ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

Για να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις …οι οποίες αφορούν νέο κύμα πανικού δια της μετατροπής σε κολοσσιαίο θέμα της …”νέας μετάλαξης”, λες και αυτές προκύπτουν κάθε λίγους μήνες :
Έχω ακούσει ο ίδιος τον κύριο
Βασιλακόπουλο, το καλοκαίρι του 2020, να ομιλεί περί “αστειοτήτων” για όσα ακούγονταν ήδη για τις μεταλλάξεις, τονίζοντας ότι προκύπτουν επί 24ώρου βάσεως και ότι, “μέχρι στιγμής [σ.σ. τότε] έχουν καταγραφεί δεκάδες χιλιάδες”…

4
(Visited 89 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar January 21, 2022 at 10:15 am

    Τέλος πάντων ο ιός τη δουλειά του κάνει και την κάνει καλά. Με τις ανεξέλεγκτες ανθρώπινες μεταλλάξεις που έχουν προκύψει τελευταία να δούμε πώς θα τα βγάλουμε πέρα..

    Reply
    1. stcigar January 21, 2022 at 10:24 am

      ..που και πολύ επικίνδυνες είναι και φοβερά μεταδοτικές!

      Reply
      1. Oannes January 21, 2022 at 10:59 am

        Αυτό ακριβώς. Άσε που φοβάμαι ότι αυτές οι ανθρώπινες μεταλλάξεις δεν είναι ανεξέλεγκτες, αλλά μεθοδευμένες από “τεχνικούς της εξουσίας”. Γιατί δύσκολα χωράει στο μυαλό μου ότι κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι φερειπείν σημαίνει η μονιμοποίηση της γαμημένης μάσκας, περί της οποίας διάφοροι έχουν αρχίσει ανοιχτά πλέον να μιλάνε.
        Και ιδίως στα δύστυχα παιδάκια, τα οποία “στην κρίσιμη ηλικία” κλπ. αντί για ανθρώπινα πρόσωπα, διαλέγονται με drones – συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους στον καθρέπτη.
        Χωρίς να θέλω να γίνω μελοδραματικός, έχω την αίσθηση ότι συνεχιζομένου αυτού του μέτρου διαμορφώνεται μια γενιά πλασμάτων αποανθρωποποιημένων, με τεράστια “ψυχιατρικά θέματα”. Για να μη μιλήσω για “βιομηχανική παραγωγή” serial killers.

        Reply
        1. stcigar January 21, 2022 at 11:11 am

          Αυτό τελικά είναι το πιο τρομακτικό απόλα, ότι δηλαδή κάποιοι όχι μόνο δεν ανησυχούν γιαυτά που αναφέρεις, αλλά στην πραγματικότητα χαίρονται κιόλας.. μαζί με τα μακάρια θύματά τους.

          Reply

Leave a Reply