ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-11112020-0744 για τη θνητότητα στις μεθ

Ιατρικό ανακοινωθέν που “περιποιεί τιμή” στη δημοσιογραφική κοινότητα. Ή, όταν η κυβέρνηση αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ως εργαλείο προπαγάνδας …την αλήθεια.

2
(Visited 134 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar November 11, 2020 at 9:26 am

    Όχι ότι έχει καμιά σημασία δηλαδή, αλλά δεν ξέρω αν έχει προσέξει κανείς ότι, όσο αυξάνονται τα “μέτρα” (= ψυχολογικού χαρακτήρα θεατρινισμοί), τόσο αυξάνονται τα “κρούσματα” (= οι απόλυτα υγιείς υποχόνδριοι) και οι “θάνατοι από κορωνοϊό” (= ετοιμοθάνατοι που κόλλησαν γρίπη, κατά κανόνα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν για άλλη αιτία)..

    Reply
    1. Oannes November 11, 2020 at 10:33 am

      Κανονικά, μιλάμε.
      Πάντως, έστω και καθυστερημένα, συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου ως προς το ότι ο κόσμος αρχίζει να τα παίρνει μαζικά στο κρανίο. Είναι φανερό από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι “παρουσιαστές”, βομβαρδιζόμενοι προφανώς από μηνύματα.

      Reply
      1. stcigar November 11, 2020 at 10:49 am

        Αν τύχει εντωμεταξύ να κυκλοφορήσεις πρωινό στην Αθήνα, μιλάμε ότι το λοκντάουν το έχουν όλοι γραμμένο *χ:2ς. Όσο για τους δήθεν αυστηρούς ελέγχους, το μόνο μπλόκο που γράφει βρίσκεται μπροστά στο Χίλτον μαζί με τα τηλεοπτικά συνεργεία και το βλέπουν τυφλοί από χιλιόμετρο. Οι περισσότεροι άλλοι μπάτσοι ούτε μάσκες φοράνε κανονικά ούτε τίποτα. Κάτι αστυνομικοί στην ομόνοια μάλιστα παρηγορούσαν ένα ταλαίπωρο που τους κλαιγόταν ότι ξέχασε το χαρτί του εργοδότη..

        Reply
        1. Oannes November 11, 2020 at 11:33 am

          Τι να σου πω…εδώ, Μαρούσι,τα μπατσοειδή φοράνε μάσκες άπαντες, κινούμενοι και ακροβολισμένοι. Αλλά και ο ντόπιος πληθυσμός πρέπει να είναι ο πιο υποδειγματικός απο πλευράς συμμόρφωσης. Ίσως γιατί υπάρχει αρκετή γερουσία εδώ – και οίκοι ευγηρίας, δυο σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από μένα.

          Reply
          1. stcigar November 11, 2020 at 1:34 pm

            Κι εμάς εδώ στου Ζωγράφου όλο γέροντες είναι και γηροκομεία, υπάρχουν όμως και άφθονοι φοιτητές που ελαφραίνουν κάπως την ατμόσφαιρα του υποτιθέμενου τρόμου. Εντωμεταξύ εδώ και μια βδομάδα έχω έναν ενοχλητικό ξερόβηχα και υποπτεύομαι ότι ανήκω στους ασυμπτωματικούς δολοφόνους που σκορπίζουν το θάνατο σε ανύποπτους πολίτες. Σε περίπτωση πάντως που μου το γυρίσει σε πνευμονία, θα πρέπει ως διακεκριμένος αρνητής να βρω μια καλή δικαιολογία για να μη θέσω σε κίνδυνο τις θεωρίες μου περί κορωνοϊού και τον αγώνα κατά της δικτατορίας, κάτι σε στυλ “ε και λοιπόν; είμαι απλά γκαντέμης!” 🙂

            Reply
            1. Oannes November 11, 2020 at 1:44 pm

              “Μη λες χαζά”.
              Ούτως ή άλλως, you know the drill: μπόλικη C [2-3.000 mg], D [2.000 IU], zinc [25 mg +]. Συν τις γνωστές εχινάτσιες, αστράγαλους κλπ.

              Reply

Leave a Reply