Μεταφέρω ρεπορτάζ από το pronews. Κατά σύμπτωση, το είδα λίγο μετά από συζήτηση που είχαμε με τη Μαρίνα για τον εξαιρετικά μικρό αριθμό των conglomerates [“ομίλων ετερογενών δραστηριοτήτων”] που μέσα από “αόρατες” διαπλοκές συμφερόντων ελέγχουν το σύνολο της δραστηριότητας στον πλανήτη.
Μαζί, βίντεο – απόσπασμα συζήτησής του με τον Tucker Carlson.
Αποκαλύψεις για τις σχέσεις των «Big Pharma» με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, Dr. Robert Malone.
Ο Dr. Robert Malone τόνισε ότι οι μεγάλο-μέτοχοι σε ΜΜΕ τηλεόρασης και διαδικτύου έχουν σχέσεις με εταιρείες εμβολιασμού, μπορώντας κατά αυτόν τον τρόπο να περνούν την ενημέρωση που θέλουν!
Δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Πρόκειται για πολιτικό πόλεμο και πόλεμο πληροφοριών- τελεία. Είναι για την εξουσία και τα χρήματα.
Ο κύριος ιδιοκτήτης του Spotify, ο κορυφαίος ιδιοκτήτης του Spotify είναι επίσης ο κορυφαίος ιδιοκτήτης της Μoderna».
Το Spotify είναι σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής αλλά και αναπαραγωγής ενημερωτικών εκπομπών podcast. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ωκεανίας.
Δείτε τον Dr. Malone λοιπόν να αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της Moderna, η οποία χρηματοδοτείται και από τον Bill Gates για να παράγει τα εμβόλια COVID, είναι ιδιοκτήτης και του Spotify.
2Bombshell From Malone…
— Covid-1984 (@Orwells_Ghost_) February 10, 2022
"The Top Owner of Spotify Is Also The Top Owner of Moderna" pic.twitter.com/HnoEkdpFNM
Discover more from OANNES
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
..but the Lady don’t mind . oh no , the Lady don’t mind !!
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1060081_apisteyto-i-mpagoni-diadilonei-mazi-me-toys-anemvoliastoys
Μακάρι να ισχύει η εξήγηση περί “καραβιού που βουλιάζει” αν και προσωπικά αμφιβάλλω. Ειναι τόσο στενά δεμένοι όλοι μαζί που δε γίνεται κάποιος να διαχωρίσει τη θέση του. Η μόνη ελπίδα, έστω ψιλομάταιη, είναι να πάνε όλοι μαζί κάτω.
Δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω τους ανωτέρω ισχυρισμούς, δεδομένου μάλιστα ότι δεν αναφέρονται και συγκεκριμένα ονόματα. Όπως και νάχει πάντως, ακούγεται λίγο περίεργο μετά τα γνωστά επεισόδια με Neil Young κλπ.
Δεν ξέρω. Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο κάποιος που έχει τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα πάνω του να λέει τέτοιες χονδροειδείς ανακρίβειες. Αλλά πάλι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει και τίποτα που να μην έχουμε δει.
Η πρώτη μου επαφή με το “φαινόμενο” των πολλαπλών δραστηριοτήτων ήταν στα early ’90s όταν ξεκινώντας την καριέρα μου ως “φέρελπις δημοσιογράφος” αντελήφθην την παρουσία της, τότε, όχι EMI, αλλά Thorn – EMI, εταιρίας παραγωγής, μεταξύ άλλων, μουσικής και …αμυντικών συστημάτων.
Ή ο άλλος της Virgin που το γύρισε σε αεροπλάνα και διαστημόπλοια. Φαίνεται να είναι στη φύση πάντως των “γεννημένων επιχειρηματιών” η ενασχόληση με οτιδήποτε – ανεξαρτήτως αντικειμένου – υπόσχεται χρήμα καταρχάς και στη συνέχεια επιρροή. Αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να βγάλει σοβαρά λεφτά μόνο από γνήσιο ενδιαφέρον προς το αντικείμενο της εργασίας του αν δεν έχει μια έμφυτη κλίση προς χρήμα καθεαυτό, κι ας έχει με το μέρος του όλη την τύχη του κόσμου. Σκέφτομαι καμιά φορά τι σε τι κατάσταση θα μπορούσα ίσως να βρίσκομαι αν έβαζα στην υπηρεσία του κέρδους το ένα εκατοστό της ενέργειας που αφιερώνω σε “άχρηστες” δραστηριότητες. Από την άλλη βέβαια η σκέψη του να κάνω ένα πράγμα για τα λεφτά ή γενικότερα να κάνω ένα πράγμα για κάτι άλλο και όχι γιαυτό το ίδιο, μου προκαλεί αδιανόητη βαρεμάρα.
