reply
    1. Oannes March 31, 2023 at 6:39 pm

      I feel very sad for a country I grew up loving and admiring.

      Reply
  2. stcigar March 31, 2023 at 10:34 pm

    Το άσχετο εντωμεταξύ, αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα που καταργήθηκε η μάσκα, φαίνεται να τη φοράνε ακόμα περισσότεροι από πριν. The king is dead, long live the king..

    Reply

Leave a Reply