ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ;

Ακόμα τρομαγμένος από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και σε κατάσταση ήπιας, λυτρωτικής παράκρουσης, ο άνθρωπος του Θεού “επιλέγει” αντί των εύλογων αλαλαγμών χαράς, να …αλαλάζει κατά παντός “υπευθύνου”, στηλιτεύοντας την ανευθυνότητα και την ηλιθιότητα των “αρνητών” της υποθέσεως. Μη παραλείποντας αναφορές στον εισαγγελέα, ο οποίος θα πρέπει να επέμβει γιατί εδώ γίνονται εγκλήματα.
Η αναφορές σε σκληρά λοκντάουν και συγκεντρώσεις που πρέπει να τσακίζονται, δείχνει κάτι ακόμα από το ποιόν ενός ανθρώπου που μπορεί να γίνει συμπαθής σε πολλούς [εμένα μου ήταν] για την απολαυστική του
ευφράδεια.
Τα ίδια και τα περί “πολιτικών που λένε τέρατα”, οι οποίοι πρέπει επίσης να …τσακίζονται, συμπεριλαμβανομένων των Τσίπρα, Κουτσούμπα και …κάποιων
άλλων που δεν κατονομάζει, καθότι αποτελούν το Νούμερο ένα στόχο του : ιδίως του Βελόπουλου, τις ψήφους του οποίου εποφθαλμιά.

1
(Visited 96 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar April 13, 2021 at 10:30 am

    Αν κατάλαβα καλά, γιατί το βαρέθηκα μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, δεν έπαθε τίποτα ούτε αυτός ούτε κανείς από την οικογένειά του.

    Reply
    1. Oannes April 13, 2021 at 11:00 am

      Γεγονός είναι ότι παρά την εγνωσμένη ευγλωτία του ανδρός, οι λεπτομέρειες γυρω από το δικό του δεινοπάθημα απουσιάζουν – ΟΚ μπορεί και να το κάνει από κάποιο τακτ, λέμε τώρα. Όντως το φυσιολογικό και το καλαίσθητο είναι κάποιος να αποφεύγει λεπτομέρειες περί τα δεινοπαθήματά του, αλλά πού να το έχει σπουδάσει το savoir vivre ο εν λόγω; μεταξύ τρίτης πίτσας και δεύτερης μπουγάτσας;
      Αυτό που κάνει είναι παράθεση αποτελεσμάτων εξετάσεων που του έγιναν, μέσω των οποίων διαφαινόταν μεγάλος κίνδυνος, και από κει και πέρα γενικότητες [εφιαλτικά] ατμοσφαιρικού τύπου για την κατάσταση στο θάλαμο κλπ. Τις οποίες ουδείς έχει διάθεση να αμφισβητήσει, αλλά ως γνωστόν δεν είναι αυτό το θέμα μας.

      Reply
  2. stcigar April 13, 2021 at 10:51 am

    Κρίνοντας από την υστερική (και υστερόβουλη) αφήγησή του, στο νοσοκομείο θα πρέπει να τον κράτησαν δέκα μέρες χωρίς να έχει τίποτα με δική του απαίτηση.

    Reply
  3. stcigar April 13, 2021 at 11:43 am

    Μην το συζητάμε καν, στα ίδια επίπεδα με Ακρίτα, Φουρθιώτη και Φιλιππίδη, αλλά για πολιτικούς σκοπούς. Παρεμπιπτόντως έχω ακούσει ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές την παραπάνω ιστορία, γιατί δεν αφήνω χωρίς να ερευνήσω την παραμικρή περίπτωση νοσηλείας υπαρκτών προσώπων με κορωνοϊό. Στο επίμονο ερώτημά μου “τι ακριβώς είχε ο άνθρωπος και τον κράτησαν στο νοσοκομείο” η απάντηση των γνωστών του (οι δικοί μου γνωστοί δεν είχαν τίποτα) είναι “μα.. κορωνοϊό!”. Όσο για το περίφημο “αρχές πνευμονίας” που κυκλοφορεί τελευταία, οι άνθρωποι που νοσηλεύονταν παλιότερα στην εντατική με πραγματική πνευμονία, και γνωρίζω πολλούς, για ένα μήνα μετά δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και όχι να ωρύονται στα κανάλια την επομένη μπας και κονομήσουν την ψήφο κανενός τρομοκρατημένου φουκαρά.

    Reply
    1. Oannes April 13, 2021 at 12:30 pm

      Όντως. Εξ ου και μια από τις χειρότερες περιπτώσεις να σου τύχει “κορωνοϊός” είναι να έχεις πάθει πριν πνευμονία. Εντούτοις και τέτοια περίπτωση προέκυψε, κάποιου γνωστού πενηνταφεύγα ετών και με φοβερή πνευμονία που είχε περάαει πριν από λίγα χρόνια …και υπέρβαρου προς παχύσαρκου συν τοις άλλοις. Ο άνθρωπος έκατσε 5-6 μέρες μέσα, με αντιπυρετικά και λίγο οξυγόνο και βγήκε σαν να μην τρέχει τίποτα. Το αναφέρω γιατί η αντίδραση του ίδιου και των οικείων του ήταν ακριβώς η αντίθετη του ΦΚ: “εντάξει μην το κάνουμε και θέμα. Μας τα έχουν παραζαλίσει με τον κορωνοϊό”. Το αυτό και από την ηλικιωμένη μάνα του, που στην αρχή η γυναίκα είχε πάθει σοκ και δέος [ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!]

      Reply
    2. Oannes April 13, 2021 at 12:58 pm

      Με τις ψήφους των τρομοκρατημένων, πιστεύω ότι το κόλπο περιλαμβάνει και μια πιο large παράμετρο : όπως ακριβώς με το climate change [ο κορωνοϊός αποτελεί χρονικά συμπτηγμένη (= πιο αποτελεσματική ως “επείγουσα”) υποπερίπτωση εκείνου] έτσι και εδώ, υπάρχει ένα είδος υπερκομματικού consensus το οποίο απαιτείται κατά αρχήν για να …αφεθείς να υπάρχεις, πόσο μάλλον για να διεκδικήσεις εξουσία. Θα θυμάσαι ίσως τη γκροτέσκα διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ – ΜέΡΑ25 το καλοκαίρι του ’19 για το ποιος θα έδινε καλύτερες εξετάσεις οικολογικής ευαισθησίας : ο Βαρουφάκης να καμαρώνει για την υποστήριξη της Naomi Klein [φίλης της …Greta Thunberg], ο Τσίπρας να postάρει το εξώφυλλο του Δόγματος του Σοκ, ακούγοντας προτάσεις για αλλαγή ονόματος του κόμματος επί το οικολογικότερον, κοκ.
      Πιστεύω ότι ο χοντρούλης εδώ πέρα θέλει να δείξει σε κάποιους πόσο καλό παιδί είναι “σ’ αυτά που πρέπει”, σε αντίθεση με την αφερέγγυα δεξιά που εκπροσωπούν οι Κασιδιάρης – Βελόπουλος. Γενικώς οι “αρνητές” των επίσημων δογμάτων είναι a priori νεοναζί και φασίστες, οπότε αργά ή γρηγορα αναμένεται να σβήσουν απ’ το χάρτη.

      Reply
  4. stcigar April 13, 2021 at 1:17 pm

    Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να σχολιάσω τη θαυμάσια σύνοψη της βαθύτερης πολιτικής παραμέτρου for I couldn’t have said it better myself.

    Reply

Leave a Reply