Ο “ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΣΙΑΛΟ

“Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει για τα εμβόλια καλύτερα και από εμένα”. Με ανάρτηση στο Facebook ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, νυν τιμητής των καθ’ ημάς εξ αποστάσεως κύριος Μόσιαλος, εξαίρει το τρόπο με τον οποίο η τηλεοπτική περσόνα προσεγγίζει το θέμα. Ανωτέρω, το βίντεο του κυρίου Τσουκαλά που επέλεξε ο επιστήμονας.
Όταν διαθέτεις τις πνευματικές προδιαγραφές ενός
…Ηλία Μόσιαλου, σου είναι δύσκολο να υποκριθείς τον μετριοπαθή : η “περίφημη φράση του” που έγινε viral, κρύβει μια τεράστια, όσο και γελοία έπαρση: γιατί η πλήρης ανάπτυξη του νοήματος όπως προκύπτει απ’ αυτήν είναι: “ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα για τα εμβόλια ακόμα κι από μένα …που είμαι ο καλύτερος…”

“Ό,τι πει η επιστήμη. Δεν θα αμφισβητήσω εγώ την επιστήμη ρε φίλε…”
Δεν υπάρχει τρόπος να πάρει κανείς στα σοβαρά τον κύριο
Τσουκαλά, παρόλο που η περίπτωσή του, υπό μορφήν βίντεο compilation, μπορεί να αποτελέσει σοβαρή διέξοδο διασκέδασης [ίσως και σοβαρό κίνδυνο να πεθάνεις απ’ τα γέλια]. Εννοώ δεν μπορείς να τον πάρεις σοβαρά ούτε στον τομέα που θεωρεί ότι δικαιούται διά να ομιλεί, σε αντίθεση με εκείνον της επιστήμης. Το ποδόσφαιρο.
Βεβαίως η αθυροστομία και οι βίαιοι τρόποι του κυρίου “Άντε Γεια” σε καμία αντίθεση δεν έρχονται με την ταπεινότητα που επιδεικνύει μπροστά στην “επιστήμη”. Βασική ιδιότητα ενός χούλιγκαν είναι
η του τσάτσου, του ενεργούμενου της εξουσίας, ποδοσφαιρικής τε και πολιτικής [άνευ ουσίας η διαφορά ανάμεσα στις δύο], τα dirty jobs της οποίας είναι καθήκον του να κάνει.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα μπορούσε να είναι
μαγειρεμένο, from scratch, κατόπιν παραγγελίας και με πάσαν λεπτομέρεια. Πιθανολογώ ότι δεν είναι, ένεκα κάποιων φράσεων που ακούγονται περί νεκρών από άλλες ασθένειες. Πάλι που ξέρεις…
Ακόμα όμως κι αν προέκυψε τυχαία, ο λόγος της επιλογής του είναι απλός και περικλείεται σε μια φράση του κυρίου Τσουκαλά:
“γιατί αν δεν κάνω εμβόλιο δεν μπαίνω Καραϊσκάκη ρε φίλε…αν δεν κάνω εμβόλιο δεν μπαίνω αεροπλάνο να πάω Μάντσεστερ και Λίβερπουλ να δω τον Ολυμπιακό…”
Στο άκουσμα των παραπάνω φράσεων, το πλήθος των “φιλάθλων” ίσως και να είναι ανάστατο [“ρε μαλάκα …λες;”]. Ίσως και ήδη έτοιμο για μαζικό εμβολιασμό – νομίζω μια απ’ τις προτάσεις των “ειδικών” είναι αυτός να διενεργηθεί σε γήπεδα.
Γιατί, μην ξεχνάμε: ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ…

3
(Visited 139 times, 1 visits today)

Leave a Reply