ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-06092020-2043 κινητοποιήσεις…

Πάνω: Γονείς – ελπίδα για το μέλλον των παιδιών τους

Κάτω: η κατάπτυστη αναφορά της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας

4
(Visited 144 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar September 6, 2020 at 9:28 pm

    Η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης του υπουργείου θα έπρεπε να διορθωθεί ως εξής: “Σε κάθε περίπτωση, συγκρατημένη αισιοδοξία προκαλεί η διαπίστωση πως ορθολογικές, συνωμοσιολογικές φωνές κερδίζουν όλο και μεγαλύτερα ακροατήρια και συγκροτούνται υπό τη μορφή κινήματος αμφισβήτησης”..

    Reply
    1. Oannes September 6, 2020 at 9:57 pm

      Ένα μέρος του εαυτού μου παρακολουθεί με “περιέργεια” να δει μέχρι που θα φτάσουνε οι λεχρίτες. Γιατί εννοείται ότι αυτά δεν τα γράφουν για να ενημερώσουνε, ή να …εξομολογηθούν τον πόνο τους. Σίγουρα κάτι ετοιμάζουν. Και με δεδομένο ότι η καταστολή γίνεται ρουτίνα σε πολλά και διάφορα μέρη, δεν θα εκπλαγώ αν αρχίσει κι εδώ να πέφτει κανονικό ξύλο. Ειναι χαρακτηριστικό ότι σε διάφορα site του κώλου και σε λογαριασμούς επιφανών “του Twitter” οι γονείς αναφέρονται ως …”γονείς”.

      Reply
      1. stcigar September 6, 2020 at 10:11 pm

        Να σου πω την αλήθεια, έχω την ελπίδα ότι θα το τραβήξουν στα άκρα. Σαν πολύ να κράτησε η μαλακία εδώ και δεκαετίες και είναι καιρός επιτέλους να λάβει ο καθένας τη θέση του..

        Reply
        1. Oannes September 7, 2020 at 10:06 am

          Εννοείται ότι όσο πιο ακραία το πάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να υπάρξει αντίδραση. Το θέμα είναι ότι τα άκρα στα οποία μπορούν να το τραβήξουν είναι πολύ πιο …ακραία απ’ αυτά στα οποία μπορούμε εμείς να φτάσουμε.
          Ούτως ή άλλως πάντως, νομοτελειακά το πράγμα πάει ή προς τα εκεί, ή προς τη βύθισή μας σε ένα λήθαργο με μάσκες και virtual reality.

          Reply
          1. stcigar September 7, 2020 at 11:01 am

            Το ελπιδοφόρο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που αντιδρούν είναι κυρίως “απλοί” άνθρωποι που το κάνουν από ένστικτο κι όχι επειδή ακολουθούν την α’ ή β’ ιδεολογία του συρμού, πράγμα που σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό είναι άτρωτοι απέναντι στην τρέχουσα προπαγάνδα. Οι στυλοβάτες αντιθέτως της “νομιμοφροσύνης” είναι στην πλειοψηφία τους ψευτομορφωμένοι αριστεροί σκατόφλωροι του κερατά που εν μια νυκτί έγιναν άπληστοι για εξουσία και ειδικεύονται κυρίως στα λόγια. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιος εκ των δύο είναι περισσότερο διατεθειμένος να το τραβήξει στα “άκρα”..

            Reply
            1. Oannes September 7, 2020 at 11:28 am

              You got a point there…
              Συγκινηθηκα πολύ με το που είδα την αφίσα “Κάτω τα χέρια σας απ’ τα παιδιά μας”. Ήταν σα να αναπνεύσαμε ξαφνικά. “Επιτέλους, λίγη λογική!”
              Μακάρι να γίνει όπως το λες. Ούτως ή άλλως η σύγκρουση με τους λεχρίτες είναι μονόδρομος.

              Reply

Leave a Reply