“ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ” ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ

Στα screen shots μπορούμε να δούμε πώς ένας “δημοσιογραφικός” οργανισμός [στην ουσία, όλοι] λειτουργεί σαν προπαγανδιστική μηχανή της ιατρικής τυραννίας, σε συνεργασία με τη δικαιοσύνη και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους [η σιωπή του “αντιεξουσιαστικού χώρου”, ένα χρόνο τώρα, περί την κορωνοκατάσταση, διέλυσε απλώς τις αμφιβολίες για την αφερεγγυότητά του]. Η τρμοκρατική επίθεση που υπέστη ο …συνδικαλιστής από τα μίντια, για τον “απίστευτο κυνισμό” και τις “ψεκασμένες θεωρίες του”, δεν ήταν αρκετή: η δήλωσή του ότι η παράλυση της νοσοκόμας οφειλόταν στο εμβόλιο, προκάλεσε …αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Εισαγγελέα.
Αυτή που είναι, ως συνήθως, αριστούργημα, είναι η προσέγγιση των
“ειδικών”. Κατά το γνωστό “too big to fail” αφήγημα, μπορεί κανείς να πει ότι το μέγεθος της αχρειότητάς τους είναι τέτοιο, που τελικά περνάει απαρατήρητη.
Η επιχειρηματολογία των μίντια, περασμένη σαν καραμέλα στα χείλη του ευπειθούς πολίτη, αρχίζει και τελειώνει με μια λούπα : “μα καλά …όλοι αυτοί δηλαδή, δημοσιογράφοι, επιστήμονες κλπ. είναι συνεννοημένοι“;
1. υπάρχουν πολλοί που επιμένουν να είναι ασυνεννόητοι …απλώς τίθενται εκτός δημοσίου διαλόγου. 2. είναι ενδιαφέρον να ψάξει κανείς να βρει επιστήμονες και διανοούμενους “διαφωνούντες” στην περίοδο της Σοβιετίας, και τις αντίστοιχες άλλων χωρών του “εφαρμοσμένου”, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας σήμερα…
Το να αρνείσαι τον εμβολιασμό ως αιτία μιας παράλυσης, όταν αυτή έχει προκύψει …αμέσως μετά απ’ αυτόν, φτιάχνει ένα πρώτης τάξεως
πακέτο με τς μετρήσεις των “συνανθρώπων μας που φεύγουν από κορωνοϊό”, στις οποίες περιλαμβάνονται θάνατοι από ο,τιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχουμε περιγράψει επανειλημμένα αυτό το πακέτο:
Όταν κάποιος με υποκείμενο νόσημα πεθάνει έχοντας διαγνωσθεί
“με” κορωνοϊό [σε κάποιες περιπτώσεις η διάγνωση έχει γίνει μετά θάνατον], ο θάνατος οφείλεται de facto στον κορωνοϊό. Όταν πεθάνει με υποκείμενο νόσημα έχοντας μόλις κάνει το εμβόλιο [το οποίο εμβόλιο είναι …ο κορωνοϊός], ο θάνατος οφείλεται, που αλλού; στο υποκείμενο νόσημα.

3
(Visited 88 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar February 15, 2021 at 11:28 am

    Τελευταία δυσκολεύομαι αρκετά να ξοδέψω φαιά ουσία για τα καμώματα και τις μωρολογίες τους. Ένα μικρό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ελληνικό αποικιοκρατίδιο δεν χάνει ευκαιρία να υπερθεματίσει. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει 200 χρόνια στην πρωτοπορία της μαλακίας.

    Reply
    1. Oannes February 15, 2021 at 12:35 pm

      Καθόλου άδικο δεν έχεις. Ώρες ώρες μου έρχεται να το γυρίσω στα “μουσικού” / “ευρύτερου” ενδιαφέροντος θέματα, αλλά, προς το παρόν δεν μου προκύπτει. Αισθάνομαι ότι κάτι τέτοιο θα ειχε κάτι από τον αυτισμό των πρωινάδικων.
      Στην επέτειο των 200 χρόνων πάντως προσβλέπω για λίγη χαλάρωση. Φαντάσου τις τελετές της κυρα-Βλαχάρας, τον Κούλη, τους οπλαρχηγούς Χαρδαλιά & Τσιόδρα, τις κόντρες ανάμεσα σε “εθνοαποδομητές” και “πατριώτες”. It ‘ll be fun.

      Reply

Leave a Reply