ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ

Για την περίπτωση που κάποιοι αναρωτιούνται προς τι η παρείσφρηση στο ειδησεογραφικό μενού του θανάτου “πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα νοσήματα”, η απάντηση είναι ότι : …όλο και περισσότεροι τέτοιοι θα αρχίσουν να παρεισφρέουν.
Το λένε και “καμπάνια
εκβιασμού για την τρίτη δόση”.
By the way, το
Βενιζέλειο επανήλθε στoν αγώνα της ενημέρωσης
:

3
(Visited 64 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Εmmanouel November 12, 2021 at 9:03 am

    https://www.pronews.gr/kosmos/1033131_pliros-emvoliasmenoi-oi-misoi-nekroi-me-covid-19-kai-sti-lithoyania-mono-stin-ellada
    Λιθουανια ..

    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1033143_neo-sok-gia-ta-emvolia-tis-pfizer-telos-i-2i-dosi-se-paidia-12-eos-17-eton
    Τα’ι’βαν ..

    Μηπως τελειωνουν σιγα σιγα το αφηγημa των εμβολιων για να σπρωξουν τα χαπια (Μerck etc ..) ?

    Reply
    1. Oannes November 12, 2021 at 9:59 am

      Θα τσεκάρω, thanks!
      Η Ταϊβάν πάντως είναι το μαύρο πρόβατο του WHO λόγω επιρροής της Κίνας. Όχι ακριβώς αντιπροσωπευτικό των εξελίξεων παράδειγμα.
      Ως προς το ότι οι περισσότεροι νοσούντες είναι εμβολιασμένοι θα το πουλήσουν ως “φυσικό” μια και ούτως ή άλλως οι [σε κάποιες χώρες συντριπτικά] περισσότεροι “πολίτες” γενικά είναι εμβολιασμένοι. Και μάλιστα …όχι αληθινά εμβολιασμένοι, ένεκα λήξης της δράσης σε …4 πλέον μήνες “όπως αποδείχτηκε από νεώτερες μελέτες”…
      Enter υποχρεωτική 3η δόση, αλλιώς το freedom pass στο κώλο.
      Πραγματικά αισθάνομαι μια μικρόψυχη ικανοποίηση για αυτό που θα αντιμετωπίσουν τα σκουλήκια που παρακαλούσαν να πεθάνουμε.

      Reply
    1. Oannes November 12, 2021 at 1:08 pm

      Μιλάμε για παράνοια. Μιλάμε όχι για ελέφαντα, αλλά για τυρανόσαυρο ρεξ στο δωμάτιο [=οι εμβολιασμένοι κρατούν την “πανδημία” ζωντανή] κι αυτά τα καθίκια περί άλλων τυρβάζουν. Και πώς αλλιώς όταν έχουν μετατρέψει σε πλανγκτόν την οικουμένη ολόκληρη.

      Reply
  2. Εmmanouel November 12, 2021 at 2:09 pm

    Τι να σου πω .. Μολις σημερα το πρωι τ “ακουσα” κι εγω, μεταξυ αστειου και σοβαρου, απο φιλο που εχει επιχειρηση στο χωρο της εστιασης και παραπονιεται οτι εχει πεσει οι δουλεια “εισαστε κι εσεις οι ανεμβολιαστοι που μας δυσκολευετε την κατασταση και μας επιβαλλουν συνεχως νεα μετρα στα μαγαζια μας ” .. Υπομονη μ θα το καταλαβουνε καποια στιγμη υποθετω ..

    Reply
    1. Oannes November 12, 2021 at 2:57 pm

      Εδώ εγώ ρε είχα ένα κωλότυπο στην ουρά έξω απ’ τα ΕΛΤΑ, πριν από κάνα μήνα, ο οποίος μου έλεγε “άντε να πεθάνετε όλοι οι ψέκες να ζήσουμε εμείς”…γιατι δε φόραγα μάσκα [σε εξωτερικό χώρο]. Δεν σταμάτησε, παρά το βρισίδι που του έριχνα, παρά μόνο όταν τον απείλησα με βρωμόξυλο και …νοσοκομείο.
      Τα ατομάκια έχυονε ξεφύγει τελείως μιλάμε. Για κάτι τέτοιους χαίρομαι μ’ αυτό που γίνεται οσονούπω : μετατροπή τους σε “ανεμβολίαστους”.

      Reply

Leave a Reply