Ο ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΚΑΙ Η “ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”…

Διαγωνισμός χωριάτικης κομπορρημοσύνης και κωλοπετσωμένης αχρειότητας από “επιστήμονα” και “δημοσιογράφους”. Όποιος διαφωνεί με τον πεφωτισμένο Γεροτζιάφα είναι εξ ορισμού ακροδεξιός και τεχνοφοβικός. Κι ακόμα και χωρίς το πρώτο ελάττωμα, το δεύτερο – το αληθινά ασυγχώρητο – τον κατατάσσει στους τροφοδότες της ακροδεξιάς, ας είν’ κι αριστερός ο ίδιος.
Αξίζει να αντιπαραβάλλει κανείς τον
καφενόβιο λόγο του [και πολιτικάντη πλέον] καθηγητή της Σορβόνης με εκείνον του κυρίου Κούβελα στο προηγούμενο post.
Δεξιά κάτω, ποιών την νήσσαν, ο κύριος Καλλαρύτης.

5
(Visited 80 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. EMMANOUEL July 15, 2023 at 2:49 pm

    Εμεις κυριε Γεροτζουφιε που ειμεθα εντεχνοφοβικοι ποσο πιανουμε στο φασιστομετρο ?!!
    Ο Καλαρυτης ,ως δεξιος , φυσικα και θα κανει την παπια οταν οι αλλοι βαζουν αυτογκολ ..

    Reply
    1. Oannes July 15, 2023 at 7:00 pm

      Η πλάκα είναι ότι, μιλώντας για τον εαυτό μου πάντα, μόνο τεχνοφοβικός δεν αισθάνομαι. Λάτρης της επιστημονικής φαντασίας είμαι από παιδάκι, άρχισα να προγραμματίζω μουσική από το 1991 και σερφάρω στο διαδίκτυο απ’ την πρώτη στιγμή που υπήρξε διαδίκτυο [1993]. Μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης μου αποτελείται από βιβλία “εκλαϊκευμένης επιστήμης” – το πρώτο που αγόρασα ποτέ ήταν το “Φυσική και Φιλοσοφία” του Χάιζενμπεργκ στα μακρινά early ’80s.
      Ο κωλοτυπάκος στον οποίο αναφερόμαστε είναι αντιπροσωπευτικός του είδους του : ένας αγράμματος που δεν μπορεί να βάλει δυο λέξεις στη σειρά. Το μόνο του “επιχείρημα” είναι ένα πτυχίο που, στην καλύτερη [όχι και πιθανότερη] περίπτωση, απέκτησε όντας ικανός αποκλειστικά στην “ειδικότητά του”.

      Reply

Leave a Reply