ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, FRI-04122020-1425 “δώσε πόνο άδωνι”…

Δεν χρειάζεται να ακούσεις τον διάλογο για να επιλέξεις. Όποιος κι αν αντιπαρατίθεται με τον Ευαγγελάτο έχει σίγουρα δίκιο, ακόμα κι αν υποστηρίζει ότι είναι μέρα στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα.
Τα διάφορα που γράφτηκαν περί “εκβιαστικών υπονοούμενων του υπουργού, που δείχνουν το πλαίσιο διαπλοκής στο οποίο λειτουργεί η σχέση κυβέρνησης – media” θα είχαν κάποιο νόημα, αν το
“πλαίσιο της διαπλοκής” μας είχε διαφύγει.
Αν κάτι δείχνει ή, για κάποιους βεβαιώνει το βίντεο, είναι αυτό: η αθλιότητα [ακόμα και] των πολιτικών,
ωχριά μπροστά σ’ εκείνην των δημοσιογράφων.

2
(Visited 109 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar December 4, 2020 at 8:23 pm

    Από την άλλη τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτό το άνοιγμα των εποχιακών ώστε “να κάνει ο κόσμος Χριστούγεννα” και μετά “να το βουλώσει μέχρι το Πάσχα”, προσωπικά μου ανεβάζει και πάλι το αίμα στο κεφάλι..

    Reply
    1. Oannes December 4, 2020 at 9:03 pm

      Αυτό να λέγεται. Απλώς ο τύπος επικαλείται κάποια μαγαζιά που πουλούν αποκλειστικά χριστουγενιάτικα είδη, τα οποία αν δεν τα πουλήσουν τώρα θα τα βάλουν στον κώλο τους.
      Το θέμα εδώ είναι ότι έχουμε μπλέξει big time και αδυνατώ να δω κάποια διέξοδο. Η κυράτσα στην οποία αναφέρομαι στο άλλο post, καθηγήτρια παθολογίας λοιμώξεων or something, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, “που είναι ενεργό και στη χώρα μας και θα πρέπει να λάβουμε μέτρα από τώρα”.
      Κυράτσα ‘s got plans for us…

      Reply
      1. stcigar December 4, 2020 at 9:17 pm

        Μην ανησυχείς, αυτά τα μαγαζιά πουλάνε όλο το χρόνο, αναλόγως των εκάστοτε αναγκών. Ειδικά για τον Άδωνι πάντως το γεγονός ότι του κόβει λίγο παραπάνω από άλλους αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο και όχι ελαφρυντικό..

        Reply
        1. Oannes December 4, 2020 at 10:34 pm

          Δυστυχώς. Αυτός είναι και ο λόγος που αίφνης τον σιχάθηκα.

          Reply

Leave a Reply