ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ : ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ

Τη συμπάθειά μου για τον πρόεδρο Μπολσονάρου την έχω εκφράσει δεόντως και κατ’ επανάληψη, όπως και την απέχθειά μου για τους διώκτες του : πρόσφατη αναφορά που υπέπεσε στην αντίληψή μου, η της σκουπιδοφυλλάδας ΕΦΣΥΝ, πανηγυρίζουσας για την παραπομπή του μαχητικού ηγέτη για …εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εκ μέρους της αντιπολίτευσης. Εγκλήματα που έγιναν «σκοπίμως», καθώς «η κυβέρνηση αποφάσισε να μη λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας». Αυτό, κινούμενη [σε άπταιστα ελληνικά ΕΦΣΥΝ:] «από μια αβάσιμη πίστη στη θεωρία της ανοσίας της αγέλης μέσω της φυσικής νόσησης και την ύπαρξη θεραπείας».

Η τελευταία εξέλιξη αφορά στην προσφυγή των αντιπολιτευομένων – κατηγόρων του προέδρου [«ανέκδοτο» τους αποκαλεί ο ίδιος] σε στοιχεία των …Google, Facebook, Twitter, και στο αίτημα για πρόσβαση στα αρχεία τη διαδικτυακής του δραστηριότητας.
Σημειωτέον ότι οι εν λόγω οργανισμοί είναι απηνείς διώκτες οι ίδιοι [των απόψεων] του Βραζιλιάνου προέδρου. Ακριβέστερα, διακεκριμένοι
συκοφάντες του : πρόσφατα μόλις, Facebook και Youtube …κατέβασαν βίντεο όπου ο εν λόγω διέδιδε «ψευδείς ισχυρισμούς» [έτσι απεφάνθησαν οι φοβεροί fact checkers] περί σύνδεσης της εξάπλωσης του AIDS με τα εμβόλια για τον Covid.
Οι κατήγοροι ζητούν απ’ τις πλατφόρμες πλήρες αντίγραφο του περιεχομένου των λογαριασμών του προέδρου σε διάφορα social media. Ζητούν επίσης
να ανασταλεί η πρόσβαση του κοινού στους λογαριασμούς του.
Όπερ σημαίνει, σε απλά [όχι ΕΦΣΥΝ] ελληνικά, ότι αφήνουν ελεύθερους οργανισμούς εκδηλωμένα εχθρικούς προς τον ΖΜ, να παρουσιάσουν “περιεχόμενο” δικής τους εκπορεύσεως σαν δικό του.

3
(Visited 101 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar October 28, 2021 at 2:26 pm

    Όπως έλεγα και τις προάλλες, σε τυχαίο έλεγχο μετά τον εμβολιασμό μου ανακάλυψα ότι τα λεμφοκύτταρα ήταν αρκετά πεσμένα, κάτι που δεν είχα ως τώρα ξαναδεί. Ως εκ τούτου η σύνδεση του συγκεκριμένου εμβολίου με πιθανώς αυξημένη θνητότητα των ασθενών με AIDS (που έχουν ήδη χαμηλά λεμφοκύτταρα) μου φαίνεται ανησυχητικά εύλογη.

    Reply
    1. Oannes October 28, 2021 at 2:51 pm

      Δε θέλω, αλλά δεν αποκλείεται να μου τη δώσει και να το κάνω, να προβώ σε συσχετίσεις της εμβολιαστικής επιχείρησης με εμφανίσεις καρκίνου, εκ του μηδενός ή υποτροπίασής του, αλλά και επιδείνωσης της υγείας χρόνια ασθενών με άλλα νοσήματα – μιλάω για τρεις τουλάχιστον οικείες μου περιπτώσεις [σημειωτέον δεν είμαι …ο πιο κονωνικός άνθρωπος στον κόσμο, δεν ξέρω χιλιάδες ανθρώπους, ούτε καν δεκάδες]. Και ας μην αναφερθώ σε γνωστές ανά το πανελλήνιο όπως Γεννηματά Μπακογιάννη κοκ.
      Το σίγουρο είναι ότι η “αυθαιρεσία” μιας διερεύνησης της περίπτωσης δεν συγκρίνεται με τίποτα με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν των φασισταριών με τα οποία έχουμε μπλέξει.

      Από “ρεπορτάζ” Βήματος: “Τέλος, ο κ. Θεμιστοκλέους συνέστησε στους πολίτες πως πρέπει να σταματήσουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων”.

      Reply
      1. stcigar October 28, 2021 at 3:31 pm

        Στη Ρωσία προχθές “ειδικός” αποφάνθηκε ότι όλοι σχεδόν οι εμβολιασμένοι που νοσούν βαρέως από κορωνοϊό, έχουν απλώς πλαστά πιστοποιητικά. Το “φασισταριά” είναι ανεπαρκής χαρακτηρισμός, εδώ μιλάμε για ψυχοπαθείς δολοφόνους βγαλμένους από βιντεοταινία τρόμου ωμέγα διαλογής. Παρεμπιπτόντως ο εμβολιασμός των παιδιών 12 με 15 προχωρεί με ρυθμούς που προσωπικά δεν είχα φανταστεί. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα ήθελε να κάνει παιδιά μια τέτοια εποχή.

        Reply
        1. Oannes October 28, 2021 at 5:46 pm

          …Αυτό τουλάχιστον το γλιτώσαμε! με συνειδητή επιλογή, ως προς εμάς, that is. Έστω και αόριστα, τη δουλειά την είχαμε μυριστεί από τα middle ’00s.

          Reply

Leave a Reply