ΠΕΡΙ “ΑΡΝΗΤΩΝ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

Οι τηλεοπτικοί βόθροι της κυβερνητικής προπαγάνδας δίνουν τα ρέστα τους, μιλώντας για τους “5-6” μαθητές που κάνουν κατάληψη, εμποδίζοντας τους υπόλοιπους να μπουν στο σχολείο.
Το σκανδαλώδες, που εντέχνως αποσιωπούν παρουσιαστές και συνοδοιπόροι, είναι ότι …ο μαθητής που αρνείται να προσκομίσει το αποτέλεσμα του τεστ, χάνει όχι μόνο το δικαίωμα μαθήματος στη σχολική αίθουσα, αλλά και εκείνο της
τηλε-εκπαίδευσης, ότι μιλάμε δηλαδή για πρακτικές εκβιασμού πρωτοφανείς στα χρονικά …της Χούντας.
Σε ένα από τα τοξικά [από κάθε άποψη] πάνελ, ακούς ένα δικηγορίσκο να τσιρίζει : “αν είναι δυνατόν, να ονομάζουμε το self test ‘ιατρική πράξη’ …έχουμε τρελαθεί τελείως σ’ αυτή τη χώρα”. Αντιλαμβάνεσαι αίφνης, πού το πάει το ανθρωπάριο, αλλά και πού το πάει η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα με τη χυδαιότητα των self tests: κάποιο περίεργο
παραθυράκι έχουν βρει, μέσα απ’ το οποίο τα self tests θα περνάνε ως …μη ιατρική πράξη, και ως εκ τούτου η εκβιαστική επιβολή τους …δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη.
Αυτό, όταν είναι δεδομένο, συμφώνως τω νόμω, ότι “ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει σκοπό την με
οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου”, ενώ “ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες που έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην αποκατάσταση ή στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της επιστήμης”.
Το κερασάκι σε όλα τα παραπάνω : μιλάμε για “τεστ” του οποίου η φερεγγυότητα
αμφισβητείται από τους ίδιους τους ειδικούς, και το αποτέλεσμα του οποίου πρέπει να επιβεβαιωθεί με …άλλο τεστ.

Ελπίζει κανείς και εύχεται, οι εξελίξεις να διαψεύσουν τους λασπάνθρωπους: ήδη ακούγονται φήμες για “ξεσηκωμούς” και μηνύσεις σε διάφορα σχολεία ανά την επικράτεια.

3
(Visited 118 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Oannes April 15, 2021 at 10:52 am

    Πάνω στα νεύρα μου, ξέχασα το βασικότερο, που είναι και το γελοιωδέστερο: ότι είτε θετικός βγεις στο self test της ξεφτίλας, είτε αρνητικός, το αποτέλεσμα είναι ίδιο και απαράλλαχτο: μάσκες, social distancing, κοκ.
    Πώς να μην είναι έτσι άλλωστε, όταν το ίδιο ισχύει ακόμα και για τους …εμβολιασμένους;

    Reply
    1. Oannes April 15, 2021 at 6:02 pm

      Ακριβώς πριν δω το μήνυμα με την παραπομπή διάβαζα αυτό. Ψιλοπαράνοια, με το που το έκλεισα το ξανάνοιξα.
      Εδώ σιγά σιγά χοντραίνει το πράμα και για λόγους εύρυθμης για το θεαθήναι λειτουργίας του τουρισμού θα μας πάνε καροτσάκι αλά Αυστραλία, πιστεύω.

      Reply
  2. stcigar April 15, 2021 at 6:29 pm

    Προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί από την ικανότητα της εν λόγω κυβέρνησης να μετατρέπει το εκάστοτε πρόβλημα σε lose-lose situation επιλέγοντας τη χειρότερη δυνατή λύση τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Σε περίπτωση πάντως που ξαναβγεί θα είναι η απόδειξη που όλοι περιμένουμε ότι μπορεί κανείς να κάνει τις μεγαλύτερες μαλακίες and get away with it.

    Reply
    1. Oannes April 15, 2021 at 7:17 pm

      Εδώ ισχύει ο κανόνας ότι οι δειλοί, οι ανίκανοι, γενικώς τα ανθρωπάρια, είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορεί να σου τύχει. Υπό συνθήκες γίνονται οι πιο αδίστακτοι.

      Reply

Leave a Reply