ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

Δεν θα ‘πρεπε, αλλά επειδή είμαστε άλλου είδους άνθρωποι απ’ αυτούς [είμαστε …“ηλίθιοι”], εξακολουθούμε να απορούμε : προ ελαχίστων ημερών μόλις, η κουστωδία των ειδικών, μιλούσε για τα εμβόλια που είναι όλα “πολύ καλά”, “πολύ ασφαλή” και με “άριστα αποτελέσματα”. Αυτή τη στιγμή δύο από τα τέσσερα βαίνουν προς απόσυρση, ενώ για τα mRNA πυκνώνουν οι αναφορές για περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, με τις αντιδράσεις των “ειδικών” [“δεν μπορούμε να συσχετίσουμε με βεβαιότητα” κτλ. κτλ.] να θυμίζουν την τακτική τους των πρώτων ημερών της ΑΖ. *
Απορούμε λοιπόν πώς μπορεί να μη γίνεται φανερή και στον τελευταίο πολίτη, η
τερατώδης άγνοια, ανικανότητα και ανευθυνότητα αυτών των ανθρώπων, αλλά και το θράσος με το οποίο εξακολουθούν να εκφέρουν τον τοξικό “λόγο τους”. Στο πλαίσιο του οποίου, τώρα, καθιστούν τους …οικογενειακούς γιατρούς αρμόδιους να αποφασίσουν τι θα κάνει ο πιεζόμενος για εμβολιασμό “εδώ και τώρα”, με αδοκίμαστα εμβόλια. Όλο αυτό για μια αρρώστια κατά τεκμήριο επικίνδυνη μόνο για τους 65 + …με υποκείμενα νοσήματα.
“Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς”.
Σε μεταγενέστερη φάση του
σχεδίου, όταν η εφαρμογή των μέτρων θα είναι καθολική και υπεράνω αντίδρασης, μια ενορχηστρωμένη καμπάνια θα αποκαλύψει ως επίορκη και αφερέγγυα την ιατρική κοινότητα. Προς το παρόν χρησιμεύουν σαν “ανθρώπινο πρόσωπο”, διαμεσολαβητές και άλλοθι μιας μοχθηρής εξουσίας. Στο προσεχές μέλλον, κυριαρχημένο από ιατρικά λογισμικά εποπτεύοντα 24/7 τον “πολίτη” μέσα στο …έξυπνο σπίτι – homespital, η παρουσία τους θα καταστεί περιττή και επιζήμια.

* Μου έχει μείνει η αλήτικη επίθεση του κυρίου Βασιλακόπουλου σε συνάδελφό του ο οποίος είχε τολμήσει να αναφερθεί στη δική του περιπέτεια με το εμβόλιο.
Επίσης, η ποταπότητα με την οποία
μαϊντανοί τύπου Τατσόπουλου στόλιζαν με όλη την γκάμα των κοσμητικών τους “αρνητές” του εμβολίου.

7
(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Reply