ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-05022020-1432 μπογδάνος περί κίνας

Σ’ αυτό το βίντεο ο κύριος Μπογδάνος εμφανίζεται ενημερωμένος περί τα κινεζικά ζητήματα, στα οποία αναφερόμαστε στο post ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ MEDIA της 24ης Νοεμβρίου και αλλού: για τον πρωτοφανή συνδυασμό turbo καπιταλισμού και κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού που χαρακτηρίζει την δομή του κινεζικού κράτους, και για το, απίστευτο κι όμως αληθινό, πιλοτικό point system που εφαρμόζεται εκεί μέσω διαδικτύου. Το οποίο βεβαίως δεν είναι πιλοτικό μόνο για την Κίνα, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη.
Απολαυστικός είναι ο συνδυασμός έκπληξης και δυσπιστίας [+ λίγο από “τι λέει ο γραφικός”] με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν οι “δημοσιογράφοι” του πάνελ.
Ο ΚΜ δεν παραλείπει να λάβει τη σωστή θέση και για τον κορονοϊό, βλ.: την εκστρατεία τρομοκράτησης/μετατροπής του κόσμου σε ορδές αλαλαζόντων μαλακίων*.
Άμποτε να εντρυφήσει και στα περί Climate Change κείμενα, εδώ και αλλού [σε άρθρα και συνεντεύξεις του καθηγητή Φώσκολου, ας πούμε], μήπως και σταματήσει τις ανοησίες που αραδιάζει επί του θέματος.

*…τα οποία μαλάκια, επί ελληνικού εδάφους τη στιγμή που μιλάμε, τρέχουν πατεις με – πατώ σε στα φαρμακεία και αγοράζουν …50 – 50 τις χειρουργικές μάσκες…

2
(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Reply