Ε βέβαια, υποθέτω ότι στη βάση του επιχειρηματικού πνεύματος βρίσκεται η “εξομοίωση” των πάντων με κοινό παρονομαστή την “αξία τους”.
Κάτι όχι τόσο άσχετο με την “εξομοίωση”, ξανά, δια της αναλύσεώς τους σε στοιχειώδη δομικά σωματίδια, ή σε 0 και 1.
Ακριβώς το ίδιο και με τα ίδια λόγια [περί του “σε τι κατάσταση θα βρισκόμουν αν”] σκέφτομαι κι εγώ συχνά – πυκνά. Πέρα από τη βαρεμάρα όμως, ώρες ώρες φοβάμαι ότι έχω ένα είδος αναπηρίας επί του θέματος. Πρέπει να είμαι ό,τι πιο αντίθετο μπορεί να υπάρξει στον κόσμο από τον “γενημένο επιχειρηματία”.
Κι εγώ το ίδιο. Μια φορά όλη κι όλη στη ζωή μου εξαναγκάστηκα να κάνω για ένα διάστημα λογιστικά – στο στρατό, ένεκα “γραμματιζούμενος” – και τα έκανα μαντάρα γιατί δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ ούτε δευτερόλεπτο. Πολύ πιο ενδιαφέρουσες έβρισκα τις χειρωνακτικές αγγαρείες, μεταξύ των οποίων και το να μαζεύω σκουπίδια – δραστηριότητα που παρεμπιπτόντως είχα παρουσιάσει με πάσα σοβαρότητα ως απάντηση στην κλασική έκθεση “τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις” της πρώτης δημοτικού. Η μάνα μου εντωμεταξύ ακόμα το κοπανάει: “Από τότε φαινόσουνα ότι δεν έχεις φιλοδοξίες!!”..
Αυτή είναι η φράση – κλειδί : “φιλοδοξίες μηδέν”. Χειρωνακτικές εργασίες και άγιος ο Θεός*. Για μένα σταθερή επιδίωξη παραμένει, από τα early ’90s [όταν συνειδητοποίησα τί σημαίνει “μουσική καριέρα” στο Ellada και έγινα δημοσιογράφος] ένα χωραφάκι, μια παράγκα και αυτάρκεια μέσω καλλιέργειας των απαραίτητων.
Δυστυχώς η Χίος όπου τα έχω αυτά …κείται μακράν. Και εννοείται ότι το σπιτάκι του παπού δεν το πουλάω με τίποτα, άσε που δεν θα έπιανε κάποιο στοιχειωδώς υπολογίσιμο ποσόν. Ακόμα λιγότερα [δηλ. μηδέν] πιάνουν τα χωράφια.
* για να παρηγοριόμαστε : ο υποτιθέμενος ευφυέστερος άνθρωπος του κόσμου, ο Christopher Langan [ΙQ 200] μη έχοντας καταφέρει, λόγω ταμπεραμέντου να τελειώσει ούτε πανεπιστήμιο, έχει εκπονήσει τη βασική του θεωρία [“Cognitive-Theoretic Model of the Universe”] στο περιθώριο της επαγγελματκής του δραστηριότητας ως …μπράβου σε κλαμπ.
Εννοείται ότι ο ίδιος “σόκαρε” την high intelligence community εκδηλώνοντας τη συμπάθεια /υποστήριξή του προς τον Τραμπ.
Το υπερυψηλό IQ αποτελεί το πιο αλλόκοτο συστατικό στη συνταγή της προδιαγεγραμμένης αποτυχίας. Εκεί εξάλλου στόχευαν πρωτίστως οι γνωστές ψυχιατρικές “θεραπείες” της λοβοτομής και του ηλεκτροσόκ. Παλιότερα μάλιστα είχα κάποια διαδικτυακά πάρε δώσε με άτομα του συγκεκριμένου χώρου που μου επιβεβαίωσαν πέραν κάθε αμφιβολίας του λόγου το αληθές. Οι περισσότεροι πάντως από αυτούς είναι καλά κι ευγενικά παιδιά, πράγμα που επιβαρύνει την κατάστασή τους ακόμα περισσότερο..