ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ …ΟΙ COVIDIOTS!

Δεν είναι ίσως της παρούσης αλλά, καλό θα ήταν να εγκύψει κανείς στο ιστορικό background της Ελβετίας, ώστε να πάρει μια ιδέα του τι κρύβεται πίσω από τη φιλειρηνική βιτρίνα της “υποδειγματικά εύτακτης” χώρας.
Αυτό είναι το υποτιθέμενο παρήγορο στοιχείο, υπό την έννοια του ότι “εμείς δεν είμαστε Ελβετία”. Από την άλλη, “όλα είναι σχετικά”, ιδίως σε ένα κόσμο όπου “όλα αλλάζουν”, τη ευγενική φροντίδι των κ.κ
Schwab, Gates και οσονούπω [με το worst case scenario] Biden.
Αντιγράφω από την παρουσίαση του “Θέματος”. Ενδιαφέρον έχουν πέρα απ’ την ουσία, οι
διατυπώσεις:

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική που ο Γουίλι Όγκιερ, ένας από τους κορυφαίους συμβούλους για θέματα δημόσιας υγείας στην Ελβετία, πρότεινε κάτι
τουλάχιστον αμφιλεγόμενο για να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός:
«Όποιος παραβλέπει εσκεμμένα τους κανόνες απόστασης και υγιεινής θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές του. Προτείνω αυτά τα άτομα να καταγράφονται, τα νοσοκομεία να γνωρίζουν τα στοιχεία τους και να μην τους παρέχεται κρεβάτι εντατικής θεραπείας».


Το “Θέμα” συνεχίζει:

Ακόμα πιο σοκαριστική, όμως είναι η ανακοίνωση της Ελβετικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (SGI). Αφού ενημέρωσε τους πολίτες ότι οι 876 ΜΕΘ που υπάρχουν στη χώρα έχουν πλέον γεμίσει, και καθώς δεν αναμένεται να αδειάσουν σύντομα, ζητά από αυτούς να δηλώσουν αν επιθυμούν να νοσηλευθούν σε περίπτωση βαριάς νόσησης.
«Όλα τα άτομα – ειδικά εκείνα που διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο από το νέο κορονοϊό – καλούνται να δηλώσουν εκ των προτέρων την επιθυμία τους, γραπτά ή τηλεφωνικά, για το αν θα ήθελαν ή όχι να ληφθούν μέτρα που παρατείνουν τη ζωή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας. Η δήλωση υποστηρίζει τους συγγενείς σας καθώς και τις ομάδες των μονάδων εντατικής θεραπείας στη λήψη αποφάσεών τους, και συνεπώς στην παροχή κατάλληλης θεραπείας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Το
“ακόμα πιο σοκαριστική” θα μπορούσε να αποτελεί τυχαία ανακολουθία μετά το “τουλάχιστον αμφιλεγόμενο”. Θα μπορούσε να αποτελεί και μέρος τακτικής: μέσα από ένα συνειδητό “ήξεις-αφήξεις” το έδαφος καλλιεργείται, ο σπόρος σπέρνεται, οι αντιδράσεις του κόσμου καταγράφονται και ομαδοποιούνται ως τάσεις *
Τώρα, να αφιερώσει κανείς χρόνο για να σχολιάσει την ανακοίνωση του κυρίου Όγκιερ, συμπεριλαμβανομένης της “σχολαστικότητας” με την οποία θα αξιολογούνται οι …αρνητές του Covid, θα ήταν μάλλον παρακμιακή πρωτοβουλία : μιλάμε για
καταδίκη σε θάνατο για διατύπωση “αιρετικών απόψεων” όχι πλέον εναντίον της θρησκείας, αλλά της νέας “θρησκείας” των λοιμωξιολόγων. Οποιος δεν καταλαβαίνει για τι κτηνώδη αναβίωση της Ιεράς Εξέτασης μιλάμε εδώ, δεν θα το καταλάβει ούτως ή άλλως.

Το link για το άρθρο:
https://www.protothema.gr/world/article/1066372/elvetia/

* ήδη είχα “κρούσματα” γνωστών που χειροκρότησαν την πρόταση. “Στο Twitter” άλλωστε, κατάρες του τύπου “να πάθεις covid, να μη βρίσκεις εντατική και να ψοφήσεις σαν το σκυλί” βρίσκονται στην ημερησία διάταξη για τους …covidiots – έχω αντιμετωπίσει τέτοιες ο ίδιος.




4
(Visited 73 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Ε November 18, 2020 at 6:07 pm

    Eνα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου , τωρα που εμφανιστηκαν τα εμβολια αυξανονται παγκοσμιως εκθετικα τα κρουσματα ! Πολυ βολικο για την υποχρεωτικοτητα τους , ε ? Τελος παντων , τυχαιο θα ναι ..

    Reply
    1. Oannes November 18, 2020 at 6:51 pm

      Όπως με το lockdown που δεν ήθελε ο Λούλης αλλά, τι να κάνει, το έκανε, έτσι και με τα εμβόλια. Κάτι μου λέει ότι …θα αναγκαστούν να μας αναγκάσουν.

      Reply
  2. Ε November 19, 2020 at 9:27 am

    Χα χα ,, Οπως μου ειπε κι η συζυγος με τον πανικο που σπερνουν τα media δεν θα χρειαστει καν να μας υποχρεωσουν , ο κοσμος απ την τρομαρα του θα τρεξει να το κανει απο μονος του..Τριβουν τα χερια τους οι φαρμακευτικες ..

    Reply
    1. Oannes November 19, 2020 at 9:34 am

      Δεν είμαι τόσο σίγουρος γι’ αυτό. Οι [πνευματικά] ευπαθείς ομάδες σίγουρα, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που είναι στα κάγκελα μ’ αυτή την υπόθεση. Γι’ αυτό άλλωστε και το κόλπο είναι δωρεάν, με τις κατά τόπους “κυβερνήσεις” να “πλερώνουν” το λογαριασμό.

      Reply

Leave a Reply