ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-30112020-1158 τηλε-στιγμιότυπα

Το τηλεοπτικό ντουέτο “Κοκοβιός & Μπακαλιάρος” στέκεται προσοχή * και ακούει τις δηλώσεις Trump περί εκλογικής απάτης. Η υπόθεση έχει αρχίσει να παρουσιάζεται με πλήθος λεπτομερειών απ’ την ομάδα του προέδρου, σύντομα ξεκινάει η νόμιμη διαδικασία. Όμως ο Κοκοβιός κι ο Μπακαλιάρος έχουν άλλη γνώμη: και με το πέρας των δηλώσεων, θα την διατυπώσουν με οικονομία στα εκφραστικά τους μέσα:
“Μάλιστα…”.
“Επιμένει…”

Λίγο μετά, μιλώντας με την
υφυπουργό μάσκας στα σχολεία, εις εκ των δυο, δεν θυμάμαι ποιος, θα εκτοξεύσει το αμίμητο: “είναι όμως σίγουρα καλό να επιστρέψουν τα παιδιά στις τάξεις; γιατί, λένε κάποιοι, η τηλεκπαίδευση, μετά τα πρώτα προβλήματα που πλέον υπερνικήθηκαν, έχει αρχίσει να λειτουργεί λίγο-πολύ ομαλά. Μήπως δεν πρέπει, τώρα που τα παιδιά συνήθισαν, να τους το αλλάξουμε και πάλι;”
Η
υφυπουργός μάσκας στα σχολεία θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, “ως εκπαιδευτικός πριν απ’ όλα”, επισημαίνοντας τα οφέλη της διά ζώσης εκπαίδευσης, χώρια “τα παιδάκια που μένουν σε απομακρυσμένα χωριά και δεν έχουν εξοικειωθεί με το laptop”. Και θα επανέλθει, προς εμπέδωση, στην αρχική της τοποθέτηση:
Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες…

* H καθιέρωση γενικής ορθοστασίας στα δελτία ειδήσεων έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στη διαδικασία παραγωγής ολοένα μεγαλύτερου σασπένς.

3
(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Reply