ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, TUE-01062021-1821 ήρωες γιατροί : live and let die…

Για να καταλάβουμε κι εμείς οι πτωχοί…
Υπάρχει τελικά φάρμακο; γιατί σύμφωνα με την επίσημη, σταθερά επαναλαμβανόμενη άποψη
δεν υπάρχει τίποτα, εκτός από την [αναποτελεσματική και πανάκριβη] ρεμδεσιβίρη. Και …το εμβόλιο είναι η μόνη λύση.
Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος του Θεού;
Έχουν κάποιο θαυματουργό προϊόν και το κρατούν
για πάρτη τους …ενώ “το σύστημα ασφυκτιά και ο κόσμος πεθαίνει”;

4
(Visited 112 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar June 1, 2021 at 9:38 pm

    Αντιφλεγμονώδες του έδωσαν του ανθρώπου, όπως μου είχαν δώσει κάποτε και μένα Voltaren που είχα μια βδομάδα 41 πυρετό και αναστήθηκα σε είκοσι λεπτά. Το ξέρουν καλά ότι απευθύνονται σε τρομοκρατημένους και άσχετους κατά φαντασίαν ασθενείς και μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.

    Reply
  2. stcigar June 2, 2021 at 6:38 am

    Εντωμεταξύ του έκαναν ΑΞΟΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΟΣ (!!) για λίγο βήχα και πυρετό; Η ακτινοβολία και μόνο που πήρε από την εξέταση αντιστοιχεί σε 500 ακτινογραφίες. Επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά πανηγυρικά πως οι χειρότεροι ασθενείς είναι οι γιατροί. Εκεί που πάω επιτέλους ναγιάσω, εκεί που λέω στον εαυτό μου “Στέφανε μην είσαι απόλυτος, υπάρχουν και πραγματικά περιστατικά!” εμφανίζονται κάτι τέτοια και με ωθούν ξανά στον εξτρεμισμό. Να ξεκαθαρίσουμε πάντως ότι δεν υπάρχουν φάρμακα για το κρυολόγημα πλην κάποιων αντιπυρετικών-αντιφλεγμονωδών που αποτελούν ουσιαστικά ισχυρές μορφές του Depon. Δεν υπάρχει επίσης καμιά θεραπεία για την ιογενή πνευμονία, σε βάζουν απλά στην εντατική και περιμένουν μέχρι να συνέλθεις από μόνος σου προσπαθώντας στο ενδιάμεσο να καταπραΰνουν τα συμπτώματα. Για τα εμβόλια τα έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για την απάτη του αιώνα. Το πώς εμφανίστηκαν ξαφνικά μέσα λίγους μήνες φάρμακα, θεραπείες, εμβόλια, στα οποία δεν είχε υπάρξει ποτέ η παραμικρή πρόοδος, είναι κάτι που υπονομεύει την πίστη μου στην πραγματικότητα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το λάθος και το ψέμα μπορούν εν μια νυκτί να εξαφανίσουν κάθε ίχνος προγενέστερης αλήθειας. Αν δεν ήταν που με τις απειροελάχιστες, στην καλύτερη περίπτωση στοιχειώδεις γνώσεις μου προβλέπω μέχρι στιγμής με 95% επιτυχία το ..αυτονόητο, θα πίστευα κυριολεκτικά ότι ονειρεύομαι.

    Reply
    1. Oannes June 2, 2021 at 7:07 am

      Όλα τα παραπάνω μου φαντάζουν κι εμένα εύλογα – κάποια δεν τα ήξερα γιατί δεν είχα ασχοληθεί όσο έπρεπε. Ειδικά βέβαια τα περί αξονικής είναι απίθανα πράγματα, όπως και γενικά η πληθώρα εξετάσεων τις οποίες οι κομπογιανίτες σου γράφουν για ψύλλου πήδημα – απλώς γιατί έχουν απωλέσει καθε ίχνος σχέσης ιατρού – ασθενή.
      Αλλά ο εν λόγω μιλάει υπό καθεστώς τρόμου, ζεστού ακόμα απ’ τον “εφιάλτη” που πέρασε, άσε που δεν φαίνεται και κανένα τέραες ευφυίας. Τα ανωτέρω θα υπέθετε κανείς ότι “εγγυώνται” ένα μίνιμουμ ειλικρίνειας. Και μιλάει για τηλέφωνο που τον παίρνει ο έτσι και του λέει “έχω κρατήσει φάρμακο, υπογράφεις και το παίρνεις”. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ για να πάρεις Voltaren; [τα χαπάκια υποθέτω, όχι ιην αλοιφή😊]. Τέτοια απατεωνία; ή απλώς παράνοια;
      Τέλος πάντων, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται και για νευροχειρούργο [αντιπαθώ το κόλημμα με τις “κλασικές ελληνικές ταινίες”, ξεχωριστή όμως περίπτωση και όχι εκτιμημένη όσο θα έπρεπε είναι ο Νικολαϊδης ως ημιπαφάφρων νευρολόγος – ψυχίατρος]

      Reply
  3. stcigar June 2, 2021 at 7:34 am

    Για την ειλικρίνεια του εν λόγω ούτε κι εγώ έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες. Το ίδιο και περισσότερο για την ανειλικρίνεια του ..άλλου. Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ για υπογραφή προκειμένου να πάρει κανείς οποιοδήποτε φάρμακο σε νοσοκομείο, ακόμα και αν είναι πειραματικό. Παρεμπιπτόντως στις δοκιμές νέων φαρμάκων το πρωτόκολλο απαιτεί το 50% να είναι placebo, που σημαίνει ότι το να ψεύδονται και να κοροϊδεύουν κατάμουτρα χιλιάδες ασθενείς αποτελεί για τους γιατρούς καθημερινή ρουτίνα και αναπόσπαστο τμήμα του επαγγέλματος.

    Reply
    1. Oannes June 2, 2021 at 7:46 am

      Βεβαιότατα. Γα να μη μιλήσω για τα πειράματα στα ζώα και τον [όχι ακριβώς υφέρποντα] σαδισμό που τα διέπει.

      Reply
  4. stcigar June 2, 2021 at 7:54 am

    Μην το συζητάς. Πριν από χρόνια ένας γνωστός των γονιών μου ωριλάς τους είχε χαρίσει τιμής ένεκεν την πρόσφατη τότε διδακτορική του διατριβή, όπου περιέγραφε λεπτομερώς τις επιπτώσεις των κρανιακών τραυματισμών στο ακουστικό νεύρο. Ναι, ο τύπος χτυπούσε για τρία συναπτά έτη κουνελάκια στο κεφάλι με σφυρί και τα παρακολουθούσε να τρεκλίζουν και να κουφαίνονται μέχρι θανάτου. Εννοείται φυσικά πως ήταν ο χειρότερος ωριλάς του νομού με διαφορά.

    Reply
    1. Oannes June 2, 2021 at 8:05 am

      Κατά τ’ άλλα, “η βία στα ζώα αποτελεί σύμπτωμα ψυχικής διαταραχής” και “ο άνθρωπος που κακοποιεί ζώα είναι ευεπίφορος και στην κακοποίηση ανθρώπου”.
      [Εύχομαι ο συγκεκριμένος επιστήμων να βρει απ’ τη ζωή αυτό που του αξίζει].

      Reply
    1. Oannes June 2, 2021 at 9:46 am

      Τα γουρουνάκια ειναι τα πιο συμπαθητικά μου ζώα μετά τους σκύλους και τα γαϊδουράκια! το ανέβασα.

      Reply

Leave a Reply