Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Βλέπω στο δελτίο ειδήσεων, μια από τις πιο «συμπαθείς μου» παρουσίες της πολιτικής σκηνής : δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Πιερρακάκης [προβάλλεται ότι] έχει το knack σε μια «νεολαία» που η «νεανική επαναστατικότητά της» διέπεται απ’ τους νόμους της what’s upp παρέας, όταν δεν εμψυχώνει τις ακραίες πτέρυγες της πολιτικής ορθότητας. «Η τεχνολογία τρέχει πολύ γρήγορα» αρκείται να πει ο κύριος Πιερακάκης, κάθε φορά που θέλει να δικαιολογήσει νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Εδώ, εν μέσω [αυτο-]επαίνων για τη συμβολή του
freedom pass στην αυξημένη εμβολιαστική κινητικότητα των νέων, συζητήσεων για σχέδια προσέλκυσης ακόμα περισσότερων, και κάλυψης με δορυφορικό Ίντερνετ περιοχών που είναι ακόμα ακάλυπτες [μη χάσουν το κελεπούρι…], βρίσκει χρόνο να ενημερώσει για τη διαμόρφωση νέας πλατφόρμας, μέσω της οποίας θα εκδίδονται κωδικοί εξαίρεσης για τους πολίτες που δικαιούνται να μπαίνουν δωρεάν στον δακτύλιο του κέντρου της Αθήνας [!!!]. Η εξαίρεση αφορά κατόχους ηλεκτρικών, υβριδικών κοκ. οχημάτων. Όπερ σημαίνει ότι οι μη κάτοχοι τέτοιων οχημάτων, de facto λιγότερο εύποροι απ’ τους πρώτους, είμαστε οι ενδεδειγμένοι για να φορτωθούμε ένα επιπλέον χαράτσι.
Η συνεισφορά των πλατφορμών του κυρίου Πιερρακάκη είναι όντως «επαναστατική» : ταχύτερη και δίχως «περιττούς διαλόγους» με καταναλωτές-φορολογούμενους, εφαρμογή των
φετφάδων της κυβέρνησης. Η οποία κυβέρνηση, επί της ουσίας, δεν έχει να συζητήσει τίποτα ούτε με τους υποτιθέμενους πολιτικούς της αντιπάλους.
Το αρειμάνιο γλείψιμο προς τον κύριο Πιερρακάκη για την «καταπληκτική δουλειά που κάνει», αποτελεί μέρος του
τελετουργικού προσκυνήματος της νέας τεχνολογίας. Και προέρχεται απ’ όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος.

6
(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Reply