ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ…

Αναρωτιέμαι καιρό τώρα, προς τι το ψυχανώμαλο μίσος των “καραντινάκηδων” για τους “αρνητές του ιού”, εσχάτως δε, και ακόμα περισσότερο, για τους “αρνητές του εμβολίου”. OK, τα πάντα είναι θέμα προπαγάνδας και είναι φανερό ότι οι εν λόγω έχουν φάει τόνους από δαύτην. Αλλά …τίποτα δεν προκύπτει απ’ το τίποτα, κι ακόμα και η πιο υψηλού επιπέδου προπαγάνδα, σε κάτι απτό θα πρέπει να πατάει μέσα τους.
Πέρα από το νούμερο ένα, που είναι φυσικά ο τρόμος τον οποίο οι …ανεμβολίαστοι αντιπροσωπεύουμε, πιστεύω ότι στο βάθος παίζει κι ένα είδος
μνησικακίας. Οι τύποι δεν θα μπορούσαν να μην έχουν επηρεαστεί απ’ τα περί θρομβώσεων και λοιπών παρενεργειών. Ως αποτέλεσμα αυτού, ασχέτως του αν το ξέρουν …φοβούνται. Και απ’ τη στιγμή που, θέλοντας και μη έχουν μπει στο χορό με άγνωστες συνέπειες, νιώθουν ένα είδος μνησικακίας για εκείνους που κρατιούνται εκτός. Κάτι του στιλ “εγώ είμαι μαλάκας δηλαδή που το έκανα, κι εσύ είσαι πονηρός που το αποφεύγεις;”
Έννοείται ότι μια σκέψη όπως “μήπως και μ’ έβαλε
ο …αρνητής να κάνω το εμβόλιο; μόνος το αποφάσισα, μόνος πήγα και το έκανα, κανένας δεν μου φταίει” αποτελεί …διαστρικό άλμα για μυαλά που έχουν χορτάσει προπαγάνδα – ασχέτως προδιαγραφών που είχαν κάποτε…


4
(Visited 103 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar May 4, 2021 at 7:52 pm

    Πολύ σωστή παρατήρηση, με την υποσημείωση ότι το εν λόγω μίσος προϋπήρχε του εμβολίου. Βασικά οι τύποι βρήκαν ευκαιρία να πραγματοποιήσουν χωρίς ντροπές αυτό που πάντα ονειρευόντουσαν και υλοποιούσαν μέχρι τώρα εν κρυπτώ, να στήσουν δηλαδή άνευ όρων κώλο στην εξουσία που τους τρέφει (μιλάμε για ένα πλήθος δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων με τη απαραίτητη συνεπικουρία ικανού αριθμού χρήσιμων ηλίθιων). Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται καθολική συναίνεση που θα καλύπτει με ωραίες λέξεις και δικαιολογίες την ανανδρία τους. Όσο υπάρχουν αλήτες που τους ξεμπροστιάζουν λέγοντας τα πράγματα με τόνομά τους, οι καραντινάκηδες δεν θα ηρεμήσουν μέχρι να εξαφανίσουν από προσώπου γης την πηγή της ντροπής τους.

    Reply
    1. Oannes May 4, 2021 at 8:05 pm

      Πράγματι, από παλιά συμβαίνει αυτό. Όποιος πάει να ξεπροβάλει απ’ τον πολτό, κυρίαρχο μέλημα των λασπάνθρωπων είναι να αποδείξουν ότι “και αυτός συμφέροντα εξυπηρετεί”, “κι αυτός μια απ’ τα ίδια είναι” κοκ. Μη τυχόν και παραδεχτούν ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό απ’ την κωλοπάρτη τους.

      Reply
  2. stcigar May 4, 2021 at 8:14 pm

    Αν βέβαια πίστευαν πραγματικά στις μαλακίες που παπαγαλίζουν, ο βέβαιος θάνατος που περιμένει τους αρνητές θα έπρεπε να θεωρείται αρκετή τιμωρία δια την ύβριν των. Έλα όμως που τους τρώνε οι αμφιβολίες. Φαντάσου λέει τώρα να έχουν δίκιο τελικά οι ψεκασμένοι και να έχουμε θυσιάσει τη ζωούλα μας για το τίποτα.. την ώρα που οι καταραμένοι αρνητές να τα γράφουν όλα σταρχίδια τους and get away with it!

    Reply
    1. Oannes May 4, 2021 at 8:48 pm

      Ακριβώς. Κάθονται βέβαια και βρίσκουν κάτι παπαροεπιχειρήματα, του τύπου, ο ανεμβολίαστος με την εγκληματική του ανευθυνότητα, που θα στερήσει ένα κρεβάτι εντατικής από εκείνον που το έχει αληθινή ανάγκη κοκ – εξ ου το μίσος!
      Λες και υπάρχουν πολλοί λόγοι να μπει κανείς στην εντατική που δεν σχετίζονται με κάποιο ποσοστό προσωπικής “ανευθυνότητας” [σε θέματα διατροφής, καπνίσματος, …οδήγησης, what-fuckin’-ever]

      Reply
  3. stcigar May 4, 2021 at 9:03 pm

    Ναι, τους πήρε ο πόνος για τις εντατικές. Αυτοί που μέχρι πρότινος -και τώρα δηλαδή- λάδωναν τους γιατρούς για να παρακάμψουν τις λίστες των χειρουργείων (Άδωνις..) και περίμεναν πως και πως να πεθάνει κανάς ταλαίπωρος μπας και βάλουν τον δικό τους σε μια εντατική με πληρότητα..150%. Βρε ουστ!!!!

    Reply

Leave a Reply