ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Εκ της ιδιότητος του κυρίου Θεμιστοκλέους [πέραν εκείνης της “κυβερνητικής μηχανής” – cyborg] ως Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προκύπτει ποιος ευθύνεται για την πλήρη εξάρθρωση αυτής της τελευταίας. Και για το ότι, ως εκ τούτου, με δυο ημερών πυρετό και βήχα, ο ασθενής, τι να κάνει, θα σπεύσει στο νοσοκομείο. Από όπου ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να τσιμπήσει, για να μη μιλήσουμε για το περιβάλλον της εντατικής, όπου συχνά εισάγεται παρά τη θελησή του – με τη δαμόκλειο σπάθη της εισαγγελικής επέμβασης.
Η οποία συνιστά μια ακόμα αισχρή παραπλάνηση εκ μέρους των μίντια : με το ισχύον νομικό καθεστώς, ο “εισαγγελέας” δεν μπορεί να κάνει
τίποτα.

3
(Visited 60 times, 1 visits today)

4 Comments

    1. Oannes December 7, 2021 at 12:07 pm

      Εργοδότες μου υπήρξαν για ένα διάστημα οι άλλοι “σύντροφοι”, οι της Αυγής – όχι ότι έχει τεράστια διαφορά. Αυτό είχε συμβεί δια της μεσολαβήσεως προσωπικού μου φίλου διασυνδεόμενου με αυτούς, σε μια φάση όπου αλλιώς δεν θα είχα να φάω. Αυτό έγινε όταν οι Τεχνικές Εκδόσεις βάρεσαν διάλυση, με υπαιτιότητα όχι μόνο της διεύθυνσης της εταιρίας, αλλά ΚΑΙ της αδιαλλαξίας των υψηλόμισθων κυρίως εργαζομένων, οι οποίοι ως απεδείχθη, ήσαν πονηρά σκεπτόμενοι, καθότι διέθεταν …plan b. Όσοι δεν διασωθήκαμε μέσω αυτού του τελευταίου, βρεθήκαμε να μην δικαιούμεθα καν επιδόματος ανεργίας, καθότι το μπουρδέλο κλείνοντας μας έθεσε σε αναστολή εργασίας [κάτι σαν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς].
      Στην Αυγή ήμουν για 2,5 χρόνια or something αρχισυντάκτης ενός μουσικού ενθέτου – ως προς το εργοδοτικό τους ήθος, ας μην το συζητάμε. Όπως να μη συζητάμε για την ευρυθμία του δικαστικού και του …συνδικαλιστικού συστήματος.

      Reply
  1. EMMANOUEL December 7, 2021 at 12:26 pm

    Λαθος μου , βιαστηκα .. Εσυ ησουν η αιτια που πηρα καποιες φορες και την Αυγη , και μαλιστα παντα αναρωτιομουνα πως κολλαγες με το ολο κλιμα εκει .. Την ιστορια με τον Ηχο την θυμαμαι να την εχεις περιγραψει σε καποιο post η’ σχολιο παλαιοτερα .. Πρεπει να ηταν πολυ ασχημη εμπειρια ο τροπος που εγινε ολο αυτο //

    Reply
    1. Oannes December 7, 2021 at 12:39 pm

      Όσο να ‘ναι. Το πέρασμα από την Αυγή ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικό του τι εστί “αριστερά” στη σύγχρονη εποχή – άλλο να το υποπτεύεσαι και άλλο να το βιώνεις. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η πλειονότητα των ανθρώπων με τους οποίους αποπειράθηκα να κάνω συζήτηση [συνήθως κατέληγε σε καυγά] είναι απίστευτα ανεπαρκείς ακόμα και σε ζητήματα που αφορούν τη “δική τους ιδεολογία”. Lifestyle αριστερά, literally.

      Reply

Leave a Reply