ΦΛΟΡΙΝΤΑ : ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Από μεγάλη κλινική μελέτη που διεξήγαγε το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα * προέκυψε ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακού θανάτου, ιδίως σε άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών. Οι “ειδικοί” συνιστούν, πέραν αυτού, στα άτομα με καρδιακές παθήσεις να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν εμβολιαστούν.
Ο Υπεύθυνος Υγείας της Φλόριντα
Joseph Lapado [στο βίντεο με τον TC] :
“Διαπιστώθηκε απότομη αύξηση κατά
84% της πιθανότητας καρδιακού θανάτου μεταξύ ανδρών ηλικίας 18-39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό. Δεδομένου ενός υψηλού επιπέδου παγκόσμιας ανοσίας στην COVID-19, το όφελος του εμβολιασμού αντισταθμίζεται από τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο που διατρέχουν οι άνδρες αυτής της ηλικιακής ομάδας. Ελάχιστη προσοχή έχει δοθεί στα ζητήματα ασφαλείας των εμβολίων μέχρι τώρα, και οι εύλογες ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν στιγματιστεί σαν άρνηση της επιστήμης. Η Φλόριντα δεν πρόκειται να παραμείνει σιωπηλή σε θέματα υγείας”.

* Η πολιτική τoυ κυβερνήτη της Φόριντα, Ron DeSantis, σε θέματα όπως η πανδημία, τα εμβόλια, η κλιματική κρίση, οι transgenders κοκ. θα πρέπει, “αν υπάρχει Θεός” να του εξασφαλίσει τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ, μετά τη δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ. Ή και χωρίς τη μεσολάβησή της.

2
(Visited 129 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar October 12, 2022 at 8:56 am

    Χωρίς καμία διάθεση να κάνω κι εδώ το δικηγόρο του διαβόλου – αφού η γνώμη μου για τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι η χειρότερη δυνατή – θα ήθελα να κάνω μια γενική παρατήρηση σχετικά με το πώς πρέπει να διαβάζονται οι στατιστικές του τύπου αυτού για να μη δημιουργούνται παραπλανητικές εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Οι ξαφνικοί θάνατοι ενήλικων ανδρών κάτω των 40 κατά την προ υποχρεωτικού εμβολιασμού εποχή ήταν περίπου 2 ανά 100000 τουτέστιν 0.00002%. Μια αύξηση 100% σε αυτό το ποσοστό αντιστοιχεί σε 4 θανάτους ανά 100000 τουτέστιν σε ποσοστό 0.00004% και μια αύξηση 84% σε ποσοστό 0.0000368%, νούμερα που θα ενέπιπταν στην κατηγορία του στατιστικού λάθους ακόμα κι αν ήταν 1000 φορές μεγαλύτερα. Δεν συζητάω φυσικά για το τι εντυπώσεις δημιουργήθηκαν από χαλκευμένες (ως προς τη μεθοδολογία και τα συμπεράσματα) στατιστικές κατά τη διάρκεια της κορωναϊκής τρομοκρατίας και της εμβολιαστικής προπαγάνδας. Η συγκεκριμένη έρευνα τουλάχιστον φαίνεται τίμια και ειλικρινής, αφού τα ποσοστά θα μπορούσαν με το ελάχιστο δυνατό μαγείρεμα να είναι πολύ μεγαλύτερα, κάτι που δεν αποκλείεται να είναι τελικά πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόμοιου τύπου είναι φυσικά και οι στατιστικές για κάποιες απίθανες παρενέργειες των βιταμινών που ανέφερες παλιότερα, των οποίων τα μετά την τελεία μηδενικά εκτείνονται στο άπειρο.

    Reply
    1. Oannes October 12, 2022 at 9:46 am

      Συμφωνώ, με την υποσημείωση ότι οι παρενέργειες των βιταμινών είναι του τύπου “ναυτία”, “διάρροια” κοκ. Να “πας” από βιταμίνες είναι κομμάτι δύσκολο, ακόμα κι αν καταπιείς ολόκληρο μπουκαλάκι – έχουν σημειωθεί και τέτοιες κωμικοτραγικές απόπειρες.

      Reply
      1. stcigar October 12, 2022 at 10:08 am

        Βασικά οι περισσότερες ιατρικές στατιστικές είναι παντελώς παραπλανητικές αν δεν γνωρίζει κανείς τις λεπτομέρειες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα λόγω στασιμότητας και κορεσμού των σχετικών ερευνητικών πεδίων έχουν ξεφύγει σε μνημεία επιστημονικότητας του τύπου “μισή ώρα την ημέρα ποδήλατο σε ανηφόρα συμβάλλει κατά 37% στη μείωση πιθανότητας καρκίνου του εντέρου σε σχέση με το αντίστοιχο περπάτημα σε άντρες 45-60 ετών που διαμένουν στα προάστια μεγαλουπόλεων” κλπ. Η “επιστημονική” μεθοδολογία παρεμπιπτόντως που ακολουθήθηκε για την αρχική έγκριση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, συνίστατο κατά βάση στο “εμβολιάζουμε μερικές χιλιάδες μαλάκες και περιμένουμε κανά δυο μήνες να δούμε πόσοι θα κολλήσουν σε σχέση με τους ανεμβολίαστους”. Επειδή όμως την πρώτη χρονιά πρακτικά δεν είχε κολλήσει κανένας – εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος – μια σχετική αύξηση 100% της προστασίας των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους αντιστοιχούσε στο να μολύνεται π.χ. 1 εμβολιασμένος στους 1000 εκεί που στον ίδιο ποσοστό εμβολιασμένων μολύνονταν 2. So much for the 95% προστασία που θα προσέφεραν υποτίθεται τα εμβόλια..

        Reply
        1. stcigar October 12, 2022 at 10:12 am

          Το τελευταίο “εμβολιασμένων” αντιστοιχεί σε “ανεμβολίαστων”! Τόσες φορές που τους ανέφερα γλωσσεύτηκε η μπέρδα μου..

          Reply
        2. Oannes October 12, 2022 at 10:36 am

          Συμφωνώ απολύτως. Γενικά, αν ξεκινήσει κανείς να μπαίνει στις λεπτομέρειες του πώς ασκούν την “επιστήμη” οι φαρμακευτικές και οι γιατροί – κατά πλειονότητα υπάλληλοί τους, θα χαθεί μέσα σε ένα πέλαγος μανιπουλαρισμένων ή υπαγορευμένων στατιστικών που “τεκμηριώνουν” αυτό που χρειάζεται κάθε φορά να τεκμηριωθεί.
          Και μόνο το ότι όλες αυτές οι καμπύλες, οι άξονες και τα Βέννεια διαγράμματα εκτίθενται στα μάτια ενός κονού στερούμενου τεχνογνωσίας, αποτελεί μαρτυρία του “ταχυδακτυλουργικού” χαρακτήρα της επιχείρησης.

          Reply

Leave a Reply