ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-08032021-0810 μπαλάσκας

Χρειάζεται ένας Μπαλάσκας για να αναγορευτεί ο …Φοίβος Κλαυδιανός σε master της διαλεκτικής. “Κάθε μέρα και μια …ανατροπή” έχει καταλήξει να είναι το motto της η ζωή μας.
Ο
συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μπάτσων του Χρυσοχοΐδη επικαλείται ως επιχείρημα ότι …δεν υπάρχουν τραυματισμένοι πολίτες στα νοσοκομεία. Στα ίδια νοσοκομεία όπου άνθρωποι με καρκίνους και καρδιακά νοσήματα αρνούνται να πλησιάσουν, για να μη βρεθούν με κάνα ματζαφλάρι στο στόμα και στη συνέχεια σε ...κλινκή covid.
Εντωμεταξύ, με το θέμα Νο 1 “τάση” στο Twitter, η αναφορά σ’ αυτό των ειδησεογραφικών sites περιορίστηκε σε κάποιες, τελείως τηλεγραφικού τύπου, εχτές το απόγευμα. Περιδιαβάζοντάς τα σήμερα …είναι σαν να μη έχει συμβεί απολύτως τίποτα.


2
(Visited 72 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar March 8, 2021 at 9:37 am

    Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι, ενώ πλέον υπάρχουν και κάποιες φωνές λογικής μεταξύ των “ειδικών”, όπως της Λινού και της Παγώνη που υιοθέτησαν τελικά τις απόψεις του Ιωαννίδη, ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ του αποφάσισαν ότι πρέπει να δοθεί βαρύτητα μόνο στη γνώμη των ταλιμπάν, των οποίων όλο και πιο ακραίοι εκπρόσωποι εμφανίζονται καθημερινώς από το πουθενά. Χωρίς πλάκα τώρα σε σχέση με τις πνευματικές επιδόσεις του Κούλη κάπου ο ΓΑΠ δικαιολογούσε τελικά εκείνο τον τίτλο του “μεγάλου στοχαστή”..

    Reply
    1. Oannes March 8, 2021 at 9:58 am

      Ναι, κατάντια δεν είναι; φαντάζεσαι να εμφανιστεί στο μέλλον “Θεού” θέλοντος, κάποιος απ’ αφορμής του οποίου θα λέμε τα ίδια για τον Κούλη; Η ιστορία πάντως αυτό διδάσκει.
      Διάφοροι / – ες τύπου Λινού, Παγώνη, με γνώση του “τι έρχεται” προσπαθούν να το προλάβουν. Αλλά δεν φαίνεται να μπορούν να επηρεάσουν το πράγμα.
      Οι πούστηδες έχουνε λυσσάξει. Τα κύματα θα διαδέχονται το ένα το άλλο, όλο και “σφοδρότερα” μέχρι να κρίνουν ότι σπρώχτηκαν αρκετά εμβόλια, οπότε …για κάνα εξάμηνο θα αφήσουν τον κόσμο να ησυχάσει.

      Reply

Leave a Reply