2019 / REWIND / REPOST : LOLITA EXPRESS (12/8)

O πολυεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein, κατηγορούμενος για sex trafficking ανηλίκων κοριτσιών, βρέθηκε νεκρός προχτές, στο κελί της φυλακής της Νέας Υόρκης όπου εκρατείτο, περιμένοντας τη δίκη του. Το ενδιαφέρον είναι ότι είχε τεθεί σε καθεστώς παρακολούθησης για αποτροπή απόπειρας αυτοκτονίας [suicide watch] καθώς, είχε δοκιμάσει ξανά, τρεις εβδομάδες πριν. Οι προειδοποιήσεις για πιθανή αυτοκτονία / δολοφονία, ήταν έντονες από τους δικηγόρους των παιδιών-θυμάτων, και από άλλους. Το κίνητρο για επίδοξους δολοφόνους, δεδομένο: ο JE διατηρούσε σχέσεις με “πολύ ισχυρούς και πλούσιους ανθρώπους”. Ανάμεσά τους, επιφανείς Αμερικανοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, ξένοι προεδροι, και ένας “well-known prime minister”…
Τις τελευταίες μέρες, …ψυχίατροι είχαν εξετάσει τον JE. “Αποφάνθηκαν” ότι είχε ανακτήσει την πνευματική του ισορροπία. Ο κίνδυνος αυτοκτονίας “εξέλιπε”, το suicide watch αποσύρθηκε ως περιττό.
Η αυτοκτονία εντός ή εκτός εισγωγικών που επακολούθησε, κλείνει την υπόθεση, μια και κανείς άλλος δεν ήταν κατηγορούμενος γι΄αυτήν. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, πόσο εύγλωττος θα γινόταν ο αυτόχειρας, με αντάλλαγμα μείωση της ποινής του.
Ούτε απαιτούνται μαντικές δυνάμεις, για να σκεφτεί ότι …κάποιοι θα ενέπλεκαν ΚΑΙ σε αυτό τον …Trump, λόγω παλιάς γνωριμίας του με τον JE. Σε ελληνικό κανάλι άκουσα, την μέρα που κυκλοφόρησε η είδηση, το απίθανο: “οι εξελίξεις αναμένονται ενδιαφέρουσες, καθώς ακούγεται ότι ο Jeffrey Epstein …ήταν φίλος του Donald Trump…” Δεν περιμένεις βέβαια από άτομα “του σιναφιού” μια στοιχειώδη έρευνα πριν μιλήσουν…
Ο Trump είχε διακόψει σε ανύποπτο χρόνο κάθε σχέση με τον JE. Κανείς απ’ τους κατήγορους – θύματα του Epstein δεν έχει αναφερθεί ποτέ σ’ αυτόν. Η Fusion GPS [εταιρία έρευνας με καίριο ρόλο στην υπόθεση -φιάσκο της κατηγορίας του προέδρου σαν …πράκτορα των Ρώσων], είχε προσπαθήσει, αλλά απέτυχε να βρει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση.
Αντίθετα, υπάρχει κάποιος, για του οποίου τη σχέση με τον JE “βοά το διαδίκτυο”: Ο Bill Clinton.
Στις κατηγορίες με τις οποίες βαρυνόταν ο Epstein περιλαμβάνεται η της διοργάνωσης “οργιαστικών πάρτι” στο ιδιόκτητο νησί του, Little Saint James με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών και “πλούσιων και ισχυρών” φίλων. Για τη μεταφορά τους, ο πολυεκατομμυριούχος διέθετε το προσωπικό του Boeing, στο οποίο είχε δώσει το όνομα Lolita Express. Το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αναγράφεται ουκ ολίγες φορές στον κατάλογο των ταξιδιωτών του. Ερευνητές από εναλλακτικά media μιλούν γι αυτό εδώ και χρόνια – ο πρώτος που άκουσα να το αναφέρει ήταν ο Alex Jones. Η εμπλοκή Clinton θεωρείται σήμερα πλέον γεγονός, όταν ακόμα και ο …Guardian αναφέρεται στα ταξίδια του με το αμαρτωλό Boeing.
Ο διαδικτυακός σάλος δεν χρειαζόταν καμιά ενθάρρυνση από τον Trump. Αυτό δεν εμποδίζει το CNN να τον κατηγορεί γι’ αυτήν, μια και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι άλλο από αυτά που θα ήθελε:
“Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προωθεί μια θεωρία συνωμοσίας που συνδέει την οικογένεια Clinton με το θάνατο του πολυεκατομμυριούχου και κατηγορούμενου sex trafficker Jeffrey Epstein. Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση που ο Trump προπαγανδίζει αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας και ψέματα”.
Ποιο ήταν αυτή τη φορά το έγκλημά του; ότι αναπαρήγαγε ένα post από το BreakiNLive, αναφερόμενο στα ταξίδια του Clinton με το Lolita Epress:
https://twitter.com/BreakingNLive/status/1160298731192881152
καθώς και ένα tweet του κωμικού / σχολιαστή Terrence Williams για τη σχέση Clinton-Epstein, το οποίο εκτός από ενδιαφέρον, έχει και την πλάκα του:
https://twitter.com/w_terrence/status/1160256105399967744

2
(Visited 47 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply