ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ…

Ερωτηθείσα η …επικεφαλής της επιτροπής εμβολιασμού * τι θα έλεγε σε κάποιον αντιεμβολιαστή, απάντησε πως δεν θα έλεγε τίποτα …«διότι δεν έχουν αυτιά να ακούσουν. Αυτό είναι ένα γεγονός, και μάλιστα προσπαθούν πολύ να πείσουν κι αυτόν που πρεσβεύει υπέρ του εμβολιασμού. Νομίζω ότι τους έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο και αν έχουν συνέπειες οι συναθροίσεις που κάνουν για τις διαμαρτυρίες, πιστεύω ότι κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν όταν βρεθούν στο νοσοκομείο».
Η κυρία Θεοδωρίδου φαίνεται προβληματισμένη ως προς τις υπερβολικές ελευθερίες που …έχει παραχωρήσει, σε ανθρώπους που το επιστημονικό τους δίπλωμα, απ’ ότι ξέρω τουλάχιστον,
δεν έχει μικρότερη αξία απ’ το δικό της. Προτείνοντας εμμέσως πλην σαφώς, μαζί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, και υποχρεωτική σιγή για όσους τον αμφισβητούνε.
Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω κυρία είναι καταγεγραμμένη ελάχιστους μήνες πριν, να αναγγέλλει
χωρίς αιδώ ότι “ο εμβολιασμός με AstraZeneca συνεχίζεται κανονικά”, με τον κόσμο να βοά για θανάτους και εφιαλτικές παρενέργειες, και με τις μισές χώρες να το έχουν ήδη απαγορεύσει – στο τέλος θα το απαγόρευε και η παραγωγός του χώρα.
Αφού στηλίτευσε τους «τσαρλατάνους» συναδέλφους της, η κυρία Θεοδωρίδου ανήγγειλε την θετική εισήγηση της επιτροπής της οποίας προϊσταται για επέκταση των πειραματικών εμβολίων σε
12χρονα παιδιά και άνω. Πληροφορίες που έχω μιλούν για… διαβουλεύσεις όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο «θωράκισης» των παιδιών από βρεφικής – νηπιακής ηλικίας [δεν αστειεύομαι…].
Τη μεγαλύτερη “πλάκα” [ = γελάμε για να μην κλαίμε] έχει η
Κυβερνητική Μηχανή “Μάριος Θεμιστοκλέους”, ο οποίος, με οργίλο ύφος και γλώσσα ενδεικτική του IQ του, δήλωσε τα κάτωθι :
«Εδώ δεν είναι θέμα ελευθερίας ούτε Δημοκρατίας ούτε η ελεύθερη έκφραση της άποψης. Κάποιος που είναι υγειονομικός είναι επιστήμονας και είναι υποχρεωμένος με βάση την ιατρική δεοντολογία και με βάση τη νομοθεσία αλλά όπως σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου, να ακολουθεί κάποιους κανόνες. Είναι πολύ εύκολο κάποιος όποιος έχει ονομαστεί από την ιστορία ως τσαρλατάνος ή οτιδήποτε άλλο, σε μια πολύ μεγάλη δυσκολία με πρόβλημα υγείας να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό, με μια διαφορετική άποψη. Η διαφορετική άποψη στο επιστημονικό πεδίο που δεν είναι πολιτικό, δεν έχει κανένα έρεισμα κανένα δημοκρατικό δικαίωμα ή ελευθερία έκφρασης. Είναι υποχρέωση το συνταγμένο όργανο της πολιτείας είτε είναι δημόσια διοίκηση είτε ιατρικοί σύλλογοι, να αποσιωπήσουν και να περιθωριοποιήσουν και να τιμωρήσουν τους γιατρούς αυτούς».

Η κατηγορίες που απευθύνουν άνθρωποι όπως η κυρία Θεοδωρίδου και ο κύριος Θεμιστοκλέους επιστρέφουν και κολλάνε πάνω τους : πρόκειται όχι για επιστήμονες αλλά για γραφειοκράτες γκεμπελίσκους που επιχειρούν να εξαφανίσουν κάθε αντίθετη με τη δική τους άποψη, συκοφαντώντας όποιον τολμάει να την εκφέρει.
Αμφιβολία περί αυτού στο μυαλό ενός λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου δεν χωράει, ανεξαρτήτως …ειδικότητας.
Επίσης αμφιβολία δεν χωράει για το ότι θα έρθει η ώρα, όπως όλοι οι του είδους τους,
να πληρώσουν.
Αξίζει να προσέξει κανείς τη φωτογραφία:
Έκτακτη είδηση [!] :
5 νεκροί, 147 διασωληνωμένοι, 2070 νέα κρούσματα.
Οι νεκροί σταθερά μονοψήφιοι, οι υπόλοιποι δείκτες σε πτώση [λες και σημαίνουν κάτι έτσι κι αλλιώς, ιδίως τα …κρούσματα], και κατά τ’ άλλα …θρήνος και κοπετός, και πανικός και τρόμος.

* Μη έχοντας βρει κάτι σχετικό, εικάζω ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής δεν έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο των Τσιόδρα & Co.

5
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply