“ΠΡΟΕΔΡΟΣ BIDEN” : ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έχουμε αναδείξει την “περίπτωση Biden” από ενάρξεως προεκλογικής εκστρατείας του, όταν οι πάντες αναφέρονταν σ’ αυτόν …εν πλήρι σοβαρότητι. Αξίζει νομίζω να διαβάσει κανείς μια πρώιμη ανάλυση του φαινομένου στο post JOE BIDEN ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ Ιούλιος 2020.
Αυτός είναι ο λόγος που έχω πάψει να ασχολούμαι ιδιαίτερα μαζί του, σε πείσμα μιας αλληλουχίας επιλογών και κινήσεων που
επιβεβαιώνουν τις πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις. Mε κυρίαρχες εκείνες που αφορούν στο μεταναστευτικό και στην οικονομία.
Ωστόσο …το
νέο ρεκόρ που κατέγραψε προχτές, απλώς δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο.
Η Biden administration έχει πάρει μια βαρυσήμαντη απόφαση : θα δοθούν
αποζημιώσεις στους παράνομους μετανάστες για τα δεινά που έχουν υποστεί εξ αιτίας της “ξενοφοβικής” πολιτικής του Donald Trump.
Μιλάμε για μπουκαδόρους τύπου Έβρου, που πλημμυρίζουν τα νότια σύνορα των ΗΠΑ απ’ τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Με τη διαφορά ότι από την Biden administration έχουν, περίπου, το ελεύθερο – ούτε αναγνώριση στοιχείων, ούτε “covid test”, ούτε τίποτα. Μεταξύ αυτών, άγνωστο ποσοστό αντιπροσωπεύουν οι γνωστοί εγκληματίες των
καρτέλ ναρκωτικών. Από αυτούς τους ανθρώπους ο Joe Biden ζητάει συγνώμη για την κακομεταχείριση τους το προηγούμενο διάστημα [=το ότι δεν τους επιτρεπόταν να μπουκάρουν ανεξέλεγκτοι] αποφασίζοντας να χορηγήσει αποζημίωση 450.000 δολαρίων ανά άτομο, για κάθε μια από τις οικογένειες που παρέμειναν χωρισμένες στη διάρκεια της Trump administration. Το πρότζεκτ αφορά ένα μάξιμουμ 1.000.000 συνολικά για κάθε οικογένεια. Αυτό, τη στιγμή που οι αμερικανικές οικογένειες γίνονται [και πρόκειται να γίνονται] φτωχότερες κάθε μέρα που περνάει.
Σημειωτέον ότι σε περίπτωση που ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτωθεί στο πεδίο της μάχης, η αποζημίωση που προβλέπεται για την οικογένειά του από την κυβέρνηση είναι
100.000 δολάρια.
Η κατάθεση αιτήσεων για αποζημίωση από τους “μετανάστες” [guess what…] έχει ήδη ξεκινήσει.
Με δεδομένο το ότι η Αμερική εξακολουθεί να σέρνει το άρμα των εξελίξεων, στη Δύση τουλάχιστον, τα παραπάνω παρέχουν μια ευκρινή εικόνα του δικού μας μέλλοντος και μια ασφαλή ματιά σ’ αυτό που λένε …Μεγάλη Εικόνα :
Αντικατάσταση πληθυσμών.

5
(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Reply