ΠΕΡΙ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

Δουλειά δεν είχε ο διάολος γ@μούσε τα παιδιά του.
Αυτό είναι τώρα το πάπλωμα του καβγά, το ότι κάποιοι ευρωβουλευτές τα πιάνανε απ’ τους Καταριανούς. Λες και
επηρεάζει κάτι τέτοιο, άμεσα τουλάχιστον, τη ζωή του “Έλληνα” ή του “Ευρωπαίου” πολίτη. ‘Η λες και με τη διαλεύκανση [;] της φοβερής υπόθεσης λύθηκε το πρόβλημα της διαφθοράς στον πολιτικό κόσμο.
Υποθέτω ένας απ’ τους λόγους που το θέμα σπρώχνεται [εν Ελλάδι] είναι τα αφηγηματικά του πλεονεκτήματα : το ποδοσφαιρικό φόντο, η “γοητευτική” βουλευτής, ο “κούκλος” σύντροφος…
* Και εξ αυτών το πόσο βολικά αποπροσανατολιστικό είναι. Όλα αυτά στο πλαίσιο πάντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το “πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου”, την υγεία, παραδομένη στα χέρια μιας εγκληματικής συμμορίας με επιστημονικά διπλώματα, που βρίσκεται σε σχέση επιβιωτικής εξάρτησης από τις Big Pharma. Οι οποίες ελέγχουν, με πακτωλούς χρημάτων μπροστά στους οποίους τα του Κατάρ είναι ψίχουλα, επιστημονικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό εν τω άμα.
Και η οποία [Ευρωπαϊκή Ένωση] έχοντας αυτοκαταδικαστεί σε λιμοκτονία για το χατίρι ενός πολιτικού ανδρείκελου των ΗΠΑ, προωθεί διατάξεις
διαλυτικές της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής της.

* Χώρια το μπούρδα-μπούρδου που έχει πυροδοτηθεί ανάμεσα στα “κόμματα εξουσίας”.

6
(Visited 114 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar December 12, 2022 at 11:32 am

    Πιο στημένο πεθαίνεις. Κυριολεκτικά.

    Reply
    1. Oannes December 12, 2022 at 11:47 am

      Σούπερ βολικό όμως. Οι κάποιας ηλικίας ειδικά κυρίες που γνωρίζω, ρουφάνε άπληστα κάθε λεπτομέρεια σχετική με την “κούκλα” και τον “κούκλο”.

      Reply
      1. stcigar December 12, 2022 at 11:52 am

        Λιγνάδης, Πισπιρίγκου, Πατεραντώνιος, Καϊλή: τι κοινό μπορεί να έχουν μεταξύ τους; Τίποτα. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρό τους, αρκεί να τους βολεύει τη συγκεκριμένη στιγμή.

        Reply
        1. Oannes December 12, 2022 at 1:34 pm

          Ίσως σιγά σιγά να αρχίσουν να πυκνώνουν σκάνδαλα με “πολιτικό” άρωμα, προς μεγιστοποίηση της πειστικότητας. Από τέτοια, τύπου Καϊλή κλπ. υπάρχουν υποθέτω με τη σέσουλα “κάβα” περιμένοντας τη στιγμή.
          Εν τω μεταξύ είμαι περίεργος τι θα λένε τώρα για το νέο έγκλημα τα φεμινοπουστάκια. Θα βάλουν κι εδώ το “πάθος” σε εισαγωγικά; θα πουν ότι η “17χρονη” θεωρούσε ιδιοκτησία της την “23χρονη” και γι’ αυτό τη σκότωσε; ή απλώς θα κάνουν το μοσκιό να πούμε.
          Αν και κάτι μου λέει ότι κι εδώ υπαίτιοι θα βγουν τελικά οι άνδρες, που …έχουν μολύνει τις γυναίκες με την τοξική αρρενωπότητά τους.

          Reply
  2. stcigar December 12, 2022 at 1:30 pm

    Θα μπορούσα να γράψω διάφορα για τις πολιτικές προεκτάσεις της εν λόγω υπόθεσης, αλλά, όπως θα έχεις παρατηρήσει, τελευταία δεν έχω καμία διάθεση για σχολιασμό “πολιτικών” θεμάτων. Ιδιαιτέρως αποκαρδιωτικό πάντως είναι το γεγονός ότι, σε μια χώρα που σπεύδει να χειροκροτήσει και το τελευταίο καλάθι του Αντετοκούμπο, δεν βρέθηκε κάποιος να υποστηρίξει με το τεκμήριο έστω της αθωότητας μια ελληνίδα που βάλλεται στο εξωτερικό.

    Reply
    1. Oannes December 12, 2022 at 1:37 pm

      Έλα ντε. Μιλάμε για συνωμοσία εφ’ όλης της ύλης …κινηματογραφικού επιπέδου. Αυτό φαίνεται από πολλά και διάφορα. Είναι τόσο τερατώδες που υπεκφεύγει της αντιλήψεως του “πολίτη” ακριβώς γι’ αυτό.

      Reply
      1. stcigar December 12, 2022 at 2:11 pm

        Μην το συζητάμε. Από τον κορωνοϊό και μετά έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Η ταινιούλα με την αμερικάνικη σημαία στο φεγγάρι θυμίζει πλέον μαθητική φάρσα. Ζούμε στην εποχή του CONSPIR-19.

        Reply

Leave a Reply