ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ [VULGAR DISPLAY OF POWER]

Vulgar Display Of Power [Χυδαία Επίδειξη Δυνάμεως] ήταν ο τίτλος άλμπουμ που κυκλοφόρησαν [1992] οι Pantera, ένα από τα μέταλ γκρουπ που δέσποσαν στα ‘90s . Ο τίτλος προέρχεται από μια σκηνή του Εξορκιστή : απαντώντας στην “πρόκληση” του ιερέα [Max Von Syntov] να σπάσει τα δεσμά χρησιμοποιώντας τις σατανικές δυνάμεις της, η Linda Blair απαντάει : “That’s much too vulgar a display of power”.
Η
ειρωνεία του τίτλου είναι σαφής : δεν δίνουμε δεκάρα για την αισθητική κανενός [της …Σκοτεινής Μεγαλειότητος συμπεριλαμβανομένης] και για το πόσο χυδαίο σας φαίνεται αυτό που κάνουμε.
Το άλμπουμ είναι ένα αριστούργημα.

Μεταφερμένο στο χώρο της
πολιτικής, το συγκεκριμένο attitude …δεν έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Ιδίως όταν εφαρμόζεται από μια συμμορία αμόρφωτων και παντελώς ανίκανων ανθρώπων όπως αυτοί που “κυβερνάνε”. Τα περί …ενδημικών κινδύνων και καλπασμών των μεταλλάξεων είναι για να περνάει η ώρα, και για να τεστάρουν την ανοχή του κόσμου στο ψέμα. Η κεντρική ιδέα είναι αυτή που λέγεται πλέον απερίφραστα : δεν έχεις επιλογή. Κάνεις αυτό που λέμε αλλιώς …σε εξαφανίζουμε.
Ο “υπουργός”
Άδωνις Γεωργιάδης κουνάει το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους, κατηγορώντας τους ότι αρνούμενοι να πάρουν ένα ρίσκο [“όλα τα φάρμακα, ακόμα και η ασπιρίνη, έχουν ένα ρίσκο”] θέτουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του συνόλου, ενώ η κυρία Λινού, μη έχοντας “επιστημονικότερο” τρόπο να τρομοκρατήσει τον κόσμο με την …Μετάλλαξη Δέλτα * καταφεύγει στο εκπληκτικό “δεν ξέρουμε μακροπρόθεσμα τι είδους προβλήματα θα αφήσει ο ιός στον οργανισμό εκείνων που προσβάλει”. Η θρησκευόμενη επιστήμων δεν έχει το στοιχειώδες IQ για να αντιληφθεί ότι …το επιχείρημα εφαρμόζει και στη αντίθετη άποψη : ακόμα και αν δεχόμασταν τα περί ελάχιστων παρενεργειών [“μετρημένοι στα δάχτυλα των δυο χεριών μέσα σε τέσσερα εκατομμύρια εμβολιασμένων”, μια ακόμα αθλιότητα διά στόματος Γεωργιάδη] πώς ακριβώς γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που κάνουν τα αδοκίμαστα εμβόλια δε θα αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή στο μέλλον απρόβλεπτες συνέπειες; διακεκριμένοι επιστήμονες μιλούν γι’ αυτό, όπως ο κύριος Κούβελας, αναφερόμενος σε εμβολιασμό που προχωρεί “στα κουτουρού και όπου βγάλει”.
Ερωτώμενος ο κύριος Γεωργιάδης από “δημοσιογράφο” για το αν σκέφτεται η κυβέρνηση …οριζόντιο υποχρεωτικό εμβολιασμό [“ο συνταγματολόγος τάδε τάδε δήλωσε χτες ότι …δεν υπάρχει πρόβλημα!”] απαντά :
“δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Θα περιμένουμε την απόφαση της επιτροπής …Βιοηθικής. Οι ειδικοί θα μας πουν αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο”.
Αυτοί, οι της επιτροπής βιοηθικής, αποτελούν πρωτόγνωρη κατηγορία : είναι
ειδικοί στο να αποφασίζουν αν θα βάλουμε υποχρεωτικά στο σώμα μας κάτι που δεν θέλουμε.
Mπροστά σε όλο αυτό, οι Pantera είναι οι Αδελφοί Κατσάμπα.

* Μια 50% μεταδοτικότερη και εξαιρετικά εξασθενημένη βερσιόν του ιού, που …χτυπάει αποκλειστικά σχεδόν νεότερες ηλικίες, ασυμπτωματικά ή με αστεία συμπτώματα, έχοντας οδηγήσει τον αριθμό των “νεκρών από κορωνοϊό” στους 2 με 3 ημερησίως. Ο πανικός που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Μετάλλαξη Δέλτα [βολικά προκύψασα στο παρά πέντε της …πλεύσης ελευθερίας], αποτελεί ιλιγγιώδες αποκορύφωμα παραπληροφόρησης. Η μόνη απορία που αξίζει τον κόπο να διατυπωθεί αφορά στην προθυμία μερίδας του κόσμου να ενδώσει …ακόμα και σ’ αυτό.



4
(Visited 135 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

5 Comments

  1. dnk July 14, 2021 at 12:45 pm

    Μπορεί ο “άρχοντας”😈 να μην είναι Allmighty,αλλά είναι,σίγουρα,mighty as hell και δεν του αρέσουν οι υποδείξεις περί την χρήση του “κληρονομικού χαρίσματός” του,το οποίο-σαν κλασσικός “παρτάκιας”-το θέλει όλο για την “πάρτη” του,κάνοντας την υπόθεση περί υπάρξεως “υιού” και “κληρονόμου” του,ο οποίος διαθέτει τον “αριθμό” του μέσω του οποίου θα τον “καλέσει” να διευθετήσουν τα “κληρονομικά”,να “μπάζει” λίγο…

    Reply
    1. Oannes July 14, 2021 at 8:59 pm

      Λογικό μου ακούγεται. Έτσι κι αλλιώς ο “λαικής κατανάλωσης” Σατανισμός βασίζεται αρκετά σε αντιστροφές χριστιανικών συμβόλων και δοξασιών, πράγμα που μπάζει από παντού από μόνο του…

      Reply
  2. stcigar July 14, 2021 at 11:11 pm

    Αυτές οι “επιτροπές βιοηθικής” μου θυμίζουν τους firemen του farenheit 451 που αντί να σβήνουν τις φωτιές όπως έκαναν παλιότερα οι πυροσβέστες τώρα τις άναβαν κατά παραγγελία.

    Reply
    1. Oannes July 15, 2021 at 8:06 am

      Κανονικά. Αυτοί εδώ απλώς έχουν την αύρα του σοφού που δεν “εκτελεί” αλλά αποφασίζει και διατάσσει απ’ τα ύψη της σοφίας του.

      Reply
  3. dnk July 15, 2021 at 9:00 am

    Ίσως,τότε,οι Κενοβίτες της Αποκριάς τιμωρηθούν από τον “άρχοντα της σάρκας”😈,ο οποίος-για να μην τον συκοφαντούμε-είναι τόσο “παρτάκιας” κατά την προτεσταντική-“τιμωρητική” εκδοχή περισσότερο,ενώ κατα την πιο “ορθόδοξη” είναι έως και παιδαγωγός που “μοιράζει” παιχνίδι😸…

    Reply

Leave a Reply