ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ALEX SOROS ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

Ακούμε την τοποθέτηση του υιού Σόρος στο φετεινό Νταβός. Σε μια φυσιολογική κατάσταση πραγμάτων, ο συγκεκριμένος “ρήτωρ” θα ήταν δύσκολο να συγκεντρώσει περισσότερα από 6 άτομα για μια ομιλία του. Εννοώ άτομα που δεν έχουν πληρωθεί, ή που δεν βρίσκονται εκεί για να σπάσουν πλάκα. Το ότι η συγκεκριμένη “μη – οντότητα” απευθύνεται σε πλανητικής εμβέλειας ακροατήριο αποτελεί αξιοσημείωτο δείγμα βαρβαρότητας, ενδεικτικό του τι εστί WEF, για όσους χρειάζονται ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα. Δεν είναι μόνο οι ασυναρτησίες και τα ψέματα, είναι τα “κυβικά” που διαφαίνονται απ’ το παρουσιαστικό, τη γλώσσα του σώματος, την κάθε συλλαβή κάθε του λέξης.
Σημειωτέον ότι ο τύπος που αποφαίνεται εδώ για τον “μη θεμελιώδη ρόλο” της τεχνολογίας στη δημοκρατία [!] “ορίζοντας” αυτή την τελευταία ως δυνατότητα
αμφισβήτησης ιδεών, είναι εκ των βασικών επιμελητών λογοκρισίας των [social] media. Είναι επίσης αιχμή της αντι-Τραμπ προπαγάνδας = εργαλειοποίησης του δικαστικού συστήματος & εμφάνισής του ως “εγκληματία”, Νο 1 κινδύνου για τη δημοκρατία και την χώρα.
Το πρώτο πράγμα που είχε δηλώσει ο
Alex Soros αναλαμβάνοντας τα ηνία του ευαγούς ιδρύματος ήταν 1. ότι θα είναι πιο πολιτικοποιημένος από τον πατέρα του, και 2. ότι θα διοχετεύσει όσα χρήματα χρειαστούν για να εμποδίσει την επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία.
Κάτω, tweet του ιδίου, όχι ακριβώς έμμεσα απειλητικό
– mafia style – προς τον πρώην πρόεδρο : από τη μία η τρύπα απ’ τη σφαίρα. Απ΄την άλλη, ο αριθμός που σχηματίζουν τα χαρτονομίσματα. 47, ο αριθμός δηλ. του προέδρου που προκύπτει απ’ τις επόμενες εκλογές.

5
(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Reply