ΠΑΝΔΗΜΙΑ : ΤΟ “ΤΕΛΟΣ” ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

του Στέφανου Μπακατσή

Ασχέτως με το πόσο επικίνδυνο είναι ή μπορεί να γίνει αυτό το πρόσφατο φρούτο, δεν παύει να είναι περίεργο που ξαναπαρουσιάστηκε μια εξαφανισμένη ασθένεια και μάλιστα η περηφάνεια και το βασικό επιχείρημα των υπέρμαχων του μαζικού εμβολιασμού. Θυμίζω επίσης ότι δεν υπήρξε άλλη χρονιά που να παρουσιάστηκαν τόσες ιώσεις όσες τη φετινή χωρίς ενδιάμεσα διαλείμματα ούτε άλλη χρονιά με τόσο υψηλό επίπεδο θνησιμότητας. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό που υποστηρίζω εδώ και καιρό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ούτε από τους υπέρμαχους των μέτρων ούτε από τους αρνητές τους, αλλά μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά χωρίς να το προσέχει και να θορυβείται κανένας. Οπότε το ξαναλέω και μακάρι να πέφτω έξω έτη φωτός:
Αυτό που παρουσιάστηκε ως το τέλος της πανδημίας, είναι στην πραγματικότητα η αρχή της. Ο καταχρηστικός εμβολιασμός, οι μάσκες και οι αποστάσεις (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) έχουν δημιουργήσει ανθεκτικές μεταλλάξεις όχι μόνο του κορωνοϊού, αλλά και άλλων παρομοίως μεταδιδόμενων μικροοργανισμών, ενώ συγχρόνως έχουν εξασθενίσει την αντίσταση των φορέων τους. Αυτό που ξεκίνησε δηλαδή ως μια εικονική πανδημία, κατέληξε, λόγω των καταστροφικών μέτρων αντιμετώπισης, μια ιατρογενής πανδημία που θα δημιουργήσει καινούριο φαύλο κύκλο καταστροφικών μέτρων και ούτω καθεξής.

4
(Visited 187 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Oannes May 23, 2022 at 9:53 am

    …Τα σχόλιά σου φαίνονται δυστυχώς, πιο εύστοχα από ποτέ.
    Να προσθέσω την, τουλάχιστον περίεργη, παράμετρο της …ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, της οποίας μέλη αποκλειστικά [;] είναι προς το παρόν τα κρούσματα. Πράγμα που προοιωνίζεται [I hope I’m wrong] γενικευμένο χάος, δια της ενεργοποιήσεως διαφόρων “ρατσιστικών”, “ομοφβικών” κτλ. παραμέτρων.

    Reply
    1. stcigar May 23, 2022 at 10:26 am

      Πίστεψέ με, κάθε μέρα επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι όλα τα παραπάνω είναι απλώς θεωρητικές μαλακίες, ότι δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν σταλήθεια, ότι.. οτιδήποτε. Αλλά τα σημάδια δεν είναι καλά και όσο περνάει ο καιρός γίνονται χειρότερα, για όσους τουλάχιστον δεν συγχέουν τις διαπιστώσεις με τις ελπίδες τους. Όσον αφορά δε τους άντρες ομοφυλόφιλους – γιατί περί αυτού πρόκειται – ήταν ζήτημα χρόνου η ανεύθυνη διαφήμιση ενός αποδεδειγμένα επικίνδυνου lifestyle να καταλήξει σε μια νέα μορφή AIDS. Καμία νύξη για προφυλάξεις, αντενδείξεις, ένα μέτρο τέλος πάντων – τίποτα. Κάπου μου μπαίνουν πλέον ιδέες ότι τα “δικαιώματα” των ομοφυλόφιλων έχουν απώτερο στόχο την εξόντωσή τους. Όχι δηλαδή ότι για τους υπόλοιπους θα δείξει έλεος η πολιτική ορθότητα που κατά τη γνώμη μου αποτελεί αυτή τη στιγμή το Νο1 κίνδυνο της ανθρωπότητας από τον οποίο πηγάζουν όλα τα υπόλοιπα.

      Reply
      1. Oannes May 23, 2022 at 11:31 am

        Το περί “δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων που έχουν σκοπό την εξόντωση τους” μόνο περίεργο δεν ακούγεται για μια χώρα όπως η Αμερική : Η Πρώτη (χρονολογικά και …τη τάξει) ιεραπόστολος της αντισύλληψης και θεμελιώτρια του σημερινού συστήματος του Planned Parenthood, Margaret Sanger, έχει πανηγυρικά αποκαλυφθεί ως …ιεραπόστολος της ευγονικής,με διασυνδέσεις με την ΚΚΚ. Αντικειμενικός σκοπός της MS ήταν η μέσω ελέγχου των γεννήσεων μείωση του πληθυσμού των Αφροαμερικανών. Η εν λόγω αποτελεί ίνδαλμα και πρότυπο της Hillary Clinton.

        Reply
  2. tolpap July 17, 2022 at 12:07 pm

    Ακριβώς αυτό! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τόσα εκατομμύρια ετών εξέλιξης των θηλαστικών και του ανθρώπου ειδικότερα ως το πιο εξελιγμένο είδος και η φύση, ο θεός, ας το πει ο καθένας όπως θέλει, άφησε και διατηρείται η ίδια δίοδος και όδευση, με πολύπλοκο μάλιστα μηχανισμό προστασίας, για την τροφή και την αναπνοή, των 2 δηλαδή σοβαρότερων λειτουργιών του ανθρώπου… Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά θεωρώ ότι αν έπρεπε να διαχωριστούν οι δύο αυτές λειτουργίες για θέμα υγείας, όπως τώρα με την μάσκα σαν θυρίδα προστασίας στην αναπνοή, η φύση θα το είχε προνοήσει.

    Reply

Leave a Reply