Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ KARDASHIANS

Δεν ξέρω αν η επιλογή πρωτοσέλιδου του κυρίου Χίου διέπεται από το “σκεπτικό” που θα αναπτύξω παρακάτω και μια, εξ αυτού, σαρδόνεια διάθεση χτυπήματος των Κασσελακικών με τα δικά τους όπλα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση :
Η
εν μια νυκτί αναβάθμιση του κυρίου Κασσελάκη σε celebrity – ηγέτη της “κεντροαριστεράς” και της “αξιωματικής αντιπολίτευσης”, έγινε απ’ την αρχή με εξωπολιτικούς όρους. Για την ακρίβεια με όρους κουτσομπολιού και ριάλιτι. Ανεξαρτήτως αξίας του που ίσως αποκαλυφθεί στο μέλλον [για όλα πρέπει να είναι έτοιμος κανείς] ο κύριος Κασσελάκης επεβλήθη επικοινωνιακά στο ελληνικό κοινό ως “νέος, ωραίος και επιτυχημένος”. Και φυσικά ως gay γαμπρός, μαγνητίζοντας ποσοστό νέων ψηφοφόρων, διψασμένων για “αλλαγή εδώ και τώρα” και ενήμερων για τις προόδους της woke culture στις χώρες – πρότυπά μας.
Αυτό που δείχνει να διαφεύγει από τον χρήστη – λακωνικό σχολιαστή του ‘Μακελειού’, πάνω, είναι ότι η μετατροπή του ιδιωτικού σε δημόσιο [και τανάπαλιν] έχει τους
δικούς της όρους : δεν μπορείς να την περιορίσεις, ας πούμε, στη σκυλίτσα των Στέφανου, Tyler, στο 1.5 εκατ. αξίας σπίτι τους στο Κολωνάκι, ή στο “βρώμικο” που έφαγαν σε καντίνα επαρχιακής πόλης με την ιδιοκτήτρια να περιγράφει πόσο “απλοί και ευγενικοί” ήταν.
Αν το σχέδιο είναι η μετατροπή της πολιτικής σκηνής σε σκηνικό των Kardashians, πρέπει να αναμένεις και τις
παρενέργειες : τους …haters και τα “τοξικά” κουτσομπολιά τους.
Εκτός αν αυτό για το οποίο κόπτεται ο χρήστης είναι η διαφύλαξη του ίματζ του κυρίου Κασσελάκη ως κάποιου που τιμάει το στεφάνι του.
“Παρεμπιπτόντως”, στο παρακάτω
βίντεο δεν μας τα λέει τόσο καλά ο κυρ-Στέφανος. Γιατί [χωρίς διάθεση κουτσομπολιού ή μετατροπής της πολιτικής σε ριάλιτι] ο λόγος που διετάχθη η εισαγγελική έρευνα δεν ήταν το “δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά η αποκάλυψη του ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρίας εις την αλλοδαπήν, πράγμα ασύμβατο νομικά με την ιδιότητα του αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος.


5
(Visited 75 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Anonymous March 6, 2024 at 12:19 pm

    Ειλικρινά απορώ πως ο Στέφανος δεν έχει κάνει κάποια ,όπως το συνηθίζει τελευταία, σε ζωντανές εκπομπές που αναφέρονται στον ίδιο.
    Αρχίζω πλέον να αμφιβάλω ότι όχι μόνο δεν είναι αυτός που τόσο προσπαθεί να μας πίσει ότι είναι αλλά με όλες αυτές τις δηλώσεις του περι δικαιοσύνης και να είναι φωνή της κοινωνίας.
    Αυτήν την στιγμή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας διεξάγεται ένα άτυπο πείραμα που όμοιο της δεν έχουμε δει πουθενά αλλού.

    Reply
    1. Oannes March 6, 2024 at 2:00 pm

      Πιστεύω ότι, με όλες τις ιδιαιτερότητές του, αποτελεί μέρος ευρύτερου πειράματος. “Οικουμενικού”…

      Reply
  2. stcigar March 6, 2024 at 12:29 pm

    Τα μόνα εξώφυλλα που χαζεύω εδώ και χρόνια στα περίπτερα, είναι αυτά του Μακελειού: αριστουργήματα vintage κιτς αισθητικής τόσο από άποψη μορφής όσο και περιεχομένου.

    Reply
    1. Oannes March 6, 2024 at 12:59 pm

      👍👍👍👍👍👍

      Reply
    2. Oannes March 10, 2024 at 7:27 pm

      Πώς πάει η ανάρρωση;

      Reply
      1. stcigar March 10, 2024 at 8:27 pm

        Τελικά επρόκειτο για.. επιδείνωση. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα εδώ και καιρό που δεν αισθάνομαι σαν δοχείο ραδιενεργών αποβλήτων. Ελπίζω να μην έχει κι άλλο encore. Το προηγούμενο φετινό χτύπημα ήταν γρίπη τύπου Α, το εν λόγω γρίπη τύπου Β. Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι προ τριετίας προβλέψεις μου για έξαρση των ιώσεων επιβεβαιώθηκαν και με το προσωπικό μου παράδειγμα.

        Reply
        1. Oannes March 10, 2024 at 8:38 pm

          Πρέπει όντως να παίζει ρόλο η έκθεση στα fuckin’ ΜΜΜ. Και άλλο ένα άτομο που ξέρω που κινείται διαρκώς με αυτά, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας [early ’20s] και μάλιστα ανεμβολίαστο, κάθε τρεις και λίγο είναι με κάποια ίωση. Αλλά τα περνάει όλα αβρόχοις ποσί. Δεν αποκλείεται χάρη και σε μια μόνιμη λήψη, τους χειμερινούς μήνες, των γνωστών συμπληρωμάτων. Το λέω γιατί από φυσική κράση, δεν νομίζω να βρίσκεται και σε πρωταθλητικό επίπεδο.

          Reply
          1. stcigar March 10, 2024 at 8:59 pm

            Ελπίζω να μου επιστρέψουν τις πινακίδες μεθαύριο και θα κοιτάξω στο μέτρο του δυνατού να μην ξαναμπώ σε λεωφορείο. Αν δεν μου τις είχαν πάρει από την άλλη, το πιθανότερο είναι ότι, εκεί που παρκάρω εξ ανάγκης το αμάξι, θα μου το είχαν κάψει όπως τόσα και τόσα τελευταία οι αναρχικοί. Τις προάλλες είχαν κρυφτεί πίσω του κάτι καλόπαιδα και πετούσαν μολότοφ στους απέναντι αστυνομικούς. Ο λόγος που σώθηκε είναι ότι δεν πετούσαν και οι αστυνομικοί προς αυτούς..
            https://www.youtube.com/watch?v=19dP84Q4Qus

            Reply

Leave a Reply