ΠΙΛΟΤΟΣ : ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο πιλότος Bob Snow υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του. Στο βίντεο αναφέρεται στις επιπτώσεις της στη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.
Αυτό που παραλείπει να πει ο άνθρωπος του Θεού, ίσως και ως ευκόλως εννοούμενο, είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να υποστεί το καρδιακό επεισόδιο …όχι 6 λεπτά μετά την προσγείωση, αλλά
εν πτήσει.

2
(Visited 221 times, 1 visits today)

5 Comments

    1. Oannes April 21, 2022 at 10:58 am

      Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είχα ακούσει για το καινούργιο “φρούτο” ήταν ότι πιθανώς είχε σχέση με εμβόλια, μάσκες και τα συναφή. Και ήθελα να το ψάξω.
      Είναι σαφές ότι κανείς εκτός από τις γνωστές φωνές “βοόντων εν τη ερήμω” δεν θα ασχοληθεί ούτε με αυτό, ούτε με τίποτα άλλο από όσα απίστευτα συμβαίνουν. Ο εκπρόσωπος της “σιωπηλής πλειοψηφίας” θα παραμείνει θεατής μέχρι [και] το δικό του τέλος.
      Μπορεί να φταίει και το κλίμα της Μ. Εβδομάδας, αλλά είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να ψάχνω σοβαρά δίοδο επικοινωνίας και αποκατάστασης σχέσεων με το …Θεό, που έχω εγκαταλείψει, από 12 χρόνων. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος από το να προσεύχεται, όσο πιο ειλικρινά μπορεί.

      Reply
      1. stcigar April 21, 2022 at 11:37 am

        Νομίζω πως είναι λίγο πολύ φανερό προς τα πού πηγαίνει πλέον το πράγμα και ως εκ τούτου η μοναδική ελπίδα σωτηρίας δεν μπορεί παρά να είναι αυτή ακριβώς που περιγράφεις..

        Reply
        1. Oannes April 21, 2022 at 12:49 pm

          …Εν τω μεταξύ, για να ευθυμήσουμε και λίγο, ο χτεσινός “σάλος” για τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, είχε εξατμισθεί από το βράδυ κιόλας. Είναι προφανές ή έστω πιθανό, ότι ο εστιασμός “του Δημοσιογράφου” σε σκηνικά βιασμών, απαγωγών και domestic violence έχει αποφέρει αφ’ υψηλού προστασία με …φεμινιστικό άρωμα. Εξ ου εξ άλλου πιθανά και η [δίκαιη κατά τ’ άλλα] αγανάκτησή του για τα περί την Πισπιρίγκου.

          Reply
          1. stcigar April 21, 2022 at 1:16 pm

            Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν ως βασικό του κίνητρο για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Από την άλλη δεν αποκλείεται να πήρε το μάθημά του μετά το φιάσκο με τη Γεωργία και να είπε να στηρίξει και κάποιον αθώο για ποικιλία. Κανένας εξάλλου δεν είναι ασφαλής από τα αισχρά ψέματα των ΜΜΕ, ακόμα κι αν είναι μια τυχάρπαστη γυναικούλα ή ένας δικτυωμένος ομοφυλόφιλος, όπως φάνηκε από τις περιπτώσεις της Πισπιρίγκου και του Λιγνάδη αντίστοιχα, για τη αθωότητα παρεμπιπτόντως των οποίων – ως προς αυτά τουλάχιστον που τους προσάπτουν, γιατί αλλιώς θα καταλήξουμε όλοι ένοχοι – προσωπικά είμαι πεπεισμένος πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας.

            Reply

Leave a Reply