ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-26092020-1948 έσσεται ήμαρ

Έρχεται [;] η ώρα διάφοροι Πορτοσάλτε, Μπογδάνοι, Ψαριανοί και Τατσόπουλοι, ν’ αρχίσουν να στριφογυρνούν ανήσυχα στα καρεκλάκια τους. Και είμαι περίεργος [που λέει ο λόγος] τι θα έχουν να πουν τότε για την τωρινή τους στάση. Ελπίζω να τα ρίξουν όλα στους “ειδικούς”, τις όντως σκοτεινές φιγούρες της υπόθεσης.
Χιλιάδες διαδηλωτές, δίχως μάσκες, διαδηλώνουν στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου εναντίον των μέτρων για το lockdown.
Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, παντού, πολλώ δε μάλλον εδώ, στη χώρα των “ατίθασων” …και των νομοταγών ρουφιάνων. Αλλά το κίνημα των “αρνητών” ανεβαίνει.
Θα περίμενε κανείς ότι ο μεγάλος αριθμός των συγκεντρωμένων στο Λονδίνο θα καθιστούσε απαγορευτική κάποια “δυναμική” επέμβαση.
Αλλά όχι.
Μετά από μια θλιβερή ανακοίνωση περι μέτρων social distancing [“By flagrantly (σ.σ.:!!!) gathering in large numbers and ignoring social distancing, you are putting your health and the health of your loved ones at risk”] η αστυνομία ανέλαβε να “προστατεύσει” τους συγκεντρωμένους από τη διάδοση του ιού ανάμεσά τους…

3
(Visited 97 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar September 26, 2020 at 9:16 pm

    Δεν θα ήταν σχήμα λόγου η διαπίστωση πως η παρούσα κρίση αποτέλεσε αφορμή για να δείξουν μερικοί το “πραγματικό” τους πρόσωπο..

    Reply
    1. Oannes September 26, 2020 at 10:23 pm

      Κανονικά. Και το έκρυβαν καλά κάποιοι απ’ αυτούς.
      Τη μεγαλύτερη πλάκα πάντως την έχει ο Μπογδάνος – τόσο γελοίος που δεν μπορείς καν να τον αντιπαθήσεις. Έχει σπουδάσει, λέει, αναλυτική φιλοσοφία [εδώ …τρίζουν απ’ τα γέλια οι σκελετοί των Ράσελ, Βιτγκενστάιν] και είναι και μουσικός [δεν ξέρω αν τον έχεις ακούσει να τραγουδάει με την κιθάρα υπό μάλης] με σημείο αναφοράς και αντικείμενο λατρείας τον …Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Α είναι και ποιητής, ξέχασα.

      Reply
      1. stcigar September 26, 2020 at 10:37 pm

        Σταμάτα! Υπάρχουν και όρια!! 🙂

        Reply
        1. Oannes September 26, 2020 at 10:56 pm

          Όχι για τον Μπογδάνο προφανώς!

          Reply

Leave a Reply