ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ

Κάποια στιγμή αρχίζεις να αναρωτιέσαι, μήπως αντικειμενικός σκοπός “όλων αυτών” είναι να πάψεις να ασχολείσαι μαζί τους από αηδία, και απλώς να συμμορφώνεσαι…
Η νέα “καλαίσθητη” παρουσία στο δημόσιο διάλογο, η κυρία
Πελώνη, έχει ό,τι χρειάζεται για τη δουλειά : ανέκφραστο πρόσωπο – εκμαγείο, ρομποτική φωνή, και μια εμμονή να φτάνει στο φινάλε κάθε [μακροσκελούς κατά κανόνα] πρότασης, περνώντας σαν οδοστρωτήρας πάνω από διακοπές και ερωτήσεις. Μετά από 20 λεπτά “συζήτησης” μαζί της το μόνο που κατόρθωσε να αποκομίσει ο Νέστωρ τη πρωινής ζώνης ήταν παραλλαγές σε ένα και το αυτό μοτίβο : “είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε, πρέπει να περάσει ένα διάστημα για να αρχίσει να χαλαρώνει η κατάσταση, σταδιακά και υπό έλεγχο”.
Ο κύριος Παπαδάκης στη συνέχεια θα περάσει στον κύριο
Γώγο, κάνοντας ερωτήσεις που “ο κόσμος” στέλνει στο σταθμό: γιατί ας πούμε δεν μπορεί ο εμβολιασμένος πολίτης να πάει από νομό σε νομό να δει τη μάνα του, ενώ μπορούν οι εμβολιασμένοι τουρίστες να αλωνίζουν; Απάντηση Γώγου: “έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τα εμβόλια, πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 60 αλλά και όλοι οι υγειονομικοί σε όλες τις δομές της χώρας”. Ανταπάντηση Παπαδάκη : “Μάλιστα”.
Θριαμβευτικό φινάλε της κορωνοενότητας με το ντουέτο
Δημόπουλος [πρύτανης ΕΚΠΑ] – Σαρηγιάννης [ο “με τα βοθρολύματα”]. Ο πρώτος, σημειωτέον, ήταν ο επικεφαλής της ομάδας Ελλήνων επιστημόνων που προμόταραν έρευνα εκ του εξωτερικού περί “βιταμινών και συμπληρωμάτων που είναι άχρηστες” [ρίξτε μια ματιά στην αισχρή υπόθεση στο post ΝΕΑ “ΜΕΛΕΤΗ” : ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!]. Όχι τυχαία, είναι ο πιο σκαιός από τους δύο:
Ο κύριος Σαρηγιάννης βλέπει από τα μέσα Απριλίου κάποια παράθυρα ελπίδας για βελτίωση [άκου να δεις φίλε μου…] προειδοποιώντας φυσικά ότι αν δεν προσέξουμε θα έχουμε και
…τέταρτο κύμα.
Η άποψη του κυρίου Πρύτανη, ο οποίος αποτρέπει τον πληθυσμό απ’ το να παίρνει βιταμίνες ; “πρέπει
να θυσιάσουμε το Πάσχα, για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι”.

2
(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply