Ο JEFFREY EPSTEIN ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα παράμετρος της υπόθεσης Epstein που ακουμπάει στο #MeToo movement. Αυτή προκύπτει από συζητήσεις, στις οποίες έχω εντρυφήσει – χώρια τα άρθρα & το 1.000 σελίδων βιβλίο γι’ αυτόν που έχω από πέρυσι. Η παράμετρος, εκτός “αιχμής” επικαιρότητας, αφορά στο φορμάρισμα ενός new normal περί τα σεξουαλικά ήθη. Σύμφωνα με αυτό, οι 16χρονες έως 18χρονες τις οποίες βασικά “απασχολούσε” ο Jeffrey Epstein, αντιμετωπίζονται ως “αθώες παιδούλες” που …εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με άτομα όπως ο Alan Dershowitz, να πούμε [διασημώτατος καθηγητής του Harvard, δικηγόρος εκτός των άλλων των Trump και …Epstein] με το βάρος της συζήτησης να πέφτει στο “σκανδαλώδες” της σεξουαλικής εμπλοκής “underage girls” με μεσήλικες ή και υπερήλικες. Με τους συζητητές δηλ. να αγνοούν / υποκρίνονται ότι αγνοούν την πραγματικότητα που αφορά σε μια δεκαεπτάχρονη, στην Αμερική τουλάχιστον, και το σημείο στο οποίο [όχι τώρα αλλά ανέκαθεν] μπορεί / μπορούσε να φτάσει για το χρήμα ή την ανάδειξή της. Να “αγνοούν” επίσης ότι η λέξη “παιδοφιλία” αφορά διαφορετικό ηλικιακό γκρουπ από τα προαναφερθέντα.
Ενδιαφέρον έχει επίσης η ύπαρξη ονομάτων στα έγγραφα, τα οποία είναι
μαυρισμένα. Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν τη σχέση του E. με προσωπικότητες του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, αλλά και εκείνου των μυστικών υπηρεσιών – όχι μόνο του Ισραήλ και των ΗΠA : από τον Αντνάν Κασόγκι [οι παλαιότεροι θυμούνται τα περί βίου και πολιτείας του δισεκατομμυριούχου έμπορου όπλων] και τον Εχούντ Μπάρακ [επικεφαλής των IDF, πρωθυπουργός του Ισραήλ στα late ’90s], μέχρι τον Robert Maxwell * και τον Leslie Wexner ** και φυσικά φυσιογνωμίες κυρίαρχες της τρέχουσας επικαιρότητας όπως οι Trump, Musk, Gates.
Το timing με το οποίο έχει έρθει η ιστορία στο προσκήνιο δεν μπορεί να είναι άσχετο με τις αμερικανικές εκλογές, αλλά και τον ισραηλινοπαλαιστινιακό πολεμο – η σοβαρότητα της σχέσης αυτών των δύο δεν θα έπρεπε να υποτιμηθεί.
Δεδομένης της εμβέλειας της υπόθεσης είναι αδύνατο να καλυφθεί από ένα κείμενο, ή ακόμα και δυο ή τρία. Πόσο μάλλον, όταν πιθανότατα θα μετατραπεί σε “κυλιόμενη” [με ολοένα και πιο “νέες αποκαλύψεις”] μέχρι τον
Νοέμβριο τουλάχιστον. Ως εκ τούτου θα ασχοληθώ με μια σειρά πτυχών της, αρχής γενομένης από την σχέση του JE με τον Donald Trump. Όχι ότι αυτή θυμίζει σε τίποτα κάποιους ισχυρισμούς των “δημοκρατικών” μίντια, ούτε όμως και είναι ανύπαρκτη όπως τη θέλουν κάποιοι άλλοι.

* Ο μεγιστάνας των μίντια, πολιτικός, πράκτορας της Mossad και αποκαλυφθείς ως απατεών μετά τον θάνατό του, ο οποίος πυροδότησε …συνωμοσιολογικές θεωρίες ως προς την αληθινή του αιτία. Πατήρ, “παρεμπιπτόντως” της συγκατηγορούμενης του JE, Ghislaine Maxwell.

** Ο άνθρωπος που ουσιαστικά διαμόρφωσε επί σειρά δεκαετιών τις σχέσεις αμερικανικοεβραϊκής κοινότητας, αμερικανικών κυβερνήσεων και ισραηλινού κράτους.

4
(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply